Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

<p>Priedas  29197160_962627523889058_3910424198085869568_n.jpg   27,78KB   4 Parsiųsta kartų</p>
<p> </p>
<p>Va smile.gif Visa sau grazi smile.gif Cia as lasinuosi </p>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 14 kovo 2018 - 20:11
QUOTE(Undzinka @ 2018 03 14, 20:04)
BU!!!! Nus va pasakoju:)
Pirmiausia NVI  siandien ilindau pas genetike:) Sakau kaip pas geriausia drauge vaikscosiu kas savaite:) O jim man sako, juk sakiau, kad paskambinsiu. Zinau, kad paskambins, bet man vistiek reikia vazinet. Tai va klausiu kai reikalai, kokios zinios. Ir! O stebukle!!! Suziau, kad visgi nusprende daryt ta tyrima!!! Sake pirks reagentus ur darys! Klausiu apie terminus....Na atsakymas miglotas,ne trumpiau, kaip menuo Na tiek to menesi as palauksiu. Paskui vel atakuosiu:) Busiu bjauri ir ikyri:) Nors siandien gerai pasidaziau lupas ir viskas puikiai ejosi:)
Tada priduodu krauja ir einu i kavuke perkast. Na valgau, prieina vyras , klausia ar gali atsisesti. Imam kalbetis apie chemijas, apie keliones (mistika kazkokia butent ir jis planuoja i Tenerife po savo cemiju). Snekam toliau, kalba uzeina apie katinu prieziura kai jie su zmona bus isvaziave:) Na aptariam stuos reikalus, uzsimenu, kad turiu veislyna:) Ha!!! O jis butent iesko meino meskeno:) NU tikrai mistika:) Zodziu susipazystam, jis Vladas as Rita, duodu FB puslapi mano veislyno i keiajam i lifta. Pasirodo jis irgi vaziuoja i 3 auksta, dienos stacionara, tik jam lasins 3 paras, guldo i ligonine. Va kokiu sutapimu buna...
Nus toliau:) Atvarau i registratura:) Seseles sveikinasi, kaip  su geriausia drauge, pavardes sakyt nereikia, pazysta:) einu pas gydytoja kalbam. Sakau na gydytoja siandien susilasinu, dvi savaites pertrauka ir 3 paskutiniai lasinimai???? Ir viskas, laisve? Na sako jei kalbam apie 8 ciklus, tada taip...Zodziu atvimpa zandikaulis...klausiu, o ka galim kabet apie 10 ciklu???? Sako TAIP!!! Nes mano vinorelbinas nesisumuoja, kaip raudona chemija ir jis TIK neurotoksiskas...Zodziu sutarem, kad jei gausnu gerus bilietus, isvarau, atidedam viena cikla kokiai savaitei o paskui ziuresim kas ir kaip.
Uffff....pasisakiau.
Ir gryzus namo ta proga issikepiau pica TIK SAU! Keto pica:) Zai zai zai smile.gif

Oho kokia mistika blink.gif bet smagu biggrin.gif
O kas per keto pica?
O! Malonu tave pamatyt bigsmile.gif puikiai atrodai flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidosius: 14 kovo 2018 - 20:13
QUOTE(vaidosius @ 2018 03 14, 20:12)
Oho kokia mistika  blink.gif bet smagu  biggrin.gif
O kas per keto pica?

Va sita:)
https://www.dietdoct.../fat-head-pizza
Atsakyti
Undzinka, na labai malonu susipazinti!!!!!!!!!!!!!!!!! Pamatysiu mieste-pasisveikinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 03 14, 21:09)
<p>Priedas  29197160_962627523889058_3910424198085869568_n.jpg   27,78KB   4 Parsiųsta kartų</p>
<p> </p>
<p>Va smile.gif Visa sau grazi smile.gif Cia as lasinuosi </p>

Nu rimtai mieloji!!! Šiandien visà dienà selfio nesulaukiau biggrin.gif
Atsakyti
Zodziu prisdaviau, pasirodziau:) Dabar kits gal irgi islysit is po lapu smile.gif

P.S. pica tobula!!!
Atsakyti

Undzinka, gražiai atrodai! Pakeitei šukuoseną? Picos ir aš jau noriu :)

O aš šiandien susirgau mmm.. paaiškėjo, kodėl paskutinėm dienom visa išberta, galva svaigsta, pilvą tempia (galvojau gal toksinai valosi po žarnyno išvalymo :))

nežinau kaip reaguoti - gerai čia ar blogai. mano auglys nehormoninis, ir mmm grįžimas rodo, kad organizmas atsigauna.

