Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Ui šiandien daraus MRT, truputi stesuoju ar bus gerai ne po ciklo  :hmm: aišku ši mėn. vėl nėra mm  :oh: 

Kartais savo tokias problemas net gėda rašyti :geda:  jus su chemija kovojat, stiprybės  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2018 03 09, 09:17)
<p>Ui šiandien daraus MRT, truputi stesuoju ar bus gerai ne po ciklo  hmm.gif aišku ši mėn. vėl nėra mm  doh.gif </p><p>Kartais savo tokias problemas net gėda rašyti blush2.gif  jus su chemija kovojat, stiprybės  4u.gif </p>

Forumas ta ir yra, kad jame rasyt:)
Laikysim kumscius, kad viskas butu gerai!!! Parasyk paskui!
Atsakyti

Paimk siuntimą ir nueik, gal nors ką padarys, nors nebus taip abidna. 

Pas mane irgi situacija. Prisidariau tyrimų ant savo galvos. Kaulų markeris P1NP aukščiau ribos (126, kai norma prie menopauzės iki 78)  ir didėja (dariau per mėnesį du kartus) ir tai reiškia, kad mano kauluose kažkas vyksta - arba osteoporozė, arba net nenoriu rašyti kas .. arba kažkas ko nesuprantu. kalcitoninas tuo tarpu žemiau normos, jie ten kažkaip vienas kitą veikia. nerandu gydytojo kuris normaliai paaiškintų, mūsų onkologai nieko negali pakomentuoti. užsirašiau Santariškėse pas vieną reumatologą kovo gale, bet dar ieškau su kuo pakalbėt.

einu iš proto. darys viso kūno MRT balandį, kovo gale krūtinės MRT. nu ir nafik tas ligas, ir tas visas baimes ... 

Labas,

O kur viso kūno MRT bus daroma? gal turi sąrašą organų, kuriuos parašys? Kažkada skambinau į Affidea tai nesugebėjo pasakyti, ką ten peržiūri..

Atsakyti
QUOTE(editana @ 2018 03 09, 09:38)

<p>Labas,</p>
<p> </p>
<p>O kur viso kūno MRT bus daroma? gal turi sąrašą organų, kuriuos parašys? Kažkada skambinau į Affidea tai nesugebėjo pasakyti, ką ten peržiūri..</p>

Paskaityk cia
http://affidea.lt/na...no-mrt-tyrimas/
Atsakyti

Mano Neutrofilai 2.70. :yahoo: Per nakti nuo 0.46 pakylo. Bet ši karta net 7 dozes filgrastimo.Bet svarbu, kad pagaliau baigesi namu areštas :yahoo: 

Atsakyti

Tali3 tikiuosi taip žiauriai daugiau nebekris  :4u:​ 

Atsakyti

Atsakyti

Jau po tyrimo, nu kaip veidą nugulėjau  :D atsakymas trečiadieni.

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2018 03 09, 13:59)
<p>Jau po tyrimo, nu kaip veidą nugulėjau  biggrin.gif atsakymas trečiadieni.</p>

O rankos kaip? As nejauciau rankos is operuotos puses.
Atsakyti

Jau po tyrimo, nu kaip veidą nugulėjau  :D atsakymas trečiadieni.

Ar darė tik krūtų ar viso kūno MRT? Ar jau tau buvo skyrę po gydymo MRT,  ar tik mamogramas su echoskopijom? Labai įdomu ar yra kur reglamentuota,  kas kiek laiko privalo istirti MRT. Nes man tos echoskopijos atrodo tas pats kas nieko. 

Gerų  tau atsakymų.  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(luk@ @ 2018 03 09, 14:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ingriga" data-cid="72028956" data-time="1520596786"><div><p>Jau po tyrimo, nu kaip veidą nugulėjau  biggrin.gif atsakymas trečiadieni.</p></div></blockquote><p>Ar darė tik krūtų ar viso kūno MRT? Ar jau tau buvo skyrę po gydymo MRT,  ar tik mamogramas su echoskopijom? Labai įdomu ar yra kur reglamentuota,  kas kiek laiko privalo istirti MRT. Nes man tos echoskopijos atrodo tas pats kas nieko. </p><p>Gerų  tau atsakymų.  4u.gif </p>

Neprivalo. Pagal pozymius ir itarimus skiria. Man paskyre kai mamogramoje kazkaip itartinai atrode vieta po randu, o echoskopiskai to nemate.
Atsakyti

Ikulia ranka normaliai, patogiai pasidejau. Praitą kartą tai jau pabaigoje kentėjau.

luk@ kiek suprantu magnetinį skiria jei yra neaiškumų  :hmm: 

echo atsakyme parašyta kad reikia patikslinimo MRT

Atsakyti