Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(tali3 @ 2018 02 21, 11:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Undzinka" data-cid="72008007" data-time="1519202324"><div><p>Man onkologe sake kad jei maziau 1, tai jau nebelasina.
tali3 kaip jauties? Kaip kraujukas, atsistate?</p></div></blockquote><p>Ačiū, jaučiuosi labai gerai. Jau be plauku, kažkaip labai lengvai su jais atsisveikinau. Didžiausias pliusas chemijos, kad neauga nagai ir plaukai(nereikalingiose vietuose).</p><p></p><p>Šiandien turejo leisti 2 chemija, bet atidejo iki pirmadienio, nes neutrofilu 1.36 o mažiausiai reikia 1.5  Vaistu dabar leisti negali, nes organizmas turi pats atsistatyti. Sako labai retai, kad nuo 1 chemijos butu 4 laipsnio neutropenija. Tai dabar iškart skirs vaistu kraujui atsistatyti</p>

tali3, pas kokia gydytoja gydaisi? Tu NVI?
Nes keista, kad nelasino...maniske sake jei 1 yra, tai lasina. Mattyt kiekviena skirtingai:) Gl del to, kad stipri neutropenija ...
Gerai, kad gerai jautiesi. Man kai krenta neutrofilai ziauriai silpna buna ir bunu tokia, kaip gumine...
Atsakyti

tali3, pas kokia gydytoja gydaisi? Tu NVI?
Nes keista, kad nelasino...maniske sake jei 1 yra, tai lasina. Mattyt kiekviena skirtingai:) Gl del to, kad stipri neutropenija ...
Gerai, kad gerai jautiesi. Man kai krenta neutrofilai ziauriai silpna buna ir bunu tokia, kaip gumine...

Aš NVI pas Drobniene. Ji bijo, kad chemija gali visiškai užmušt kaulu čiulpus.

Žinokit buvau tikrai garantuota, kad nuo 1 lašina. Tikrai labai nustebau. Ir jeigu pirmad nebus 1.5 tai dar savaitei atides. Čia jau man visiškai nepatinka

Atsakyti

Man atėjus į antrą lašinimą buvo tas pats - nelašino, nors neutrofilai buvo 1.2. Nežinau net ką patarti, vienas dar neišbandytas variantas būtų triskart sumažinti dozę ir lašintis kas savaitę, taip nebūtų poveikis toks drastiškas. 

Atsakyti

Ačiū, jaučiuosi labai gerai. Jau be plauku, kažkaip labai lengvai su jais atsisveikinau. Didžiausias pliusas chemijos, kad neauga nagai ir plaukai(nereikalingiose vietuose).

Šiandien turejo leisti 2 chemija, bet atidejo iki pirmadienio, nes neutrofilu 1.36 o mažiausiai reikia 1.5  Vaistu dabar leisti negali, nes organizmas turi pats atsistatyti. Sako labai retai, kad nuo 1 chemijos butu 4 laipsnio neutropenija. Tai dabar iškart skirs vaistu kraujui atsistatyti

Man po 2 chemijos buvo 0,9 neutrofilų, atidėjo. Liepė pagerti dvi dienas  Dexametazono, valgiau sūdytus lašinius, lašišą ir po dviejų dienų buvau pasiruošusi naujai dozei.

Tali3, geras požiūris į plaukus - man irgi labai patiko, kad nereikėjo niekur plaukų šalint:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RaViltis: 21 vasario 2018 - 20:04

Stronggirl, gal jau žinai biopsijos atsakyma?

Atsakyti
tali3 tau kelintai valandai pirmadieniui chemija? Gal susitiksime smile.gif
Atsakyti

tali3 tau kelintai valandai pirmadieniui chemija? Gal susitiksime smile.gif

😊 jeigu neutrofilai pakils iki 1.5 tai iš ryto 9 val atvažiuoti reikes. Būtu labai malonu susitikt

Atsakyti

Stronggirl, gal jau žinai biopsijos atsakyma?

Dar ne, gal ir gerai, kai gausiu atsakyma bijosiu paziureti

Atsakyti

Nu ka, Wbc 5, neutrofilai 2.57, zaraza hemoglobinas 110. Varau lašintis

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 02 26, 09:48)
<p>Nu ka, Wbc 5, neutrofilai 2.57, zaraza hemoglobinas 110. Varau lašintis</p>

Sėkmės 4u.gif linkiu kad lengviau ši kartą praeitų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidosius: 26 vasario 2018 - 12:15

Kaip kitos laikotės? Ką dabar geriat? Parašiau didįjį papildų sąrašą: http://kaipdangus.bl...mo-didysis.htmlJei ką gero praleidau, parašykit :)

Baigiu eiti per gydytojus, parašysiu po savaitės kitos kaip sekėsi (viso 40 vizitų, bent 15 skirtingų tyrimų, vien kraują 7 kartus ėmė, ir dar ne pabaiga :)) kai pavariau, tai pavariau, net biolauką pasitikrinau (PS laukas lievas)

Atsakyti

Ai, darbingumas 35 proc dviems metams. Išeina ne tokia aš darbinga kaip kad norėtųsi būti.. Tačau bent papildus ir gydymą (osteopatas ir pan) bus iš ko pirkti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 26 vasario 2018 - 12:28