Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Natūrali @ 2017 01 17, 09:42)
Labai gerai pasirinkot 4u.gif  Nuostabi gydytoja ir turbūt geriausia šios srities chirurgė Kaune 4u.gif

Net ramiau tai išgirdus 4u.gif
Naturali, kaip tu jautiesi? 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms,noriu truputi apie mityba pasidalinti patirtimi-tikrai kazkiek prisiziureti reiketu,bet stebuklu nebuna,jau anksciau minejau kiek metu praejo po pirminio proceso-saldumynu niekada nemegau ir ju nevartojau,bandeles ir miltiniai patiekalai taip pat nemegstu ir nevartojau,duona tik juoda ir tai ne kasdiena,matinausi pagrinde darzovem,zuvis ,pieno produktai,is vaisiu citrusai ir uogos is sodo smile.gif mesa gal karta i savaite,daug geriau zalios arbatos,-po tiek metu isitikinau kad mityba neturi itakos ligai ar jos progresavimui,kaip nebebutu gaila...
Atsakyti
O tai kas jums atsitiko, atsinaujino ar tik dabar susigrot?
Aš taip pat netikiu, kad galima išsigydyti vėžį maistu. Ir ko daugiau skaitau, to man daugiau neaiškumų. Man tik nepatinka perdirbti produktai kuriuose būna: dešrose -mėsos 20-30%, uogienėj- uogų 30 %, krabų lazdelės-surimio 20-30 %, žuvies lazdelės,sulčių nektarai ir daugybė kitų .....Na dar cukrus ir balti miltai.
Atsakyti
aditiv1090,anksciau rasiau-po daug metu/18/atsinaujino procesas,kuo sunku ir patiketi unsure.gif ,pradejau vel gydyma ,galima sakyti ,is naujo...ir tik dabar,po tiek metu,suzinojau,kad isgyti nuo sios ligos neimanoma,galima tik sustabdyti kuriam laikui procesa,ar bent jau kazkiek ji valdyti...kaip nebutu gaila...
Atsakyti
Pilnai išsigydyti neįmanoma nuo daugelio ligų, bet jos yra kontroliuojamos.
Atsakyti
Merginos Klaipedietes. Turiu tokia problemele....Pirkau mamai bilietus is spektakli per Tiketa. Atsifiltravau Vilniu, nupirkau, per gimtadieni teikiau ir tik tada abi apsiziurejom, kad veiskmas KALIPEDOJE!!!! Gal kuri norit i spektakli Urvinis zmogus 21 diena??? 2 bilietai.

Atsakyti
QUOTE(dalufo @ 2017 01 18, 11:17)
aditiv1090,anksciau rasiau-po daug metu/18/atsinaujino procesas,kuo sunku ir patiketi unsure.gif ,pradejau vel gydyma ,galima sakyti ,is naujo...ir tik dabar,po tiek metu,suzinojau,kad isgyti nuo sios ligos neimanoma,galima tik sustabdyti kuriam laikui procesa,ar bent jau kazkiek ji valdyti...kaip nebutu gaila...

Ačiū už atsakymą, kažkaip nepasiskaičiau, labai maišosi šie slapyvardžiai, neįsiminiau smile.gif , Na labai rizikinga liga čia mus visas paženklino, tikimės ko geriausio, o bus kaip bus. Stiprybės jums, reikia tikėti, pasiseks ir antrą kartą. Dabar jau pažengę gydymas, prieš 18m. nebuvo nei biologinės chemijos, nei tamoxifeno,..
Atsakyti
QUOTE(adiv1090 @ 2017 01 18, 16:00)
Ačiū už atsakymą, kažkaip nepasiskaičiau, labai maišosi šie slapyvardžiai, neįsiminiau  smile.gif , Na labai rizikinga liga čia mus visas paženklino, tikimės ko geriausio, o bus kaip bus. Stiprybės jums, reikia tikėti, pasiseks ir antrą kartą. Dabar jau pažengę gydymas, prieš 18m. nebuvo nei biologinės chemijos, nei tamoxifeno,..

Tamoksifenas jau buvo. Apytiksliai nuo kokiu 1970 tai tikrai. Ir mano mama pries 35 metus juo jau gyde.
Undzinka, turiu klausima. Arba praleidau arba pamirsau(gal pasakojot), ar jums dare kaulu scintigrama, kai itare mts kauluose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 18 sausio 2017 - 23:41
QUOTE(Ikulia @ 2017 01 18, 23:39)
Tamoksifenas jau buvo. Apytiksliai nuo kokiu 1970 tai tikrai. Ir mano mama pries 35 metus juo jau gyde.
Undzinka, turiu klausima. Arba praleidau arba pamirsau(gal pasakojot), ar jums dare kaulu scintigrama, kai itare mts kauluose?

Kaip rodo liudna mano patirtis tamksifenas nera labai jau geras ir patikimas vaistas. Na gal cia man taip nepasiseke. Mano mama ji gere 2 metus, po to ji pakeite i aromasina. Jau greitai bus 5 metai ir viskas tvarkoje, kuo labai dziaugiuosi:)
Kai itareme metastazes tai pirmas tyrimas, kuri uzsake gydytoja ir buvo kaulu scintigrafija. Jos metu gydytojui iskilus klausimu is kart buvo atliktas MRT. O jau ivertius scintigtafijos aprasyma, buvo atliktas pilnas (krutines, liemes ir klubu srities) MRT.
Atsakyti
Cia mums visoms reikia buti optimistem ir tiketi sustabdyti ligos plitima ,tikrai,tuomet tamoksifenas buvo ir as ji geriau 5 metus.biologines nebuvo,ja gaunu dabar.Labai palaiko tai,kad mokslas nestovi vietoje ir tikrai yra daug naujoviu,taip kad tikekim visos kuo geresne ligos eiga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 01 18, 23:18)
Kaip rodo liudna mano patirtis tamksifenas nera labai jau geras ir patikimas vaistas. Na gal cia man taip nepasiseke. Mano mama ji gere 2 metus, po to ji pakeite i aromasina. Jau greitai bus 5 metai ir viskas tvarkoje, kuo labai dziaugiuosi:)
Kai itareme metastazes tai pirmas tyrimas, kuri uzsake gydytoja ir buvo kaulu scintigrafija. Jos metu gydytojui iskilus klausimu is kart buvo atliktas MRT. O jau ivertius scintigtafijos aprasyma, buvo atliktas pilnas (krutines, liemes ir klubu srities) MRT.

Reiskia scintigrama parode itartinas vietas?
QUOTE(dalufo @ 2017 01 19, 09:35)
Cia mums visoms reikia  buti optimistem ir tiketi sustabdyti ligos plitima ,tikrai,tuomet tamoksifenas buvo ir as ji geriau 5 metus.biologines nebuvo,ja gaunu dabar.Labai palaiko tai,kad mokslas nestovi vietoje ir tikrai yra daug naujoviu,taip kad tikekim visos kuo geresne ligos eiga  smile.gif

victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2017 01 19, 21:42)
Reiskia scintigrama parode itartinas vietas?

victory.gif

Taip parode. Ryskiai juodi taskai. Ten kauiasi radioaktyvi medziaga. Bet velgi pas mane yra operuota peda,ir joje yra varztai. Tai lygiai taip pat rodo ryskiai juoda taska, bet gydytojas aprasyme parase, kad aktyvumas daugiau budingas trauminiam. Zodziu kazkaip jie ten supranta kas ir kaip:)
Atsakyti