Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Grįžau. Žiūrėjo į manę kaip į pačia didžiausia durne. Sako jus nusiskundimu kokiu turit, kad kiekviena diena tyrimus darot. Pasijutau tikru tikriausia durne. Tai va CRB norma. Vaistu neišraše, nes nei viena vaistine Santorose nedirba. Jeigu kils temp iškart varyt į NVI. Ryt iš ryto važiuoti pas Drobniene, ji išrašys dar vaistu. Į darba man negalima, vos ne lovos režimas. Ramiau nepasidare. Ai dar HB nuo vakar 92 pakilo iki 105 ( lašiniai, seklos, dilgeliu arbata, granatu sultys suveike geriau negu tardyferonas)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tali3: 11 vasario 2018 - 14:21
QUOTE(tali3 @ 2018 02 11, 14:00)
<p>Grįžau. Žiūrėjo į manę kaip į pačia didžiausia durne. Sako jus nusiskundimu kokiu turit, kad kiekviena diena tyrimus darot. Pasijutau tikru tikriausia durne. Tai va CRB norma. Vaistu neišraše, nes nei viena vaistine Santorose nedirba. Jeigu kils temp iškart varyt į NVI. Ryt iš ryto važiuoti pas Drobniene, ji išrašys dar vaistu. Į darba man negalima, vos ne lovos režimas. Ramiau nepasidare</p>

Tegul jie ziuri kaip nori! Sveikata Tavo o ne ju. O ka mieste naglima irkti vaistu? Tik NVI vaistinese? Juk ten susileisti juokas juos i pilva.
Gulimas rezimas-tai ir gulek, nu blyn juk sergi, gauna sunku gydyma. Nelakstyk Tu i ta darba. Patikek medalio neduos, paminklo nepastatys, o jei pasitakys proga tiesiog atsikratys (kaip man buvo). Tad gulek lovoje, ziurek meiles serialus ar koki Dzeimsa Oliveri ir mintimis kelk krauja:)
Atsakyti

Tegul jie ziuri kaip nori! Sveikata Tavo o ne ju. O ka mieste naglima irkti vaistu? Tik NVI vaistinese? Juk ten susileisti juokas juos i pilva.
Gulimas rezimas-tai ir gulek, nu blyn juk sergi, gauna sunku gydyma. Nelakstyk Tu i ta darba. Patikek medalio neduos, paminklo nepastatys, o jei pasitakys proga tiesiog atsikratys (kaip man buvo). Tad gulek lovoje, ziurek meiles serialus ar koki Dzeimsa Oliveri ir mintimis kelk krauja:)

Sake pažiūrejo internete Neipogeno turi tik 3 vaistines, ir visos santarose. Vsio baigiu aš savo melo iliuzija, kad sveika ir viska galiu. Einu ilgam nedarbingumui.

Bet merginos nu tikrai pasiguosiu, buvau sveika, man nieko neskaudejo, dirbau mylimiausia darba,gyvenau pilnaverti gyvenima, o čia tik del galimai nukeliavusios lasteles tapau ligone, kuri net savo vaiku bijo. Beveik gailiuosi, kad susileidau chemija. Bet kita vertus užgraužčiau save jeigu nesleisčiau. O gal reiketu palaikti MTS, tada bent žinočiau už ka mane nuodija. Nu va išsiliejau. Atsiprašaus

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 02 11, 14:30)
<p>Bet merginos nu tikrai pasiguosiu, buvau sveika, man nieko neskaudejo, dirbau mylimiausia darba,gyvenau pilnaverti gyvenima, o čia tik del galimai nukeliavusios lasteles tapau ligone, kuri net savo vaiku bijo. Beveik gailiuosi, kad susileidau chemija. Bet kita vertus užgraužčiau save jeigu nesleisčiau. O gal reiketu palaikti MTS, tada bent žinočiau už ka mane nuodija. Nu va išsiliejau. Atsiprašaus</p>

