Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Asmeniskai mano patirtis su auksciau mineta gydytoja L labai neigiama.
As patarciau kreiptis i gyd. E. Stakioni.

Vat su juo ir planuoju draugauti. Nes tik gerus atsiliepimus girdėjau. 

Atsakyti
Man 36 metai. O kaip Tutkus? Esat ka girdeje?
Ar svarbu koks siuo metu ciklo periodas? Man pvz vidurys. Siaip labai panasu i alergija,bet kodel tik ant 1 kruties ir nepraeina isgerus Tavegilio. Neramu man,och kaip neramu :/
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2018 03 25, 13:17)
Man 36 metai. O kaip Tutkus? Esat ka girdeje?
Ar svarbu koks siuo metu ciklo periodas? Man pvz vidurys. Siaip labai panasu i alergija,bet kodel tik ant 1 kruties ir nepraeina isgerus Tavegilio. Neramu man,och kaip neramu :/

Esu buvus pas ji Centro poliklinikoje. Atidziai echoskopavo.
Turi savo privacia klinika.
http://www.onkovita....o...=1&Itemid=1

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 03 25, 12:09)
Oj, as pamenu,kai man dare vidaus organu echo pagal patikros plana NVI. Pakliuvau pas toki vyra su ilga uodegele surista, pavardes nepamenu. Tai kol jis man vedziojo su tuo aparatu, tai suzinojau, kad jis masinos iesko, kokios markes ir kokios spalvos, kokiu metu, kur jau ziurejo ir t.t. Jis viska ta ispasakojo seselei. Ir buvo toks vaizdas, kad i ekrana aplamai neziuri...Dabar jei siuncia, tai is kart prasau, kad tik ne pas ta uodeguota....

Nu va, o man butent jis, tik pries pat operacija pamate ka isoperuot, ir jei ne jis buciau isoperuota ,,nulinej,, stadijoj tik pedzetas / smile.gif
Atsakyti

Tai jus dar jauna  :mirksiukas: 

pas Tutku buvus labai seniai, patiko

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2018 03 25, 17:30)
<p>Tai jus dar jauna  mirksiukas.gif 
</p><p> pas Tutku buvus labai seniai, patiko
</p>

Tai kad amzius siais laikais jau nieko nebereiskia.
Eisiu siandien pas Tutku, pasirodo labai paprasta patekti ir ima labai ne daug.
Atsakyti
Sveiki,

merginos, gal galite patarti pas ką geriausiai kreiptis Vilniuje dėl limfedemos po krūties operacijos?
Atsakyti
QUOTE(Lanksti @ 2018 03 26, 09:02)
Sveiki,

merginos, gal galite patarti pas ką geriausiai kreiptis Vilniuje dėl limfedemos po krūties operacijos?

Manyciau reiketu kreiptis pas reabilitologa NVI, kad paskirtu rankos masaza. Arba ieskotis privaciai masaza kas daro, bet ne visi masazistai ji daro limfodrenazini.
Atsakyti

Sveikutes, o gal teko kuriai susidurti NVI su Laura Steponaviciene, as pas ja pradejau pries operacija, bet mazai bendravau, dabar baigiasi svitinimas, tai reikes pas kazka cia lankytis, kaip suprantu  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(lancom @ 2018 03 26, 10:58)
<p>Sveikutes, o gal teko kuriai susidurti NVI su Laura Steponaviciene, as pas ja pradejau pries operacija, bet mazai bendravau, dabar baigiasi svitinimas, tai reikes pas kazka cia lankytis, kaip suprantu  unsure.gif​ </p>

Aš lankiausi pas ją per visą chemoterapiją ir, manau lankysiuos patikrinimams. Šiaip ji visai nieko, bent jau man.
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2018 03 26, 09:52)
Manyciau reiketu kreiptis pas reabilitologa NVI, kad paskirtu rankos masaza. Arba ieskotis privaciai masaza kas daro, bet ne visi masazistai ji daro limfodrenazini.

tai va ir norėčiau kokių nors rekomendacijų
Atsakyti

Sveikutes, o gal teko kuriai susidurti NVI su Laura Steponaviciene, as pas ja pradejau pries operacija, bet mazai bendravau, dabar baigiasi svitinimas, tai reikes pas kazka cia lankytis, kaip suprantu  :unsure: 

Papasakok kaip praejo svitinimas, kokie šalutiniai? Kiek laiko truko? Kaip savijauta? Kraujas? Ačiū

Atsakyti
QUOTE(Lanksti @ 2018 03 26, 11:04)

tai va ir norėčiau kokių nors rekomendacijų

O kodel nenorit NVI i reabilitologa kreiptis? Jei yra limfoedema skirs proceduras (voneles, manksta, masazas). Is pradziu 5 proceduros, jei reikes dar prides 5. Tikrai maloni gydytoja.
Atsakyti