Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(ViTiMe @ 2017 01 11, 12:41)
Į stiklinę vandens dedu puse šaukstelio  maltos ciberžolės, isšspaudžiu citrinos sulčių ir geriu. Kam jau labai britku, galima idet medaus pusę saukstelio, bet kadangi aš cukrų riboju labai, tai geriu be jo. Burnytė tik pageltonuoja, reik nepamiršt žiūret į veidrodį, nes vieną kartą išėjau į parduotuvę geltonom lūpom smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif. Apie pipirus negirdėjau.

sANATORIJOJ SU ŽAIZDOM VANDENS PROCEDŪRŪ JOKIŲ NEDAVĖ, GAVAU LIMFODRENAŽINĮ RANKOS IR NUGAROS MASAŽA, deguonies kokteilius, inchaliazijas, druskų kambarį, audiovizualines, negyvosios jūros klimato, aromaterapijas, limfodrenazines kojines, aišku mankstas. TAigi jokių maudymosi reikmenų neprireikė. chalatas buvo duodamas sanatorijoje. Drabužiai patogūs: gali būti sportinis kostiumas. KAdangi aš nemėgstu jų,- vaiksčiojau su patogiais nutrintais džinsiukais, maikute, megztuku sportinio-laisvalaikio stiliaus. Avėjau sportbačius arba šlepetes. Jei susigundysi važiuoti, - parašyk asmenine žinute, susikambinsim pakonsultuosiu smulkiau. Aš buvau Birštono Eglėj, maitinimas,- mano skoniui superinis, net 2 kg priaugau per 3savaites. Betu turėtum dar praeiti reabilitaciją Santariškėse, tik paskui gautūsi siuntimas.

Aš jau praėjau keturių dienų reabilitaciją NVI, bebaigiant švitinimąsmile.gif Važiuoju 01.16.
Parašiau į AŽ
Atsakyti
QUOTE(adiv1090 @ 2017 01 11, 13:34)
Undzinka, gal galite parašyti tiksliai kas jums buvo nustatyta pirmą kartą. Paskaitai ir kažkaip baugoka, tikiesi žmogus ko geriausio,bet praktika rodo, kad ne viskas čia taip paprasta. Stiprybės Jums smile.gif

Pries 3 metus man buvo nustatytas kruties vezys 2A stadija ir mikrokacinatai visame kruties plte. Buvo atlikta pilna mastektomija (pasalinta visa krutis) ir visi pazastiniai limfazgiai. Limfmazgiuose nerado nieko, visi buvo svarus, metastaziu juose nebuvo. Gavau 4 raudomas chemijas, spinduliu nebuvo, nes gydytojai usprende, kadangi pasalinta visa krutis kaip ir near ka svytinti. Tada 2 metus geriau tamoksifena. PO 2 metu man ji pakeite i aromasina. Bet as jo beveik ir nespejau pagert. Nes netycia atradom metastazes kauluose ir plauciuose. Kai po visu tyrimu, nervu, asaru kalbejau su mane stebincia onkologe, tai ji ir pasake, kad tamoksifenas nesuveike. Uztat paskyre nauja harmonini vaista Faslodex. Vaistininke ir sesele, kuri ji leido, sake, kad tai labai geras vaistas. O su tamoksifenu ivairiai buna....Zodziu ka cia zmogus zinosi, ka skiria tuo ir gydaisi...Tik kartais vaisto nesuveikimas labai skaudziai trinkteli atgal...
Atsakyti
Undzinka, laikykis 4u.gif

Mes ryt važiuojam paskutinei chemijai. Sakykit, o kaip būna su operacija? Onkologas paskiria pas kurį chirurgą ir kada eiti? Po kiek laiko būna operacija?
Mano mamai irgi reikės tamoksifeną gerti, onkologė jau jo išraįė, bet gal su gydytoja pasikalbėti dėl vaisto, kurį skyrė Undzinkai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 01 11, 17:53)
Pries 3 metus man buvo nustatytas kruties vezys 2A stadija ir mikrokacinatai visame kruties plte. Buvo atlikta pilna mastektomija (pasalinta visa krutis) ir visi pazastiniai limfazgiai. Limfmazgiuose nerado nieko, visi buvo svarus, metastaziu juose nebuvo. Gavau 4 raudomas chemijas, spinduliu nebuvo, nes gydytojai usprende, kadangi pasalinta visa krutis kaip ir near ka svytinti. Tada 2 metus geriau tamoksifena. PO 2 metu man ji pakeite i aromasina. Bet as jo beveik ir nespejau pagert. Nes netycia atradom metastazes kauluose ir plauciuose. Kai po visu tyrimu, nervu, asaru kalbejau su mane stebincia onkologe, tai ji ir pasake, kad tamoksifenas nesuveike. Uztat paskyre nauja harmonini vaista Faslodex. Vaistininke ir sesele, kuri ji leido, sake, kad tai labai geras vaistas. O su tamoksifenu ivairiai buna....Zodziu ka cia zmogus zinosi, ka skiria tuo ir gydaisi...Tik kartais vaisto nesuveikimas labai skaudziai trinkteli atgal...

