Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Pradejo skaudeti rankos venas nuo chemijos lasinimo.Kokius gelius naudojat venoms stiprinti?

Atsakyti
QUOTE(Blondiske @ 2018 03 17, 23:32)
<p>Pradejo skaudeti rankos venas nuo chemijos lasinimo.Kokius gelius naudojat venoms stiprinti?
</p>

Heparin tepalą iš Kalvarijų turgaus ir Lotion 1000 iš vaistines. Nuo lotion kvapo buvo pradėję pykinti, NVI sesutes rekomendavo ta rusiška iš turgaus bobučių. Iki siol tepu kai prisimenu, kažin venos nors kiek atsistato ?
Tuo pačiu , bet ne visai į tema smile.gif)) vienos kojos venos pradėjo ryškėti ir jau pastebėjau maža tinklą , galvoju nuo aukštu kulnu esu mėgėja smile.gif)) bet va tik viena koja huh.gif
Ką daryt ? Eit pas gydytoja ? Pas kokį ? Operuot ? Nežinau, kol pradžia nesinori užleisti , kartais jaučiu gelima toj vietoj
Atsakyti
QUOTE(Blondiske @ 2018 03 17, 23:32)
<p>Pradejo skaudeti rankos venas nuo chemijos lasinimo.Kokius gelius naudojat venoms stiprinti?
</p>
[right][snapback]72039937[/snapback][/right]

Aš Lioton tepdavau smile.gif taip sesutės man buvo liepusios.
Atsakyti
QUOTE(Magno @ 2018 03 18, 08:13)
Heparin tepalą iš Kalvarijų turgaus ir Lotion 1000 iš vaistines. Nuo lotion kvapo buvo pradėję pykinti, NVI sesutes rekomendavo ta rusiška iš turgaus bobučių. Iki siol tepu kai prisimenu, kažin venos nors kiek atsistato ?
Tuo pačiu , bet ne visai į tema smile.gif)) vienos kojos venos pradėjo ryškėti ir jau pastebėjau maža tinklą , galvoju nuo aukštu kulnu esu mėgėja smile.gif)) bet va tik viena koja  huh.gif
Ką daryt ? Eit pas gydytoja ? Pas kokį ? Operuot ? Nežinau, kol pradžia nesinori užleisti , kartais jaučiu gelima toj vietoj

Is seimos gydytojo prasyti siuntima pas angiochirurga. O jau tada, ka jis rekomenduos...
Atsakyti

Sveikos merginos, turiu tokia pacia beda kaip ir visos cia esancios,aciu dievui, kad laiku pastebeta ir nustate IA stadija, be jokio isplitimo. esu po operacijos ir jau i pabaiga eina 27 kartai svitinimo.  Balandzio viduryje bus 4 men. kaip turiu nedarbingumo lapeli. Gal zinote ar man dar gali testi biuleteni, jeigu gydymas kaip ir baigtas? Ar duoda dar laiko atsigauti po spindulinio gydymo, nes chemijos man nereikia. Ir ka reiskia ta "A" raide prie stadijos? Aciu

Atsakyti
QUOTE(lancom @ 2018 03 19, 08:27)
<p>Sveikos merginos, turiu tokia pacia beda kaip ir visos cia esancios,aciu dievui, kad laiku pastebeta ir nustate IA stadija, be jokio isplitimo. esu po operacijos ir jau i pabaiga eina 27 kartai svitinimo.  Balandzio viduryje bus 4 men. kaip turiu nedarbingumo lapeli. Gal zinote ar man dar gali testi biuleteni, jeigu gydymas kaip ir baigtas? Ar duoda dar laiko atsigauti po spindulinio gydymo, nes chemijos man nereikia. Ir ka reiskia ta "A" raide prie stadijos? Aciu</p>

Labas:)
1A stadija, tai labai labai laiku pagavot! A reiskia pacia pradzia ( yra A ir B tos pacios stadijos). Po svytinimo prasykites i sanatorija. Cia turit kalbet su savo spinduliu terapeute. Kad parasytu siuntima reabiltologei. O ten jau skuskites visais negerumais. Duos - neduos sunku pasakyt. Bet bandyt reikia. Sanatorija labai padeda sustipreti , atgauti jegas ir tada jau galima grizinet i darba. Visa sanatoijos laika yra tesiamas nedarbingumas.
Del nedarbingumo lapelio, tai cia kaip sutariat su gydytoja seimos, kuri tesia ta lapeli. Siaip, kai baigiasi gydymas, tai baigiasi ir lapelis, na gal dar galima paprasyt kokios savaites kitos , bet geriausia bandyt gaut sanatorija.
Beje, apie darbingumo lygio nustatyma zinot? Kas nors sake? Jei ne, tai velgi sakot seimos gydytojai, kad norit i darbingumo nustatymo komisija. Ji suruosia visus dokumentus ir Jus keliaujat ten. Ka tas duoda? Papildomus pinigelius, kai kurias lengvatas.
Atsakyti

Matėt, Klaipėdoje bus POLA konferencija. O Vilnuje neplanuojama?

