Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

stronggirl, paskaityk. Jei darysi, siūlau kreiptis iškart pas Janavičių, bus per pusantro mėn. Taip pat visada yra galimybė mokamai išsitirti

http://kaipdangus.blogspot.lt/2017/10/onkogenetiniai-tyrimai-brca-ir-kitos.html 

jei neatsidarys iš čia, nusikopijuok adresą į kitą langą

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 17 vasario 2018 - 19:05
QUOTE(Brazil @ 2018 02 17, 19:01)
<p>stronggirl, paskaityk. Jei darysi, siūlau kreiptis iškart pas Janavičių, bus per pusantro mėn. Taip pat visada yra galimybė mokamai išsitirti</p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://kaipdangus.blogspot.lt/2017/10/onkogenetiniai-tyrimai-brca-ir-kitos.html%C2%A0'>http://kaipdangus.blogspot.lt/2017/10/onkogenetiniai-tyrimai-brca-ir-kitos.html </a></p>
<p>jei neatsidarys iš čia, nusikopijuok adresą į kitą langą</p>

Brazil, kaip Paryzius:) Kruasanai? Eifelis?
Gal gavai atsakyma is komisijos?
Atsakyti

Brazil, kaip Paryzius:) Kruasanai? Eifelis?
Gal gavai atsakyma is komisijos?

Paryžius jėga. plius du kg :) pavalgiau tai pavalgiau - ir austrių, ir sraigių, ir krepų, ir sūrių, ir vyno, ir steiką su bulvytėm, ir dar visko :)  darau dabar iškrovos savaitgalį, nevalgau po pietų :) mažinu išsitampiusį skrandį ir grįžtu prie sveikos mitybos. pražygiavom kasdien po 15 km. būtų daugiau, jei mažiau kavinėse strigtume :) ale bet bet nieko nesigailiu! 

šiaip labai gerai buvo, saulė pustrečios dienos, keli laipsniai šilumos, pasijautė pavasaris. ech, kaip smagu keliauti!!!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 17 vasario 2018 - 19:24

Iš komisijos žinios bus berods ketvirtadienį. Jau esu nusteikusi kad gaidys ten bus. Kaip bus taip :)

Atsakyti

Brazil Aciu!!! Perskaičiau ne tik apie genetinius tyrimus, bet ir apie baimių suvaldyma, pastarasis gal net labiau aktualus šia akimirka, aciu aciu aciu 

Atsakyti

Noriu paklausti ar Jusu racione yra greipfrutas? Del imuniteto stiprinimo naudoju greipfruto seklu lasiukus, bet perskaiciau, kad juose, kaip ir paciuose vaisiuose yra flavanoidu, kurie didina estrogenus ir gali prisideti prie kruties onko ligos  :unsure: 

Atsakyti

Su citrusiniais prieštaringa - daug kur rašo, kad padeda kovoti su liga, bet ir kažkas ten negerai su jais (man patarė atsisakyti bent chemoterapijos metu). Išties geriausia ką gali padaryti tai valgyti granatą. Natūralios jo sultys ir stiprina kraują ir kovoja su ligom. Geriausia išsispausti granatą per dieną (gausis pusė stklinaitės) ar tiesiog valgyti sėklas, aš dedu į visas salotas.

Atsakyti

Aciu uz patarima :4u: , taip ir reiks daryti, atsargumas nepakenks :) dabar kasdien sia tema ka nors naujo suzinau, apie ka niekad nesusimastydavau. Taip megau bananus, vynuoges, o dabar lanku apeinu ir bulves nebe drauges... 

Su citrusiniais prieštaringa - daug kur rašo, kad padeda kovoti su liga, bet ir kažkas ten negerai su jais (man patarė atsisakyti bent chemoterapijos metu). Išties geriausia ką gali padaryti tai valgyti granatą. Natūralios jo sultys ir stiprina kraują ir kovoja su ligom. Geriausia išsispausti granatą per dieną (gausis pusė stklinaitės) ar tiesiog valgyti sėklas, aš dedu į visas salotas.

Atsakyti
QUOTE(stronggirl @ 2018 02 19, 10:12)
<p>Noriu paklausti ar Jusu racione yra greipfrutas? Del imuniteto stiprinimo naudoju greipfruto seklu lasiukus, bet perskaiciau, kad juose, kaip ir paciuose vaisiuose yra flavanoidu, kurie didina estrogenus ir gali prisideti prie kruties onko ligos  unsure.gif </p>

Mums NVI pasakojo kad greipfrutų chemoterapijos metu tai tikrai negalima, ir bet kokių kitų vaistų vartojimo metu. Kažkaip reaguoja jie su vaistais
Atsakyti

Aha is kraujo daromi. Na cia kaip pasiseks:) Va Brazil lauke puse metu (NVI). Santaroj gal kiek greiciau daro, man padare kazkur per 2 menesius tada. Dariausi Santaroj. O dabar pridaviau NVI. Pridaviau gruodzio 1 diena. Sake apie 3 menesius reiks laukti. Buvau sia savaite uzejus, tai sake dar nera...laukiu...

Labas, 

galvoju važiuoti pas Janavičių dėl išsamesnio genetinio tyrimo - kokių popierių reikia, kad jis neatmestų prašymo. Ir ar jie gali atmesti prašymą, jei prieš tai  mutacijų nerasta.

Atsakyti
QUOTE(editana @ 2018 02 19, 13:28)

<p>galvoju važiuoti pas Janavičių dėl išsamesnio genetinio tyrimo - kokių popierių reikia, kad jis neatmestų prašymo. Ir ar jie gali atmesti prašymą, jei prieš tai  mutacijų nerasta.</p>

Rekalingas siuntimas is seimos gydytojos arba onkologo. Israsus is onkologo (operacija, trymai) jei tokie yra. Taip pat reikia zinot savo seimos, gimines onkolognes ligas, nes piesia genetini onko medi (koks vezys ir kik metu buvo kai nustate).
Atsakyti

nesakys, ko čia atėjai , vieną kart jau tyrėm - nieko neradom  :unsure:​ 

Atsakyti