Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Mano kraujas atsistate :yahoo: 

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 02 15, 08:48)
<p>Mano kraujas atsistate yahoo.gif </p>

Puiku clap.gif džiaugiuosi kad atsigavai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dalufo @ 2018 02 13, 16:14)
Undzinka.nuosirdziausi sveikinimai jums gimtadienio proga,stiprybes ir sveikatos!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O as noriu taip pat pasidziaugti visoms ,dariau KT,jokiu zidiniu ir mts nera,tyrimai normos ribose,-isvadoje teigiamas gydymo atsakas,aisku dar tesia biologine terapija ,bei geriu tamoksifena,labai dzia
ugiuosi,kad vel pavyko issikapstyti,nors antra karta krist  i ta pacia bala truputi ziauru mirksiukas.gif    Naturali,kazkur minejai,kad leidaisi refnot,kaip po jos jauteisi,nes girdejau,kad lab sunkiai toleruojama,as turiu nusipirkusi,bet bijau leistis,kaip nenormali, tiek visko iskentejusi,o cia bijau unsure.gif

Valio valio valio dėl gerų tyrimų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ingriga @ 2018 02 14, 09:27)
<p>Labas visoms,</p><p>Aš po vizito pas gyd. ir ultragarso. Žiūrėjo labai kryopsčiai, Rado visko daug  doh.gif Gavau velniu dėl Tamoxsifeno doh.gif  Užsiregistravau kovo 9 MRT, bus aišku ar reikės biopsijos  cray.gif​ </p>

Laikykis 4u.gif nuosirdziai linkiu kad neprireiktu biopsijos 4u.gif
Atsakyti
ingriga, atsiprasau, kad kartoju klausima:ultragarsu tyre kepenis? Kokio organo MRT darys? Buvau, matyt, praleidus kai rasei...

tali3, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 15 vasario 2018 - 13:30

Ikulia apie kepenis nieko nerašiau, darys krūtinės MRT.

Ultragarsa dare ta pati gyd. kaip MRT

Atsakyti
Naturali,del shemos-panasiai ir kalbejo,tiksliai suzinosiu kovo pradzioje,nes nuo kovo pradesiu/dabar del paskelbtos gripo epidemijos tiesiog negaliu nedirbti,o paskui pasiimsiu nedarb pazymejima smile.gif /
Atsakyti

As vėl pas jus guostis einu, pasidžiaugiau dvi dienas ir užteks. Pagal Trakyma Birads4 įtartina fibroadenoma, neaiškiu ribu, bet visai ne ta kur as uzciuopiu, visai kita, kurios net neuzciuopiu. Padare stulpeline biopsija. O siaip krūtine pilna tu fibroadenomu ir kur jų ten tiek telpa... :)

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2018 02 15, 16:14)
<p>Ikulia apie kepenis nieko nerašiau, darys krūtinės MRT.
</p><p>Ultragarsa dare ta pati gyd. kaip MRT
</p>

Supratau. Aciu uz atsakyma.
Pries du metus, darant mamograma pamate pas mane itartina deme. Patikrino ultragarsu. Irgi negerai. Paskyre MRT krutu. Rezultate: pooperacniai pakeitimai.
Sekmes ir Tau.
Atsakyti

As dar samprotauju taip, jeigu krūtyse yra tiek pakitimu (vienoj dvi cistos, kitoj keturios fibroadenomos is kurių viena įtartina nelygiais kraštais), tai gal vertėtų pasidaryti genetinius tyrimus, gal brca1 ir brca2 genai cia veikia, kad taip viskas auga ir tada snai viska pjauti lauk kaip Jolie... 

Atsakyti

Stronggirl neskubink, is pradziu sulauk rezultatu, o tada jau ziuresi. Viskas bus gerai . Tada ir suspesi pagalvoti ka ir kaip daryti. Tavo problemoms gai uzteks tik Tamoksifeno gerti.

Atsakyti

Merginos kuriuos turit vaiku, kaip vaikams paaiškinot kodel jus su kepure?

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 02 16, 10:17)
<p>Merginos kuriuos turit vaiku, kaip vaikams paaiškinot kodel jus su kepure?</p><p></p><p></p>

Man netaikė chemijos , bet buvau pagalvojusi ir apie tai , kaip reikės paaiškinti. Mano dukrai tada dar buvo 6 ( dabar 7m. ). Kartą teko važiuoti kartu , ir ji pamačiusi kitą motėrį paklausė , kodėl su kepure ( buvo vasara) . Mano vyras pasakė , kad moteris serga , ją dabar gydo labai stipriais vaistais , nuo kurių nukrenta plaukučiai , bet pasveiksta žmogus. Jai daugiau klausimų nekilo. Žinoma jei būtų pačiai taip , tai manau ir vaikui reikėtų laiko susitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 02 16, 10:17)
<p>Merginos kuriuos turit vaiku, kaip vaikams paaiškinot kodel jus su kepure?</p><p></p><p></p>

Mano vaikams kažkaip nekilo daug klausimų. Žinojo kad sergu, kad dėl ligos nuplikau, kad ataugs ir kad viskas bus gerai smile.gif Žino kad dėl ligos daug ko nevalgau. Bet svarbiausia žino kad viskas bus gerai smile.gif aš nedramatizuoju, negazdinu jų tai jie ramiai ir priima

Papildyta:
QUOTE(stronggirl @ 2018 02 15, 21:39)
<p>As dar samprotauju taip, jeigu krūtyse yra tiek pakitimu (vienoj dvi cistos, kitoj keturios fibroadenomos is kurių viena įtartina nelygiais kraštais), tai gal vertėtų pasidaryti genetinius tyrimus, gal brca1 ir brca2 genai cia veikia, kad taip viskas auga ir tada snai viska pjauti lauk kaip Jolie... </p>

O kiek tau metų? Tau gyd nesiūlė genetinių tyrimų daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidosius: 16 vasario 2018 - 12:32