Ne nu bet ponia nusisnekate...Palauksi ji metastaziu..ar zinai, kad kai randa metastazes tolimas , tai jau skaitosi 4 stadija!Ir tada jau gydymas visai kitoks. Ir ne visada veiskmingas. Man va kol apstabde ju vystymasi ir dauginimasi teku du kursus cemoterapijos iskesti ir dar ne pabaiga...
Susilasinsi, issveiksi ir toliau dirbsi mylimiausia darba, dziaugsiesi vaikais ir gyvenimu. Dabar tas periodas kauri reikia iskenteti islaukti!!! Ir viskas bus gerai! Tu saunuole!!!
Atsakyti

Sake pažiūrejo internete Neipogeno turi tik 3 vaistines, ir visos santarose. Vsio baigiu aš savo melo iliuzija, kad sveika ir viska galiu. Einu ilgam nedarbingumui.

Bet merginos nu tikrai pasiguosiu, buvau sveika, man nieko neskaudejo, dirbau mylimiausia darba,gyvenau pilnaverti gyvenima, o čia tik del galimai nukeliavusios lasteles tapau ligone, kuri net savo vaiku bijo. Beveik gailiuosi, kad susileidau chemija. Bet kita vertus užgraužčiau save jeigu nesleisčiau. O gal reiketu palaikti MTS, tada bent žinočiau už ka mane nuodija. Nu va išsiliejau. Atsiprašaus

Neatsiprašinėk. Turi teisę taip jaustis. Nu šūdas o ne situacija.

Nėr teisybės. Galėtume, tai išvengtume, bet ką daryt - nuo savęs nepabėgsi, kaip pati rašai - nesilašintum, tai pati save užgraužtum, drebėtum nuo kiekvieno skausmelio.

Nu bet ką daryt - yra kaip yra, gyvenimas tavo, tu sau pati svarbiausia. Žingsnis po žingsnio. Šita šūdina diena praeis, ateis kita, taip ir stumsies kol viskas praeis, ir vėl grįš gyvenimo spalvos. 

Jei nesiverkia - pasikeik gerai arba išrašyk ant lapo visą pyktį, nežinai ką rašyti, rašyk - NESĄMONĖ, NESĄMONĖ, NESĄMONĖ. Man dar padėdavo malda ir visko paleidimas - Dieve, tu žinai ką darai, esu tavo rankose. Ne dabar, tai kai galėsi. Ne šitaip, tai pati rasi būdą kuris tau padeda. 

Stipriai apkabinu. Ilsėkis. Stiprėk.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 11 vasario 2018 - 15:47

As panikuoju :( jauciuos, kaip paskutine kvaisa cia jums taip rasydama, juk jus turit kiekviena tiek savo rupesteliu ir turbut uzknisa tokiu kaip as net klausytis, bet kur daugiau detis su  visom savo baimem??? Man vis nugelia TA pazasti, taip spaudziant neskauda, bet nelieciant kartas nuo karto toks nemalonus tvinksejimas pasijaucia, baisuuuu man :(

Atsakyti

As panikuoju :( jauciuos, kaip paskutine kvaisa cia jums taip rasydama, juk jus turit kiekviena tiek savo rupesteliu ir turbut uzknisa tokiu kaip as net klausytis, bet kur daugiau detis su  visom savo baimem??? Man vis nugelia TA pazasti, taip spaudziant neskauda, bet nelieciant kartas nuo karto toks nemalonus tvinksejimas pasijaucia, baisuuuu man :(

Vezys neskauda, visiškai. Bent jau man, ir kitoms kurios su manim ligoninei po operacijos gulejo. 

