Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Svarbiausia, kad as gerai jaučiuosi. Bet  kaźkaip nesitikejau, kad leidžiantis vaistus wbc gali dar krist (dabar net 1 nesiekia) neutr 0.02. Man kažkaip ir kaulu nelaužo, gal kaźkur toks vaikštantis maudimas tai šian tai ten. Galvoju gal vaistai neveikia? 

Ir dar, jeigu taip sureagavo po 1 chemijos kas bus toliau?

OMG, nesu dar girdėjusi apie tokį atvejį nei apie tokio žemumo rodiklius. Manau, tie vaistai tikrai neveikia. Man Nivestim veikdavo tą pačią dieną ("kaulus laužydavo" - taip žinojau kad kaulų čiulpai aktyvuojasi). Reikia tartis su gydytoja, kad keistų vaistus, ir susitvarkys. Svarbu kad atitaikytų vaistus, tada tos kitos chemijos nebegasdins.

PS dar pagalvojau - taip nenorėjai tos chemijos, gal organizmas dabar priešinasi  :hmm: pabandyk su savo organizmu pakalbėti, gal susitarsite kad pakeltų rodiklius. įsivaizduok kaip didėja neutrofilų ir leukocitų. čia iš ezoterikos ir saviįtaigos pusės. man mama siūlė taip daryti, ji kadaise buvo sporto medicinos gydytoja olimpinėje rinktinėje, sakė saviįtaiga stebuklus darė. ką aš žinau, o gal padės. daugiau nieko nesugalvoju. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 10 vasario 2018 - 20:05

Dabar savaitgalis, kur aš ta gydytoja surasiu?

Visa diena guliu lovoj, net pasijudint bijau. Kraupu 

Atsakyti

Pasistenk nepanikuoti, vizualizuok tuos kylančius rodiklius. Kol nekyla staigiai temperatūra, vadinasi viskas ok. Pirmadienį ryte tiesiu taikymu pas gydytoją. Extra atveju gal NVI turi budinčią gydytoją? kas nors jei susidūrėt su NVI savaitgalį - pakomentuokit.

Atsakyti

Brazil, o koks tau tas kaulu laužymas buvo? Vaistu nuo skausmo reikejo?

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 02 10, 20:14)
<p>Pasistenk nepanikuoti, vizualizuok tuos kylančius rodiklius. Kol nekyla staigiai temperatūra, vadinasi viskas ok. Pirmadienį ryte tiesiu taikymu pas gydytoją. Extra atveju gal NVI turi budinčią gydytoją? kas nors jei susidūrėt su NVI savaitgalį - pakomentuokit.</p>

I NVI vaziuot i priemima!!! Padarys tyrimus ir reikalui esant suleis vaistus. Cia nejuokas neutrofilu 0!!!!
Temperaturos nera?
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 02 10, 19:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Undzinka" data-cid="71996280" data-time="1518283863"><div><p>tali3 kaip Tu? Ar labai silpna? Gerk skysciu daug, kad greiciau isplautu chemija. Ar atsigauni bent kiek?</p></div></blockquote><p>Svarbiausia, kad as gerai jaučiuosi. Bet  kaźkaip nesitikejau, kad leidžiantis vaistus wbc gali dar krist (dabar net 1 nesiekia) neutr 0.02. Man kažkaip ir kaulu nelaužo, gal kaźkur toks vaikštantis maudimas tai šian tai ten. Galvoju gal vaistai neveikia? </p><p></p><p>Ir dar, jeigu taip sureagavo po 1 chemijos kas bus toliau?</p>

Man po pirmos buvo blogiausia, tada maniau kad kojas pakratysiu... bet visas kitas lengviau pernesiau.
Man kaulų irgi nelauzydavo nors gydytoja sakė kad laužys
nuo tu vaistu. Tik jausdavau kad skauda po šonkauliais kepenis.
Atsakyti

I NVI vaziuot i priemima!!! Padarys tyrimus ir reikalui esant suleis vaistus. Cia nejuokas neutrofilu 0!!!!
Temperaturos nera?

Nera temp. Kažkaip išgasdinot mane

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 02 10, 20:14)
<p>Pasistenk nepanikuoti, vizualizuok tuos kylančius rodiklius. Kol nekyla staigiai temperatūra, vadinasi viskas ok. Pirmadienį ryte tiesiu taikymu pas gydytoją. Extra atveju gal NVI turi budinčią gydytoją? kas nors jei susidūrėt su NVI savaitgalį - pakomentuokit.</p>

NVI krūties onko skyriuje visada yra budintis gydytojas, net ir naktį. Žinau tikrai kad ir Gudaviciene budėdavo. O kaip su chemoterapiaute ten tai nežinau...
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 02 10, 20:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Undzinka" data-cid="71996377" data-time="1518287382"><div><p>I NVI vaziuot i priemima!!! Padarys tyrimus ir reikalui esant suleis vaistus. Cia nejuokas neutrofilu 0!!!!
Temperaturos nera?</p></div></blockquote><p>Nera temp. Kažkaip išgasdinot mane</p>

As negasdinu, bet esu uz tai, kad geriau lisna karta nuvaziuot i ligonine, nei paskui gailetis.
Kai vaziavau nakti i antakalnio klinikas, nes kale sirdis , permusimai, galva svaigo, spaudimas sokinejo. Atvaziavau ir sakau, gal be reikalo cia jus tugdau...sesute registraturoje sako, kad be reikalo niekas nevaziuoja, padare ekg, tyrimus ir suleide vaistu isleido namo. O buciau gi visa nakti bijojus uzmigti, nes nesuprantu kas su sirdim darosi, o jei sustos...o jei neatsibusiu...eina sikt, kaip baisu buvo...o pasake, kad gyvybei pavojaus nera. Tai zinokit kaip miegojau gryzus, kaip kudikis (nu gal dar ir uspokojonci suveike).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 10 vasario 2018 - 21:14

Nu va, pasiskambinau į NVI. Sujunge su gydytoja. Esme ta, jeigu kyla temp iškart į ligonine. Jeigu ne, tai rytoj atvažiuoti į priemima, padarys krauja, ir išrašys dar vaistu. Visiems ivairiai suveikia vaistai,  kai kuriems pakanka 1 dozes, kai kuriems reikia ir 7.Esme, kad susileidi vaistus, po paros kartoji krauja, jei kyla gerai, jei ne tada leidžia vaistus.

Truputi nuramino mane, ir dar pasake, kad ne visiems kaulus laužo.

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 02 10, 21:11)
<p>Nu va, pasiskambinau į NVI. Sujunge su gydytoja. Esme ta, jeigu kyla temp iškart į ligonine. Jeigu ne, tai rytoj atvažiuoti į priemima, padarys krauja, ir išrašys dar vaistu. Visiems ivairiai suveikia vaistai,  kai kuriems pakanka 1 dozes, kai kuriems reikia ir 7.Esme, kad susileidi vaistus, po paros kartoji krauja, jei kyla gerai, jei ne tada leidžia vaistus.</p><p>Truputi nuramino mane, ir dar pasake, kad ne visiems kaulus laužo.</p>

Na va paciai ramiau bus smile.gif
Atsakyti

Nu blyn, tikiuosi ryt bus nors kiek pakilę ir vaistai suveiks. Man tas "laužymas" nebuvo labai reikšmingas, vaistų tikrai nereikėjo. Toks lengvas. 

Pranešk kaip ryt seksis. Ramios nakties.

Atsakyti