Ačiū už atsakymą smile.gif , čia tai tikra tiesa, ką ten žmogus žinai, ką jie sako tuo ir tiki. Na labai įdomu ar tą FASLODEX įmanoma gauti nepagėrus daug pigesnių, tokio kaip TAMOXIFENO? Reiks paklausti per sekančią konsultaciją smile.gif , bet kažkaip nesitiki, kad galėtų paskirti. Kaip jau atsitinka taip ...,tada jau skiria. Man nustatyta I A st., bet gavau 6 raudonas ( ir aisku ne raudonų) ir net ejo kalba ar 8 neskirti. Gal dėl to, kad HER2++ ( ribinė vertė) ir švitinimo 25 kartai. Bet žinokit vistiek neramu, šitas "baubas" gadins gyvenimą iki pat galo. Jokių garantijų nėra.
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 01 11, 18:03)
Undzinka, laikykis 4u.gif

Mes ryt važiuojam paskutinei chemijai. Sakykit, o kaip būna su operacija? Onkologas paskiria pas kurį chirurgą ir kada eiti? Po kiek laiko būna operacija?
Mano mamai irgi reikės tamoksifeną gerti, onkologė jau jo išraįė, bet gal su gydytoja pasikalbėti dėl vaisto, kurį skyrė Undzinkai unsure.gif

Man buvo taip - atėjus pas chemoterapeutę paskutinei chemijai, ji pati paklausė ar jau pasirinkom pas ką operuotis. Aš buvau tik kelias pavardes nusižiūrėjusi, bet nieko dar nenusprendus. Staigiai apsisprendėm ir po chemijos nuėjau pas chirurgą į skyrių ir pasiprašiau, kad mane operuotų. Gavus sutikimą nuėjau pas krūtų skyriaus vyresniąją slaugos administratorę užsirašyti operacijai. Pati neskubėjau su operacija, tai užsirašiau operacijai, kuri nuo paskutinės chemijos turėjo būti maždaug po 40 dienų. Gal reikėtų paklausti chemoterapeutės, kada rekomenduotų operaciją?
Atsakyti
Būtinai paklaust reiks, nes net neįsivaizduojam, kaip toliau viskas bus. Neesam susidūrę, tad pagal atsiliepimus susidarėm nuomonę ir galvojam apie du chirurgus. Beje, abiejų antspaudai yra ant lapo, ant kurio surašyta gydymo planas. Žiūrėsim kaip viskas ryt bus...
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2017 01 11, 12:41)
Į stiklinę vandens dedu puse šaukstelio  maltos ciberžolės, isšspaudžiu citrinos sulčių ir geriu. Kam jau labai britku, galima idet medaus pusę saukstelio, bet kadangi aš cukrų riboju labai, tai geriu be jo. Burnytė tik pageltonuoja, reik nepamiršt žiūret į veidrodį, nes vieną kartą išėjau į parduotuvę geltonom lūpom smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif. Apie pipirus negirdėjau.

Apie pipirų ir ciberžolės draugystę radau info ir vakar gautoje "Naujoji priešvėžinė mityba" - pipirai sustabdo ciberžolės per greitą perdirbimą žarnyne ir kepenyse, todėl geriau įsisavinama 90psl.
Atsakyti
QUOTE(RaViltis @ 2017 01 12, 12:48)
Apie pipirų ir ciberžolės draugystę radau info ir vakar gautoje "Naujoji priešvėžinė mityba" -  pipirai sustabdo ciberžolės per greitą perdirbimą žarnyne ir kepenyse, todėl geriau įsisavinama 90psl.

Is kur uzsisaket ta knyga? Nerandu as.....
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 01 13, 16:16)

Čia yra pirkti:

http://www.patogupir...-TloxoC6Irw_wcB
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 01 13, 16:16)

www.presvika.lt

http://www.presvika....esvezine-mityba
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Šiandien mama važiuoja į konsultaciją pas chirurgą. Labai gaila, kad negaliu vykti kartu.
Pasirinkome Daivą Čepulienę. Gal yra ką ji operavo ir galite pasidalinti patirtimi apie gydytoją? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 01 17, 09:33)
Labas rytas 4u.gif
Šiandien mama važiuoja į konsultaciją pas chirurgą. Labai gaila, kad negaliu vykti kartu.
Pasirinkome Daivą Čepulienę. Gal yra ką ji operavo ir galite pasidalinti patirtimi apie gydytoją?  4u.gif

Labai gerai pasirinkot 4u.gif Nuostabi gydytoja ir turbūt geriausia šios srities chirurgė Kaune 4u.gif
Atsakyti