Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

MRT tik krūtinės, pirmas buvo birželi

Atsakyti

Ačiū- skaičiau tai. Ten ir parašyta: 

Tai apima galvos smegenis, tarpuplautį, kepenis, žarnyną, kaulus (ieškant metastazių), inkstus, dubenį ir kt. organus.

Man iškart kilo klausimas- kokie tie kt. organai..

Atsakyti

Ačiū- skaičiau tai. Ten ir parašyta: 

Tai apima galvos smegenis, tarpuplautį, kepenis, žarnyną, kaulus (ieškant metastazių), inkstus, dubenį ir kt. organus.

Man iškart kilo klausimas- kokie tie kt. organai..

deja, kol kas nieko nežinau, tik kad vyks NVI ir bus kompensuojama. 

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 03 09, 16:15)
<p>deja, kol kas nieko nežinau, tik kad vyks NVI ir bus kompensuojama. </p>

Brazil, kaip gavai viso kuno MRT ir dar kompensuojama? Man ir reiketu po visos chemijos. Butu ramiau ir aiskiau.
Atsakyti

Brazil, kaip gavai viso kuno MRT ir dar kompensuojama? Man ir reiketu po visos chemijos. Butu ramiau ir aiskiau.

Nes a) turiu tą suknistą genetinį sindromą, kur rizika padidinta ne tik krūtinėje. genetiko išvadose buvo parašyta daryti įvairius profilaktinius tyrimus kasmet/kas kelis metus priklausomai nuo srities, t.y. turėčiau atskirai tirti galvą, žarnyną, ir t.t. plius yra stebėjimas dubens, pilvo ir krūtinės dėl tos ligos kurią jau turėjau. ir b) man negalima jokio švitinimo - nei rentgeno, nei kaulų scintigrafijos, nei PET, net kontrastas ir kaulų tankio tyrimas nerekomenduojamas. aiškinaus aiškinaus ir finale sugalvojo, kad geriau daryti vieną bendrą MRT tyrimą viskam. tačiau krūtinės MRT jau buvo suplanuotas iš anksčiau, tai kol kas paliko, dar nesu tikra, kad jį darysiu, kad jau darys vieną viso kūno tyrimą. na čia pas mane keičiasi kas savaitę viskas. jaučiuosi kaip eksperimentinis triušis

bendras įspūdis, kad viso kūno MRT gana retas dalykas, nes net chirurgė nežinojo, kad jis NVI yra. Manau tiems, kam yra alternatyvos, nebus lengva pramušti. Dar didelis klausimas dėl šio tyrimo tikslumo - atskirų sričių tyrimai yra tikslesni. Kodėl tu manai, kad tau reikia viso kūno MRT? aš manau, kad geriau atskirus daryti. mano atveju sumuojasi kontrastas ir man nelabai galima su keliais atskirais MRT žaisti kas tris mėn. Jau ir taip prisišvitinau pakankamai per praėjusius metus. nebūčiau nuėjusi pas Janavičių, švitinčiausi ir toliau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 09 kovo 2018 - 18:14

Man krūtų MRT darė tik gydymo pradžioje, o po to - tik echoskopijos ir mamogramos. Dabar paskyrė galvos MRT, nes kažkaip susimaišo žodžiai, pasvaigsta galva, skauda galvą. Tai šis galvos MRT gavosi po dviejų metų nuo gydymo pradžios.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RaViltis: 09 kovo 2018 - 18:49
QUOTE(luk@ @ 2018 03 09, 14:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ingriga" data-cid="72028956" data-time="1520596786"><div><p>Jau po tyrimo, nu kaip veidą nugulėjau  biggrin.gif atsakymas trečiadieni.</p></div></blockquote><p>Ar darė tik krūtų ar viso kūno MRT? Ar jau tau buvo skyrę po gydymo MRT,  ar tik mamogramas su echoskopijom? Labai įdomu ar yra kur reglamentuota,  kas kiek laiko privalo istirti MRT. Nes man tos echoskopijos atrodo tas pats kas nieko. </p><p>Gerų  tau atsakymų.  4u.gif </p>

