Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Labas visoms,

Aš po vizito pas gyd. ir ultragarso. Žiūrėjo labai kryopsčiai, Rado visko daug  :oh: Gavau velniu dėl Tamoxsifeno :oh:  Užsiregistravau kovo 9 MRT, bus aišku ar reikės biopsijos  :cray:​ 

Atsakyti

O kad įrašytu senesni tyrimą reikia kompaktinio disko ar flešo  :hmm:​ 

Atsakyti

Ingrida laikykis, labai labai tikiosi, kad nieko blogo neras. Afidejoj man siule į fleša užrašyt,bet tai kažkiek kainuoja.

O kiek laiko Jus geret tamoxifena? Kodel gavot velniu? Ar yra geresnis analogas?

Atsakyti

Mergytės, mano MRT parašyta taip: lateraliai lėtai kontrastą kaupiantis iki 4 mm židinys, diferencijuojamas tarp intramamarinio l/m ir smulkios fibroadenomos.  :yahoo:​ 

Atsakyti

Velniu gavau nes nutraukus mėn. buvau. Niekaip su mm ir cista nesusitvarkiau  :oh: 

Jau 3 metai  :unsure: . Bet kaip as gerai miegojau ta men. Va kas mano nemigos kaltininkas  :cray: 

Nuvaziavau nusipirkau diskeli  :hmm: 

Nuotaika tai tokia Ai kas bus taip bus, nemirsim  :D​ 

Atsakyti

Šaunuolė, Ingrida, viskas bus gerai, pamatysi!!! 

Atsakyti
Naturali,aciu sirdingai,reiskia viskas gerai smile.gif as su M.Strioga ir bendrauju,
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2018 02 14, 09:27)
<p>Labas visoms,</p><p>Aš po vizito pas gyd. ir ultragarso. Žiūrėjo labai kryopsčiai, Rado visko daug  doh.gif Gavau velniu dėl Tamoxsifeno doh.gif  Užsiregistravau kovo 9 MRT, bus aišku ar reikės biopsijos  cray.gif​ </p>

Ingriga, krutu MRT?
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2018 02 14, 09:27)
<p>Labas visoms,</p><p>Aš po vizito pas gyd. ir ultragarso. Žiūrėjo labai kryopsčiai, Rado visko daug  doh.gif Gavau velniu dėl Tamoxsifeno doh.gif  Užsiregistravau kovo 9 MRT, bus aišku ar reikės biopsijos  cray.gif​ </p>

ingriga...kad velniu gavai - teisingai, vaistus reikia gerti. Na gavai ir tuo baigesi. Del ech atsakymo...Na ka besakysi...Gal nera taip baisu, kaip atrodo. ech nera toks jau tikslus tyrimas, va padarys MRT ir bus aiskiau. Zinau, kad tas laukimas zudo...bet na kaip nors...kalbek mantras...tarkis su Dievu ar likimu...svarbiausiai neuzsiciklink kol nera tikslaus atsakymo. Apkabinu stopriai ir labai tikiu, kad nieko baisaus ten nepamatys ta MRT. O kur darys?

QUOTE(ingriga @ 2018 02 14, 09:33)
<p>O kad įrašytu senesni tyrimą reikia kompaktinio disko ar flešo  hmm.gif​ </p>

Nieko nestis, viska jie ten duoda. Iraso arba i diskeli arba i flesiuka. NVI i diskeli iraso nemokamai, kiek pamenu.

QUOTE(stronggirl @ 2018 02 14, 10:10)
<p>Mergytės, mano MRT parašyta taip: lateraliai lėtai kontrastą kaupiantis iki 4 mm židinys, diferencijuojamas tarp intramamarinio l/m ir smulkios fibroadenomos.  yahoo.gif​ </p>

Na kiek as supratu, tai nieko blogo neranda. Kad jie patys nelabai matyt supranta uztat ir raso, kad darinys parasomas nuo pieno liaukos limfmazgio iki nepiktybinio augliuko. Reiketu, kad radiologas pakonsultuotu arna mamologas onkologas.
Papildyta:
Na o as siandien nuplaukiau savo tradicini puskilometri, tada nulekiau i NVI, pabendravau su gydytoja, susilasinau 6 ciklo 3-ja lasinima. Kraujas puikus:) Hemoglobinas 133, leukocitu 5,08, o neutrofilu 3,31 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif As saunuole:)
Su gydytoja aptarem tolesne gydymo taktika. KAdangi mano atveju harmonai neveikia, nors auglys labai jautrus harmonams. Nusrendeme, kad pridedame dar du ciklus chemijos. Taigis gausiu dar 6 lasinimus. Bet sake visad galim nutraukti, jei pasijusiu blogai, bet as gi supermoteris ir tas brudas nesulauks, kad jausciausi blogai:)
DAr uzlekiau pas genetike, nes nu ilgokai jau laukiu atsakymo. Kraujas priduotas gruodzo 1 diena. Sake atsakymas bus per 3 menesiu. Na taip, dar nepraejo 3 menesiai, tik 2,5...O man butu labai akualu zinot, nes kaip supratau kito gydymo man kaip ir nera...Nebet rastu kazka genetikoje, tada gal ijungtu koki herceptina ar dar kazka kita. Zodziu laukiam vis.
Dabar turiu 2 savaites poilsio:)
Vat, pasisakiau smile.gif
Atsakyti

Undzinka suprantu kad vaistus reik gerti, bet kad ta cista :oh: Bet netikiu, kad per mėn. kas atsirastu. 

Ačiū merginos už palaikymą, nelabai kažkaip jaudinuosi, ar čia gerai  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2018 02 14, 10:27)

Ką reiškia visko daug?? Ultragarsu man irgi yra matę - oi čia tikrai kepenų MTS. Ma bet patikslinkime KT. Patikslino - ne MTS. Jei kuo ir pasitikėčiau, tai limfmazgių struktūros vertinimu. Nepergyvenk - pamedikuok - viskas bus ok ;) Mes tave labai palaikysim ir su Dievuliu dėl tavęs visos pakalbėsim.

QUOTE(stronggirl @ 2018 02 14, 11:10)
<p>Mergytės, mano MRT parašyta taip: lateraliai lėtai kontrastą kaupiantis iki 4 mm židinys, diferencijuojamas tarp intramamarinio l/m ir smulkios fibroadenomos.  yahoo.gif​ </p>

Uch Uch. YEEEEE 4u.gif

QUOTE(dalufo @ 2018 02 14, 11:23)
Naturali,aciu sirdingai,reiskia viskas gerai  smile.gif  as su M.Strioga ir bendrauju,

Nėr už ką. Tik pamiršau paminėti, kad nuo Refnoto būna dūrio vietoje paraudę, skauda, gal šiek tiek degina ir guzas būna didokas. Nemalonus man jausmas 4u.gif Kokia schema sudėliojo? 5 dienas leidi, 5 poilsis?

QUOTE(Undzinka @ 2018 02 14, 19:01)
Na o as siandien nuplaukiau savo tradicini puskilometri, tada nulekiau i NVI, pabendravau su gydytoja, susilasinau 6 ciklo 3-ja lasinima. Kraujas puikus:) Hemoglobinas 133, leukocitu 5,08, o neutrofilu 3,31  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif As saunuole:)

Ai, apie tave iš viso tyliu. Galiu net viešai prisipažint, kokia tu esi mano meilė wub.gif
Atsakyti

Gal kam pravers 

Pridėta:

Atsakyti