O tai Janavičius tave jau tyrė? Kalbant apie BRCA jie ten iš karto išsamų tyrimą daro, čia tik NVI pradeda nuo neišsamaus. Bent taip mano patirtis rodo.
Taip, buvau pas Janavičių. išraše rašo :
"skiriamas pilnas BRCA1 ir BRCA2 genų ištyrimas, pradedant nuo populiacijai specifinių dažniausių BRCA 1/2 genų mutacijų".
tai kaip suprantu tai nebuvo išsamus tyrimas ir aš galiu dar pas jį prašyti ištyrimo..
Ne pirminos daromas tik BRC genu tyrimas.
</p><p> "skiriamas pilnas BRCA1 ir BRCA2 genų ištyrimas, pradedant nuo populiacijai specifinių dažniausių BRCA 1/2 genų mutacijų".
</p><p>tai kaip suprantu tai nebuvo išsamus tyrimas ir aš galiu dar pas jį prašyti ištyrimo..</p>
Tai ir bus istirti TIK sie du genai.
Man dabar NVI daro tyrima, kur tiria 25 genus. Labai laukiu atsakymo. Gal tada keistusi gydymo taktika
tą išplėstinį tyrimą Jums jie pasiūlė ar pati paprašėt?
As skaiciau apie tuos genetinius tyrimus ir radau , kad galimas papildomas istyrimas. Pasikalbejau su onkologe, kadangi gimineje yra nemazai onkologiniu susirgimu, bet to mano vezys elgiasi netipiskai (yra labai jautrus harmonams, o harmonai neveikia), tai gydytoja pasake, kad galima bandyt toliau tirti. Irase siuntima onkogenetikui , o as ir nupedinau is karto. Pakalbejom su genetike, nupaisem gimines onkomedi ir nusprende, kad tinku tam tyrimui.
Man dabar NVI daro tyrima, kur tiria 25 genus. Labai laukiu atsakymo. Gal tada keistusi gydymo taktika
Undzinka, o kas paskyrė tuos 25 genus tirti? Jei jau buvo tirtas BRCA, tai ko gero del kitų genų turi vėl mamologas duoti siuntimą pas genetiką, ar kaip?
Jei po operacijos buvo rekomendacija genetiko konsultacijai, padarytas BRCA tyrimas paprastas ir išplėstinis, tai jau kaip ir išnaudota ta konsultacija skaitosi..?
Ai, jau parašėte atsakymą...
As skaiciau apie tuos genetinius tyrimus ir radau , kad galimas papildomas istyrimas. Pasikalbejau su onkologe, kadangi gimineje yra nemazai onkologiniu susirgimu, bet to mano vezys elgiasi netipiskai (yra labai jautrus harmonams, o harmonai neveikia), tai gydytoja pasake, kad galima bandyt toliau tirti. Irase siuntima onkogenetikui , o as ir nupedinau is karto. Pakalbejom su genetike, nupaisem gimines onkomedi ir nusprende, kad tinku tam tyrimui.
aišku, ačiū
Jei po operacijos buvo rekomendacija genetiko konsultacijai, padarytas BRCA tyrimas paprastas ir išplėstinis, tai jau kaip ir išnaudota ta konsultacija skaitosi..?
Ai, jau parašėte atsakymą...
Papasakosiu kaip man buvo. Onkologas nusiunte pas NVI genetike del pagrindiniu BRCA1 ir BRCA2 genu mutaciju istyrimo. Nieko nerado.
Tada NVI genetike nusiunte i Santaros klinikas pas Janaviciu del issamesnio genu mutaciju istyrimo.
O koks mažiausias neutrofilu skaičius turi buti, kad leistu chemija?
Man onkologe sake kad jei maziau 1, tai jau nebelasina.
tali3 kaip jauties? Kaip kraujukas, atsistate?
Man onkologe sake kad jei maziau 1, tai jau nebelasina.
tali3 kaip jauties? Kaip kraujukas, atsistate?
Ačiū, jaučiuosi labai gerai. Jau be plauku, kažkaip labai lengvai su jais atsisveikinau. Didžiausias pliusas chemijos, kad neauga nagai ir plaukai(nereikalingiose vietuose).
Šiandien turejo leisti 2 chemija, bet atidejo iki pirmadienio, nes neutrofilu 1.36 o mažiausiai reikia 1.5 Vaistu dabar leisti negali, nes organizmas turi pats atsistatyti. Sako labai retai, kad nuo 1 chemijos butu 4 laipsnio neutropenija. Tai dabar iškart skirs vaistu kraujui atsistatyti