Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(tali3 @ 2018 02 10, 20:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Undzinka" data-cid="71996280" data-time="1518283863"><div><p>tali3 kaip Tu? Ar labai silpna? Gerk skysciu daug, kad greiciau isplautu chemija. Ar atsigauni bent kiek?</p></div></blockquote><p>Svarbiausia, kad as gerai jaučiuosi. Bet  kaźkaip nesitikejau, kad leidžiantis vaistus wbc gali dar krist (dabar net 1 nesiekia) neutr 0.02. Man kažkaip ir kaulu nelaužo, gal kaźkur toks vaikštantis maudimas tai šian tai ten. Galvoju gal vaistai neveikia? </p><p></p><p>Ir dar, jeigu taip sureagavo po 1 chemijos kas bus toliau?</p>

Man per raudonaja chemija nuo 2-jo sulasinimo neupogeno 1 ampule israsydavo iskarto, susileisti po dienos po sulasinimo. O per baltaja - 5 ampules nivestimo. Tai gi lasinimai vyko ketvirtadieniais, o leistis pradedavau sestadieniais. Nuo neupogeno kaulu nelauzdavo, tik silpnumas budavo labiau. O nuo nivestimo tai labai lauzdavo ir bluznis skaudedavo. Po pirmo karto kentejau, nezinojau, kad galima analgetiku. Bet veliau isigudrinau, susileisti vakare, ikalti ibuprofeno - ir liuliuko... Tai labai gerai praeidavo. Kai po 2-os baltos chemijos pakilo temperatura, ir laikesi dar iki sekancio sulasinimo, tai sulasinima atidejo savaitej. Gal ir tau veliau rasys daugiau ampuliu iskarto susileisti po sulasinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belulino: 10 vasario 2018 - 21:42
Kazi kaip tali3 sekasi? Nerimauju mazumele.

O as bandau prisijaukunti ismanaja apyranke:) Gavau dovanu per gimtadieni. O isntrukcija tik anglu ir kinu kalba smile.gif O as nedraugauju su anglu kalba. Kaip ir viska daug maz aisku, tik nesuprantu kodel nerodo man miego kokybes...Bet issiaiskinsiu smile.gif
Drauge vaziavo i Suvalkus apsipirkti, tai uzleke i vaistine sau papirkti vaistuku, o as paprasiau kalcio nupirkti man. 1000mg 100 tableciu - 9.5 euro. Manau nebogai. Uztenka vienos tabletes per diena. Tai bus vel 3 menesiams smile.gif Man reik pastoviai ggerti del tu mts kauluose
Atsakyti
Gal dar miega... As vat grįžau po budėjimo, miegas neima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(belulino @ 2018 02 11, 09:44)
Gal dar miega... As vat grįžau po budėjimo, miegas neima verysad.gif

O maniskis gal gryzta po naktinio budejimo, tai is kart eina pamiegoti kelias valandas. Ir labai greitai uzmiega:)
O ka dirbi naktimis? Maniskis tai juokiasi ir sako, kad dirba Barmaliejum:) Ogi paspeliokim, kuo jis dirba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 11 vasario 2018 - 10:11
QUOTE(Undzinka @ 2018 02 11, 11:05)
O maniskis gal gryzta po naktinio budejimo, tai is kart eina pamiegoti kelias valandas. Ir labai greitai uzmiega:)
O ka dirbi naktimis? Maniskis tai juokiasi ir sako, kad dirba Barmaliejum:) Ogi paspeliokim, kuo jis dirba smile.gif

Net bijau ir pagalvoti, kas tas barmaliejus... smile.gif
Atsakyti

Ačiū mergaites už rupesti.Naktis praejo ramiai, temp neturejau ( bet nuo streso net galva isiskaudejo, o vaistu nenoriu gert nes tada nežinosiu ar kyla temp) Į ligonine važiuosiu apie 12 val, nes tada leidžiuosi vaistus. Kalbėjau dar su viena gydytoja, tai sake kaulu čiulpai lasteles gamina, tik, kad dar nespejo išmesti į periferinį krauja. Labai, labai tikiuosi, kad šiandien bent kažkiek pakils, o ne dar nukris.

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 02 11, 10:22)
<p>Ačiū mergaites už rupesti.Naktis praejo ramiai, temp neturejau ( bet nuo streso net galva isiskaudejo, o vaistu nenoriu gert nes tada nežinosiu ar kyla temp) Į ligonine važiuosiu apie 12 val, nes tada leidžiuosi vaistus. Kalbėjau dar su viena gydytoja, tai sake kaulu čiulpai lasteles gamina, tik, kad dar nespejo išmesti į periferinį krauja. Labai, labai tikiuosi, kad šiandien bent kažkiek pakils, o ne dar nukris.</p><p></p><p></p>

Na laikykis mergyna! Labai tikiuosi, kad vaistai jau suveike ir ismete i krauja ta ka reikia!!!
Atsakyti

Undzynka, man apyrankę vyras sukonfigūravo, ir tai konsultuodamasis su draugu, o aš tai ten išvis nieko nesupratau. Prašyk jaunimo su patirtimi (sūnus/žentas/dukra/marti) - net aš jaučiuosi atsilikusi nuo tų naujų technologijų :) Reikia ten kažką mobiliame suinstaliuoti, ir pradeda viską rodyti telefone.

Merginos, nagi pasveikinam UNDZINKĄ SU GIMTADIENIU!! SIUNČIAM JAI DAUG DAUG MEILĖS IR ŠILUMOS!!! Tegu pildosi visos svajonės! Tegu būna daug daug metų priešaky, daug šiltos jūros, daug malonių akimirkų, ir didelė laimė, tokia didelė kaip Undzinkos širdis, kuri visoms mums atvira! Būk laiminga, brangioji!

:4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Undzinka su gimtadieniu!!! :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti
Aciu mergaites!!! Uz svikinimus didelis aciu!!!
Kazkaip bijojau svesti...Nes turiu liudna patirti. Norejau svesti 50-meti, tai jo proga isoperavo vezi. Norejau svesti vaila 52.5 gimtadieni. Ta proga rago mts. Tai kaip sakau, nesvenciau, tik su seima ejom vakarieniaut:)

tali3 laukiam ataskaitos!!!Jau turetum but pridavus krauja NVI.
Atsakyti

WBC pakilo iki 0.9 Neutr irgi pakilo iki 0.13. Dar laukiu CRB

Atsakyti

Labas visoms

tali3 dziaugiuosi kad kraujas gereja :4u:

Undzinka, supermoterie  :D  nuosirdziausi sveikinimai  :happybday:  :happybday:  :happybday:  sveikatos, sveikatos, daug dziaugsmo, kelioniu!

Atsakyti