Svarbiausia, kad as gerai jaučiuosi. Bet kaźkaip nesitikejau, kad leidžiantis vaistus wbc gali dar krist (dabar net 1 nesiekia) neutr 0.02. Man kažkaip ir kaulu nelaužo, gal kaźkur toks vaikštantis maudimas tai šian tai ten. Galvoju gal vaistai neveikia?
Ir dar, jeigu taip sureagavo po 1 chemijos kas bus toliau?
OMG, nesu dar girdėjusi apie tokį atvejį nei apie tokio žemumo rodiklius. Manau, tie vaistai tikrai neveikia. Man Nivestim veikdavo tą pačią dieną ("kaulus laužydavo" - taip žinojau kad kaulų čiulpai aktyvuojasi). Reikia tartis su gydytoja, kad keistų vaistus, ir susitvarkys. Svarbu kad atitaikytų vaistus, tada tos kitos chemijos nebegasdins.
PS dar pagalvojau - taip nenorėjai tos chemijos, gal organizmas dabar priešinasi pabandyk su savo organizmu pakalbėti, gal susitarsite kad pakeltų rodiklius. įsivaizduok kaip didėja neutrofilų ir leukocitų. čia iš ezoterikos ir saviįtaigos pusės. man mama siūlė taip daryti, ji kadaise buvo sporto medicinos gydytoja olimpinėje rinktinėje, sakė saviįtaiga stebuklus darė. ką aš žinau, o gal padės. daugiau nieko nesugalvoju.