Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

nebera mano cistos :yahoo:

Jetus,  kaip gerai.  Liuks,  liuks.  Tikrai dar vakar apie tave pagalvojau. 

Atsakyti
QUOTE(luk@ @ 2018 02 12, 16:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ingriga" data-cid="71998334" data-time="1518443420"><div><p>nebera mano cistos yahoo.gif</p></div></blockquote><p>Jetus,  kaip gerai.  Liuks,  liuks.  Tikrai dar vakar apie tave pagalvojau. </p>

Jngriga, yeee. Ir aš vakar apie cistà tavo pagalvojau smile.gif
Atsakyti

Uandzinka, kad ir paveluotai nuosirdziai sveikinu su gimtadieniu  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: . Aciu uz gerauma ir linksmuma. Uz atsakymus kiekvienai kuri klausia. Palinkejimas vienas sveikateles ir Dievo globos. :4u:

Atsakyti
Undzinka, su gimtadieniu 4u.gif Sveikatos, stiprybės, katinų ir Tenerifės 4u.gif

Atsakyti
ACIU moteriskos!!! Jus nuostabios!!! Ir mums viskas bus gerai!!! Tiesiog privalo buti gerai!!!
O as ryt lekiu i paskutine 6-toji ciklo chemija!!! Ziau, ad dar prides ora ciklu, bet vistiek taip sakant jau matosi finiso tiesioji:)
tali3, kaip Tavo savijauta ? Kaip kraujas gal zinai?
ingriga!!! Nu nerealiai dziaugiuosi uz Tave!! Tap ir turejo buti! Ner cia ko toms cictoms pas mus but smile.gif
stronggirl, kada tyrimas? lauksim TIK geru ziniu!!!!

Ir siaip mergaites su uzgavenem, su blynadieniu smile.gif eisiu kepti blynu:)
Atsakyti

Wbc kila laaaabai letai, šiandien 2.53 ( buvo 2.32) neutr 0.41( buvo 0.28) hemoglobinas 89 ( vakar buvo 100) šito visai nesuprantu. Dabar ketvirtadieni žiūresiu krauja

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 02 13, 10:36)
<p>Wbc kila laaaabai letai, šiandien 2.53 ( buvo 2.32) neutr 0.41( buvo 0.28) hemoglobinas 89 ( vakar buvo 100) šito visai nesuprantu. Dabar ketvirtadieni žiūresiu krauja</p>

O jūs visos iškart po chemijos darydavotės kraujo tyrimus? Aš dariausi tik prieš važiuojant, nors ramiai miegodavau nežinodama smile.gif
Atsakyti

Nuostabi Jus Undzinka! Ilgiausių metų, ilgiausių!  :4u: Visoms turi buti viskas gerai, privalo..! MRT pasidariau, ats bus ryt, ketvirtadienį biopsija, jos rezultatų aišku irgi iškart nebus, taaaas laukimaaas  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(stronggirl @ 2018 02 13, 12:46)
<p>Nuostabi Jus Undzinka! Ilgiausių metų, ilgiausių!  4u.gif Visoms turi buti viskas gerai, privalo..! MRT pasidariau, ats bus ryt, ketvirtadienį biopsija, jos rezultatų aišku irgi iškart nebus, taaaas laukimaaas  doh.gif​ </p>

Bet kaip sake Ostapas Benderis - ledai pajudejo ponai prisiekusieji!!! Laukism atsakymo.
Atsakyti
O! UNDZIKA su gimtadieniu happybday.gif
INGRIGA valio valio valio !
TaLI Šaunuolė, jau taisosi rodikliai 4u.gif
STRONGiRL sunkus tas laukimas... ta nezinia... linkiu tik gerų atsakymų 4u.gif
Atsakyti
Undzinka.nuosirdziausi sveikinimai jums gimtadienio proga,stiprybes ir sveikatos!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O as noriu taip pat pasidziaugti visoms ,dariau KT,jokiu zidiniu ir mts nera,tyrimai normos ribose,-isvadoje teigiamas gydymo atsakas,aisku dar tesia biologine terapija ,bei geriu tamoksifena,labai dzia
ugiuosi,kad vel pavyko issikapstyti,nors antra karta krist i ta pacia bala truputi ziauru mirksiukas.gif Naturali,kazkur minejai,kad leidaisi refnot,kaip po jos jauteisi,nes girdejau,kad lab sunkiai toleruojama,as turiu nusipirkusi,bet bijau leistis,kaip nenormali, tiek visko iskentejusi,o cia bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dalufo @ 2018 02 13, 17:14)
Naturali,kazkur minejai,kad leidaisi refnot,kaip po jos jauteisi,nes girdejau,kad lab sunkiai toleruojama,as turiu nusipirkusi,bet bijau leistis,kaip nenormali, tiek visko iskentejusi,o cia bijau unsure.gif

Leidausi jau 3 kursus. Jei tik 1 Refnot, tai juokas. Aš visuomet leidausi su Inharonu. Tada tempa užkildavo iki 37.6-38.8. O vien tik nuo refnoto (antro ir trecio kurso metu inharona leidausi kas antra diena kartu su refnot, o kas antra tik refnot), tai juokas 36.9 max. Šiaip chema turėtú sudėlioti specas. Vilniuj Strioga, Kaune yra Igoris😊
Atsakyti