Man KT paskyrė tik dėl to kad limfmazgių per echoskopija pamatė padidėjusiu, po to ir MRT dėl to darė. O šiaip irgi būtų tik echoskopija stebėję
Papildyta:
QUOTE(Brazil @ 2018 03 09, 18:01)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Undzinka" data-cid="72029167" data-time="1520606399">
<div>
<p>Brazil, kaip gavai viso kuno MRT ir dar kompensuojama? Man ir reiketu po visos chemijos. Butu ramiau ir aiskiau.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Nes a) turiu tą suknistą genetinį sindromą, kur rizika padidinta ne tik krūtinėje. genetiko išvadose buvo parašyta daryti įvairius profilaktinius tyrimus kasmet/kas kelis metus priklausomai nuo srities, t.y. turėčiau atskirai tirti galvą, žarnyną, ir t.t. plius yra stebėjimas dubens, pilvo ir krūtinės dėl tos ligos kurią jau turėjau. ir b) man negalima jokio švitinimo - nei rentgeno, nei kaulų scintigrafijos, nei PET, net kontrastas ir kaulų tankio tyrimas nerekomenduojamas. aiškinaus aiškinaus ir finale sugalvojo, kad geriau daryti vieną bendrą MRT tyrimą viskam. tačiau krūtinės MRT jau buvo suplanuotas iš anksčiau, tai kol kas paliko, dar nesu tikra, kad jį darysiu, kad jau darys vieną viso kūno tyrimą. na čia pas mane keičiasi kas savaitę viskas. jaučiuosi kaip eksperimentinis triušis</p>
<p>bendras įspūdis, kad viso kūno MRT gana retas dalykas, nes net chirurgė nežinojo, kad jis NVI yra. Manau tiems, kam yra alternatyvos, nebus lengva pramušti. Dar didelis klausimas dėl šio tyrimo tikslumo - atskirų sričių tyrimai yra tikslesni. Kodėl tu manai, kad tau reikia viso kūno MRT? aš manau, kad geriau atskirus daryti. mano atveju sumuojasi kontrastas ir man nelabai galima su keliais atskirais MRT žaisti kas tris mėn. Jau ir taip prisišvitinau pakankamai per praėjusius metus. nebūčiau nuėjusi pas Janavičių, švitinčiausi ir toliau.</p>

Man prieš operaciją darė viso kūno MRT. NVI Ostapenko paskyrė. Nors neturiu kažkokių tokių genetinių kabliukų kaip tu ar dar kažko... hmm.gif
Atsakyti

Man prieš operaciją darė viso kūno MRT. NVI Ostapenko paskyrė. Nors neturiu kažkokių tokių genetinių kabliukų kaip tu ar dar kažko... hmm.gif

Tokį dalyką prieš operaciją pirmąkart girdžiu. Keista. Tai gal nuo Ostapenkos priklauso, skyriaus vedėjas visgi.

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 03 09, 20:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vaidosius" data-cid="72029322" data-time="1520616766"><div><p>Man prieš operaciją darė viso kūno MRT. NVI Ostapenko paskyrė. Nors neturiu kažkokių tokių genetinių kabliukų kaip tu ar dar kažko... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Tokį dalyką prieš operaciją pirmąkart girdžiu. Keista. Tai gal nuo Ostapenkos priklauso, skyriaus vedėjas visgi.</p>

Man kadangi 2 St tai sutarem kad pradėsime nuo operacijos tik tuo atveju jei niekur nieko daugiau neras. Matyt dėl to ir paskyrė. Net ir galvą tyrė.
Atsakyti

nauji seminarai NVI https://www.facebook...68531000464248/

Atsakyti

Man kadangi 2 St tai sutarem kad pradėsime nuo operacijos tik tuo atveju jei niekur nieko daugiau neras. Matyt dėl to ir paskyrė. Net ir galvą tyrė.

kaip vyko procedūra, ar sunku buvo iškentėti?

Atsakyti
QUOTE(editana @ 2018 03 09, 09:38)
<p>O kur viso kūno MRT bus daroma? gal turi sąrašą organų, kuriuos parašys? Kažkada skambinau į Affidea tai nesugebėjo pasakyti, ką ten peržiūri..</p>

Man prieš gydymą Ostapenka irgi liepė padaryti viso kūno MRT. Bet darė ne NVI o Affidejoje, Antakalnio g. Darė plaučių, dubens kaulų ir vidaus organų. Bent jau ten kiekvienam organui reikia atskiro siuntimo. Iš viso per pusmetį 6 MRT darė unsure.gif
Rytoj paskutinė chemija... Sakykite ar gaunant chemiją kuriai nors skaudėjo rankų ir kojų pirštai? Kažkoks keistas skausmas - lyg nagus kas plėštų
Atsakyti