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 03 14, 20:14)

Kaip skaniai atrodo bigsmile.gif reikės isbandyt
Papildyta:
QUOTE(Brazil @ 2018 03 15, 08:55)
<p>Undzinka, gražiai atrodai! Pakeitei šukuoseną? Picos ir aš jau noriu smile.gif</p><p>O aš šiandien susirgau mmm.. paaiškėjo, kodėl paskutinėm dienom visa išberta, galva svaigsta, pilvą tempia (galvojau gal toksinai valosi po žarnyno išvalymo smile.gif)</p><p>nežinau kaip reaguoti - gerai čia ar blogai. mano auglys nehormoninis, ir mmm grįžimas rodo, kad organizmas atsigauna.</p>

Jei reikėtų kad nebūtų mmm tai leistų tau Zoladexa. Bet manau gydytojai pasakyk kad grįžo mmm.
Atsakyti

Zolodex'as dviems metams, o paskiau kaip dievas duos :oh: 

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 03 15, 09:55)
<p>Undzinka, gražiai atrodai! Pakeitei šukuoseną? Picos ir aš jau noriu smile.gif</p><p>O aš šiandien susirgau mmm.. paaiškėjo, kodėl paskutinėm dienom visa išberta, galva svaigsta, pilvą tempia (galvojau gal toksinai valosi po žarnyno išvalymo smile.gif)</p><p>nežinau kaip reaguoti - gerai čia ar blogai. mano auglys nehormoninis, ir mmm grįžimas rodo, kad organizmas atsigauna.</p>

Tai manau kad viskas gerai! Tavo atveju ir turėtú grįžti!
QUOTE(ingriga @ 2018 03 15, 10:55)
<p>Zolodex'as dviems metams, o paskiau kaip dievas duos doh.gif 
</p>

Man sakė, kad leis ilgai ir nuobodžiai. 15 dūriú jau gavau. Kadangi išplitęs, tai kol veiks, tol i gausiu. Tie hormonú blokatoriai man žiaurūs. Sanariai kliba. 5 pritūpimai man jau iššūkis.

Skambinau į Santa. Tai padirodo tyrimas atliktas, atsakymas yra, telefonu nekomentuos. Registruotis ir atvykti, tada pasakys ar kažka rado. Sako dar į sistemà nesukėlėm. Įtariu kalbėjau su pačiu Janavičium. Talonas pakartitinei 04 13... Tai grybienė man čia rimta!
Atsakyti

Joo žiaurūs, kaip užblokavo smegenėles taip iki galo neatsiblokuoja :oh: psichologiskai mm yra, fiziškai ne  :oh: 

Atsakyti

Tai manau kad viskas gerai! Tavo atveju ir turėtú grįžti!

Man sakė, kad leis ilgai ir nuobodžiai. 15 dūriú jau gavau. Kadangi išplitęs, tai kol veiks, tol i gausiu. Tie hormonú blokatoriai man žiaurūs. Sanariai kliba. 5 pritūpimai man jau iššūkis.

Skambinau į Santa. Tai padirodo tyrimas atliktas, atsakymas yra, telefonu nekomentuos. Registruotis ir atvykti, tada pasakys ar kažka rado. Sako dar į sistemà nesukėlėm. Įtariu kalbėjau su pačiu Janavičium. Talonas pakartitinei 04 13... Tai grybienė man čia rimta!

Tai gal pabandyk prisijungti prie paciento korteles. Santaros visus atsakymus suveda. Jeigu skambinai į laboratorija, tai jie neturi teises komentuoti atsakymu

Atsakyti