QUOTE(Rinse @ 2017 01 08, 18:06)
Aciu visoms uz patarimus, mama taip pat issirinko is kalvariju g.
Papildyta:
Gal dar galite patarti,kas daro geriausias rekonstrukcijas krutines,nes visada su liemenele nenori vaikscioti. Padedu ieskotis informacijos.
Aciu is kart uz bet kokia informacija...
Jakutis,- krūtinės plastika.Planuoju pas jį ateityje. BUvau konsultacijoj, rodė darbus, nerealiai patiko kaip žmogus. Negaili laiko, kalba išsamiai.
Papildyta:
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 01 07, 14:23)
Kodėl medus prastas pasirinkimas?
Kitą savaitę mamai paskutinė chemo turėtų būti, bet dabar ji pasigavo nedidelę slogą, kurią gydo arbatom su medumi
Medus tas pats cukrus.
Papildyta:
QUOTE(Natūrali @ 2017 01 07, 15:41)
Medus tikrai netinka, nes jis lygiai kaip ir cukrus sukelia staigu cukraus padidėjima organizme ir tos piktos lasteles smaginasi ir dalinasi. Vis tik kai perskaiciau ne mažiau nei 10 knygu apie mityba, peržiūrėjau daug filmuku, pasveikimo istoriju, kažkaip supratau, kad organizmas juk maitinasi tuo ka dedame į burna. Negalima cukraus, medaus, agavu, klevu sirupu, nes jie kraujyje užkelia cukru. Lygiai taip pat negalima miltu, makaronu, blynu, džiovintu ir krakmolingu nedžiovintu vaisiu, bulviu... Yra daug teoriju labai - viena ju žaliavalgystė, kita augaline mityba, bet man šita be angliavandeniu labiausiai logiškai išaiškinta. Rekomenduoju knyga "Naujoji priešvėžinė mityba".
Vaidosius, tau viso kūno MRT darė? Toks vaizdas kad Kaune gaili šiek tiek tyrimu.. O ir eilės klinikose 2-3 mėnesiu...
Aš taip pat angliavandenius riboju, nors valgau vaisius visus isskyrus bananus ir vynuoges, nevalgau dziovintu, labai jau saldu, valgau labai juoda sokolada,o siaip mesa, mesa, lasiniai, lasiniai, suris, zuvis, visos darzoves , ypac raugintos, kopustai, agurkai - be apribojimu, sekllos, jau ir vynelio raudono sauso nemazai padarau, kokia gi gyvenimo kokybe, be viso sito, kitu gerimu nini.
Papildyta:
QUOTE(RaViltis @ 2017 01 05, 15:12)
Šiuo metu nešioju paprasčiausią AMOENA firmos įdėklą - dar begulint ligoninėje pasiūlė atėjusi įmonės atstovė. Čia galima rasti išsamesnius aprašymus:
http://www.ortopro.l...oena-essential/
Perkant šioje įmonėje, reikės, berods primokėti - tiksliai nepamenu, o perkant Kalvarijų g., už kai kuriuos modelius primokėti nereikia.
http://www.orto.lt/s.../krutu-protezai
Ėmiau paprasčiausią variantą, nes nežinojau, ko reikia tikėtis. Kol kas viskas tvarkoje, patenkinta. Apžiūrėsiu, kaip protezas elgsis vasarą, kai labiau prakaituosiu, gal tuomet reikės įsigyti Amoena Energy arba klijuojamą Amoena Contact.
Papildyta:
Sveikos
Kuris laikas paskaitau temą, atpažinau ViTiMe, sutiktą ligoninėje:) Jau laikas ir jungtis į kompaniją.
Man krūties invazyvi vidutiniškai diferencijuota karcinoma, III st., 8 chemijos, rudenį atlikta mastektomija ir besibaigiantis švitinimas. HER2 neigiama 1+. Ta proga dar gausiu dvigubus hormonus, vienus jau pradėjau. Nusimato sanatorija, kažkodėl labai nenorėjau, gal dėl bendro nuovargio, o šiandien ryte pagalvojau - o kodėl gi ne? Vietoje tiek metų neturėtų atostogų pabūsiu sanatorijoje.
Malonu būt atpažintai,
visur spėju pasireikšt. Į sanatoriją būtinai važiuok, aš taip pat abejojau, buvau Birštono Eglej, patiko, gal kiek nuobodu, bet gerai pailsėjau.mJei kartu operavomės, ilgokai kažkaip užtrukai su švitinimu, aš jau po jo ir 2 savaitės kaip po sanatorijos, jau ir oda sugyt baigia, pirmą kontrolę 01 03 taip pat įveikiau, paskyrė tik markerius padaryt, balandį tikrins labiau. PO savaitės operuojuos kiausides ir gimdą, tada truputį pailsėsiu
.......darbe