Tiesa, jų puslapyje yra daug naudingos medžiagos - http://www.pola.lt/r...niu-pranesimai/

Priedas  29133420_1333089540129945_2640325806571651072_n.jpg   120,18KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Žiūriu, ir reikistas (Vytautas Kulvietis) pranešinės, matyt pristatys mūsų tyrimo rezultatus, pagal anketas kurias pildėme kas lankėme reiki.

Atsakyti

Labai aciu uz issamu paaiskinima. Esu girdejusi apie darbingumo lygio nustatyma, bet ar cia paciai reikia to prasyti seimos gydytojos, ar ji pati mato, kad reikalinga tai? Ar cia kaip ir viska Lietuvoje gauna tas , kas moka verkti? As visada buvau sveika nors man jau 53, ir dabar labai psichologiskai sunku susitaikyti ir kazko prasyti, kai pati diagnoze jau kelia soka.

Labas:)
1A stadija, tai labai labai laiku pagavot! A reiskia pacia pradzia ( yra A ir B tos pacios stadijos). Po svytinimo prasykites i sanatorija. Cia turit kalbet su savo spinduliu terapeute. Kad parasytu siuntima reabiltologei. O ten jau skuskites visais negerumais. Duos - neduos sunku pasakyt. Bet bandyt reikia. Sanatorija labai padeda sustipreti , atgauti jegas ir tada jau galima grizinet i darba. Visa sanatoijos laika yra tesiamas nedarbingumas.
Del nedarbingumo lapelio, tai cia kaip sutariat su gydytoja seimos, kuri tesia ta lapeli. Siaip, kai baigiasi gydymas, tai baigiasi ir lapelis, na gal dar galima paprasyt kokios savaites kitos , bet geriausia bandyt gaut sanatorija.
Beje, apie darbingumo lygio nustatyma zinot? Kas nors sake? Jei ne, tai velgi sakot seimos gydytojai, kad norit i darbingumo nustatymo komisija. Ji suruosia visus dokumentus ir Jus keliaujat ten. Ka tas duoda? Papildomus pinigelius, kai kurias lengvatas.

Atsakyti

Undzinka manau sis straipsnis aoie tavo atveji. Kai ER+ ir HER2-, gali buti HER mutacija kai yra endokrininis atsparumas vaistams. Cia pateikiamas naujas gydymo protokolas, tik nezinau ar lLetuvoje jis galimas. Musu gydytojai gal ir nelabai apie ji zino.

http://www.onclive.c...r-breast-cancer

Atsakyti
QUOTE(Dulk @ 2018 03 19, 10:43)
<p>Undzinka manau sis straipsnis aoie tavo atveji. Kai ER+ ir HER2-, gali buti HER mutacija kai yra endokrininis atsparumas vaistams. Cia pateikiamas naujas gydymo protokolas, tik nezinau ar lLetuvoje jis galimas. Musu gydytojai gal ir nelabai apie ji zino.</p>
<p> </p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.onclive.com/web-exclusives/acquired-her2-mutations-cause-endocrine-resistance-in-er-breast-cancer'>http://www.onclive.com/web-exclusives/acquired-her2-mutations-cause-endocrine-resistance-in-er-breast-cancer</a></p>
<p> </p>
<p> </p>

Aciu!!! Atspauzdinsiu ir nunesiu savo gydytojai. Lai paskaito,maza ka...
Pati bandysiu per evrteja issiversti...
Atsakyti
[quote=lancom,2018 03 19, 10:39]
<p>Labai aciu uz issamu paaiskinima. Esu girdejusi apie darbingumo lygio nustatyma, bet ar cia paciai reikia to prasyti seimos gydytojos, ar ji pati mato, kad reikalinga tai? Ar cia kaip ir viska Lietuvoje gauna tas , kas moka verkti? As visada buvau sveika nors man jau 53, ir dabar labai psichologiskai sunku susitaikyti ir kazko prasyti, kai pati diagnoze jau kelia soka.<p>

Viskas priklauso nuo gydytojos:) Nepakenks jei pati uzsiminsit apie tai:) Ir nemanau, kad cia prsymas, cia konstatvaimas! Jei Jums priklauso, kodel nesinaudot, tu labiau tokiu dalyku kaip sanatorija. O del darbingumo nustatymo butinai uzsiminikit.

Atsakyti