Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Buvau pas Drobniene, labai nustebusi del mano kraujo reakciju. Sako chemija labiausiai  veikia( muša krauja) 7-10 d. Ir, kad kažkaip reikia tas 4 raudonas atlaikit, ir, kad jeigu reiketu taxanu ju tikrai mano organizmas nepaneštu. Tai ka, šiandien vel leisiu Neupogena, o ryt vel patikra.

Valgau viska, nustojau žiūret ar angliavandeniai ar cukrus, ko man norisi ta ir valgau, galvoju gal padės

Atsakyti

Tali3 stiprybes tau  :console:​ 

Atsakyti

Tali3, laikykitės! Gal tiesiog pačios organizmui reikia didesnių kiekių to Neupogeno, neužtenka standartinio kiekio? Dar pažiūrėkit iš Brazil sąrašo kraujui stiprinti, gal ką prisitaikysit? Aš tuo metu kirtau sūdytus lašinius, riebią žuvį, riešutų mišinius. Čia, aišku, tik priedai, iš esmės tenka kliautis Neupogenu,

Atsakyti

Tali3 laikykis stipriai stipriai!  :heart: Turi atsigaut kraujukas ir atsigaus!!!  :console: 

Atsakyti
tali3 stiprybės tau.

O čia pasiskaitymui
https://paranormal.l...Ic1kZ5.facebook
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jusda: 06 kovo 2018 - 16:06
Nus esu beveik neviltyje… Siandien uzeinu pas genetike, nes jau praejo 3 menesiai, kaip paimtas kraujas tyrimui. Ir suzinau, kad tyrimas, ne tik kad nepadarytas, jis net nepradetas ir greiciausiai net nebus daromas… Kazkas ten kazka uztrumpino, kazko jiems truksta ir sito projekto greiciusiai nebevykdys. O genetike, kaip suprantu nescia, ir pasake, kad iseidama atostogu visiems paskambins ir pranes bus atliekamas tyrimas ar ne… Ryt kalbesiu su gydytoja ir prasysiu, kad duotu siuntima I Santara, nes ziuriu NVI visiskas bordakas su tais genetiniais tyrimais…As piktas, as keksas, as nelaminingas…
Atsakyti

tali3 stiprybės tau.

O čia pasiskaitymui
https://paranormal.l...Ic1kZ5.facebook

jusda, straipsnis kažkokia makalynė. "Oficialus mokslas nustatė", bet nėra nuorodos į jokį šaltinį. Suplakti du niekaip nesusiję dalykai - kandida ir B17 - į viena. Čia yra labai geras apibendrinimas žmogaus, kuris tyrinėja vėžį (angliškai): https://www.cancerac...link.aspx?n=512. Jei trumpai:

a) Natūrali aktyvi veiklioji medžiaga abrikosų kauliukuose (amygdalin, natūralus B17) yra ok ir gali būti priešvėžinės dietos dalis, bet suvalgyti reiktų kelis kauliukus per dieną, ten parašyta kiek.

b) Sintetinis B17 (laetrile) yra blogai ir jis yra uždraustas, nors yra kas sugeba pardavinėti net Amazone.

c) B17 turi būti vartojamas labai atsargiai su pažeistom kepenim (t.y. visiems po chemoterapijos), nes kaupiasi kepenyse.

Toliau, teigti kad tik kandida sukelia vėžį logiškai galvojant yra nesąmonė, nors žinoma tai galėtų būti VIENA IŠ priežasčių, nes kandida slopina imuninę sistemą ir yra labai toksiška (kaip ir kitos virusinės, grybelinės, bakterinės infekcijos ir dar milijonas dalykų, kurie veikia mūsų organizmą).

Žinoma, jei norisi viską išbandyti, galima ir tai, bet kaip minėjau - atsargiai. 

Atsakyti

Gal skaitėte šias knygas?

Gydytojai Veronique Desaulniers 2004 m. buvo diagnozuotas krūties vėžys, ji pradėjo gydytis natūraliosios medicinos pripažintomis priemonėmis. Sėkmingai įveikusi ligą nusprendė pasidalyti savo išgyvenimais ir gydymo be sintetinių vaistų patirtimi su kitais žmonėmis, paliestais šios sunkios ligos. Jos ilgametė patirtis ir aktyvūs moksliniai tyrimai galiausiai buvo sudėti į kelias tarptautinių apdovanojimų pelniusias knygas „Natūralus krūties vėžio gydymas“ (angl. Heal Breast Cancer Naturally) ir  „7 pagrindai“ (angl. The 7 Essentials™). Būtent pastaroji septynių paprastų žingsnių programa, kuri padeda palaipsniui natūraliai išgydyti kūną, sulaukė didžiulio susidomėjimo ir pakeitė tūkstančių žmonių gyvenimus visame pasaulyje.

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 03 06, 18:31)
Nus esu beveik neviltyje… Siandien uzeinu pas genetike, nes jau praejo 3 menesiai, kaip paimtas kraujas tyrimui. Ir suzinau, kad tyrimas, ne tik kad nepadarytas, jis net nepradetas ir greiciausiai net nebus daromas… Kazkas ten kazka uztrumpino, kazko jiems truksta ir sito projekto greiciusiai nebevykdys. O genetike, kaip suprantu nescia, ir pasake, kad iseidama atostogu visiems paskambins ir pranes bus atliekamas tyrimas ar ne… Ryt kalbesiu su gydytoja ir prasysiu, kad duotu siuntima I Santara, nes ziuriu NVI visiskas bordakas su tais genetiniais tyrimais…As piktas, as keksas, as nelaminingas…

Bet kaip naglai tylėjo visą tą laiką.... šitiek gi laukta! Ir veltui blink.gif
Patys tokioj situacijoj pabūtų, gal geriau suprastų, kaip svarbu tie tyrimai.

Nesinervink, šitie neatliko, kitur atliks tyrimą 4u.gif
Atsakyti

visiska netvarka Undzinka, bet gal greitai namuose galima bus tokius testus atlikti:

Genetinių tyrimų bendrovė "23andMe" patvirtino "Maisto ir vaistų administracijos" patvirtinimą apie krūties vėžio testų rinkinius.

Pasak "FDA", pirmasis tyrimas dėl nereceptinių testų yra vienas iš trijų specifinių BRCA1 ir BRCA2 krūties vėžio genų mutacijų.

Analizuojant DNR, surinktą per seilių mėginį, atliekant tyrimą nustatoma padidėjusi krūties, kiaušidžių ir prostatos vėžio rizika.
Atsakyti

Jooooo, Undzinka, ir kur man tai jau matyta .... :(

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 03 07, 21:49)
<p>Jooooo, Undzinka, ir kur man tai jau matyta .... verysad.gif</p>

Tai vat..ir as iskart apie TAve pagalvojau. Na bet tikejausi, kad gal susitvarke ta laboratorija. O cia aplamai bordakas pilnas. Pratempia laika ir paskui sako, kad gal nebedarys. Marazmas kazkoks...Nebezinau ar plesytis cia man del to tyrimo , eit pas Janaviciu i kita gatves puse...nebezinau...Labai nusivyliau siaip...
Atsakyti