Atsakyti
Stronggirl! Nu tikrai neužknisi!!! Tikrai tavo situacija ne kaio mano, bet man skaudėjo. Joooopapa kaip skaudėjo. Net nimesili gėriau. Pasirodo pažastiniame limfmazgyje buvo làsteliú. Bet tu ne aš ir skausmas gali būti nuo bet ko: perpūtė, limfmazgiai gamina T limficitus. Maža kas ten gali būti..

Tali3, kitus kartus taip nebus greičiausiai. Čia galima pritaikyti posakį “Šuo ir kariamas pripranta”. Organizmas prisitaikys ir kitus kartus prigamins daugiau neutrofilú ;)

Unzinka, dar sykį Tave su gimtadieniu! 😘😘
Atsakyti
Undzinka, su gimtadieniu! Siunciu daug virtualiu balionu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 11 vasario 2018 - 18:59
QUOTE(tali3 @ 2018 02 11, 15:00)
<p>Grįžau. Žiūrėjo į manę kaip į pačia didžiausia durne. Sako jus nusiskundimu kokiu turit, kad kiekviena diena tyrimus darot. Pasijutau tikru tikriausia durne. Tai va CRB norma. Vaistu neišraše, nes nei viena vaistine Santorose nedirba. Jeigu kils temp iškart varyt į NVI. Ryt iš ryto važiuoti pas Drobniene, ji išrašys dar vaistu. Į darba man negalima, vos ne lovos režimas. Ramiau nepasidare. Ai dar HB nuo vakar 92 pakilo iki 105 ( lašiniai, seklos, dilgeliu arbata, granatu sultys suveike geriau negu tardyferonas)</p>

As irgi darydavausi tyrimus dažniau nei dare NVI... O kai užkilo temperatūra, tai sugalvojau, kad man sepsis, pasiskambinau i NVI į chemoterapijos sk., ten sujungė su budinčią gydytoją, kuri rekomendavo pradėti antibiotiką. Tada dar pasiėmiau sau kraują ir išsiunčiau vyrą su juo darban 11 val. vakaro. Paprašiau, kad padarytu bendrą kraują, CRB ir prokalcitoniną (sepsio žymuo). O kita ryta atskuodžiau i NVI pas Asadauskiene. Ji, aišku, sako, nieko tokio (nors ir pati jau buvau nusiraminus, nes is tyrimu buvo leukocitozė padidėjusi, CRB ir prokalcitoninas irgi biški virs normos). Žodžiu, uždegiminis vaizdas, bet tikrai ne sepsis. Tai liepė tęsti antibiotiką ir ilsėtis... O kai vėliau atidėjo savaitei sekančią chemiją, o temperature tada ir nukrito, tai jaučiausi lig praleidinėju pamokas mokykloje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(stronggirl @ 2018 02 11, 17:01)
<p>As panikuoju verysad.gif jauciuos, kaip paskutine kvaisa cia jums taip rasydama, juk jus turit kiekviena tiek savo rupesteliu ir turbut uzknisa tokiu kaip as net klausytis, bet kur daugiau detis su  visom savo baimem??? Man vis nugelia TA pazasti, taip spaudziant neskauda, bet nelieciant kartas nuo karto toks nemalonus tvinksejimas pasijaucia, baisuuuu man verysad.gif</p>

stronggirl, na o kur gi daugiau pasiguosti del savo baimių ir nerimo, kaip ne čia... O ar greitai eilinis patikrinimas? Gal pabandyti anksčiau nueiti? As irgi retkarčiais pajuntu Ta pažastį, bet nu nepasakyčiau, kad skauda, tiesiog gal diskomfortas..., toks kaip tempimas retkarčiais sujudinus ranka... Manau, tai dar pooperaciniai reiškiniai.
Papildyta:
Undzinka, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Undzinka  su gimtadieniu.Svajonių išsipildymo.Ačiū jums už nuoširdumą,gerumą ir užkrečiantį optimizmą. :4u: :4u: :4u:

Atsakyti
SU GIMTADIENIU, UNDZINKA
birthday.gif happybday.gif
Atsakyti