BU!!!! Nus va pasakoju:)
Pirmiausia NVI siandien ilindau pas genetike:) Sakau kaip pas geriausia drauge vaikscosiu kas savaite:) O jim man sako, juk sakiau, kad paskambinsiu. Zinau, kad paskambins, bet man vistiek reikia vazinet. Tai va klausiu kai reikalai, kokios zinios. Ir! O stebukle!!! Suziau, kad visgi nusprende daryt ta tyrima!!! Sake pirks reagentus ur darys! Klausiu apie terminus....Na atsakymas miglotas,ne trumpiau, kaip menuo Na tiek to menesi as palauksiu. Paskui vel atakuosiu:) Busiu bjauri ir ikyri:) Nors siandien gerai pasidaziau lupas ir viskas puikiai ejosi:)
Tada priduodu krauja ir einu i kavuke perkast. Na valgau, prieina vyras , klausia ar gali atsisesti. Imam kalbetis apie chemijas, apie keliones (mistika kazkokia butent ir jis planuoja i Tenerife po savo cemiju). Snekam toliau, kalba uzeina apie katinu prieziura kai jie su zmona bus isvaziave:) Na aptariam stuos reikalus, uzsimenu, kad turiu veislyna:) Ha!!! O jis butent iesko meino meskeno:) NU tikrai mistika:) Zodziu susipazystam, jis Vladas as Rita, duodu FB puslapi mano veislyno i keiajam i lifta. Pasirodo jis irgi vaziuoja i 3 auksta, dienos stacionara, tik jam lasins 3 paras, guldo i ligonine. Va kokiu sutapimu buna...
Nus toliau:) Atvarau i registratura:) Seseles sveikinasi, kaip su geriausia drauge, pavardes sakyt nereikia, pazysta:) einu pas gydytoja kalbam. Sakau na gydytoja siandien susilasinu, dvi savaites pertrauka ir 3 paskutiniai lasinimai???? Ir viskas, laisve? Na sako jei kalbam apie 8 ciklus, tada taip...Zodziu atvimpa zandikaulis...klausiu, o ka galim kabet apie 10 ciklu???? Sako TAIP!!! Nes mano vinorelbinas nesisumuoja, kaip raudona chemija ir jis TIK neurotoksiskas...Zodziu sutarem, kad jei gausnu gerus bilietus, isvarau, atidedam viena cikla kokiai savaitei o paskui ziuresim kas ir kaip.
Uffff....pasisakiau.
Ir gryzus namo ta proga issikepiau pica TIK SAU! Keto pica:) Zai zai zai