Ui šiandien daraus MRT, truputi stesuoju ar bus gerai ne po ciklo aišku ši mėn. vėl nėra mm
Kartais savo tokias problemas net gėda rašyti jus su chemija kovojat, stiprybės
Paimk siuntimą ir nueik, gal nors ką padarys, nors nebus taip abidna.
Pas mane irgi situacija. Prisidariau tyrimų ant savo galvos. Kaulų markeris P1NP aukščiau ribos (126, kai norma prie menopauzės iki 78) ir didėja (dariau per mėnesį du kartus) ir tai reiškia, kad mano kauluose kažkas vyksta - arba osteoporozė, arba net nenoriu rašyti kas .. arba kažkas ko nesuprantu. kalcitoninas tuo tarpu žemiau normos, jie ten kažkaip vienas kitą veikia. nerandu gydytojo kuris normaliai paaiškintų, mūsų onkologai nieko negali pakomentuoti. užsirašiau Santariškėse pas vieną reumatologą kovo gale, bet dar ieškau su kuo pakalbėt.
einu iš proto. darys viso kūno MRT balandį, kovo gale krūtinės MRT. nu ir nafik tas ligas, ir tas visas baimes ...
Labas,
O kur viso kūno MRT bus daroma? gal turi sąrašą organų, kuriuos parašys? Kažkada skambinau į Affidea tai nesugebėjo pasakyti, ką ten peržiūri..
Jau po tyrimo, nu kaip veidą nugulėjau
atsakymas trečiadieni.
Ar darė tik krūtų ar viso kūno MRT? Ar jau tau buvo skyrę po gydymo MRT, ar tik mamogramas su echoskopijom? Labai įdomu ar yra kur reglamentuota, kas kiek laiko privalo istirti MRT. Nes man tos echoskopijos atrodo tas pats kas nieko.
Gerų tau atsakymų.