QUOTE(Undzinka @ 2016 10 15, 20:50)
Sory mieloji, kad neuzbegau....Labai nekaip jauciuausi ir dabar tas pats. LAbai skauda kaireje puseje sokaulius, toks spazminis skausmas....Vos isedejau chemija...o vyras jau lauke parvezti namo.
As net rentgena vaziavau pasidaryt su ta mintimi, kad gal koks sonkaulis luzo, nu toks skausmas, kad net oro pritruksta. PAsakiau savo chemikei....tai ta sako gal metastaze...ie viskas, nieko daugiau nei ka daryt nei ka gert...tai pas seimos gydytoja vakar lekiau, neapsikentus skausmo...niekas nepadeda...
As net rentgena vaziavau pasidaryt su ta mintimi, kad gal koks sonkaulis luzo, nu toks skausmas, kad net oro pritruksta. PAsakiau savo chemikei....tai ta sako gal metastaze...ie viskas, nieko daugiau nei ka daryt nei ka gert...tai pas seimos gydytoja vakar lekiau, neapsikentus skausmo...niekas nepadeda...
Nu man tada misle kas pas mane uzbegus su gelyte ir rafaelo buvo? maniau kad tu
labai uzjauciu del tokiu komplikaciju labai linkiu kad ne metastazes butu gal uzdegimas koks gali buti
man atsakymas auglio jau atejo. Siandien su daktare aptarem. Biski kitokie atrakymai nei pagal biopsija.
Katra chemike geresne L.Steponaviciene ar Asadauskiene?