Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Natūrali @ 2018 02 05, 19:18)
kokia ekoskopuotojos pavardė? Noriu pasitikrinti ar pas gerà papuoliau 😊

Nesiuncia manes pas ja paskutiniu metu. Jekaterina Šemetova-Pocė. Eidavau pas ja tikrintis i privacia klinika. Bet uzsidare ta klinika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 05 vasario 2018 - 19:30
QUOTE(Ikulia @ 2018 02 05, 20:27)
Nesiuncia manes pas ja paskutiniu metu. Jekaterina Šemetova-Pocė. Eidavau pas ja tikrintis i privacia klinika. Bet uzsidare ta klinika.

Mane ekoskopavo Vitko Julija. Daug skaitė ankstesniú tyrimú ir ieškojo labiau kas ten buvo aprašyta..
Atsakyti

Undzinka aciu uz patarimus :4u: , o noriu issitiri nes 2,5 metu CEA buvo visada toks pat 0,6 ir staiga beveik trigubai pakilo. Issigandau, is pradziu galvojau pasidaryti echoskopija, bet kaip suprantu gali ir nepastebeti blogumu  :huh2: . Aisku gaila pinigu  :blink: , bet labai neramu. Zinau kad yra naujas MRT metodas difuzinis ( nezinau ar tiksliai isverciau )  skanavimas. Skanuoja visa kuna, trunka 50 min. sis skanavimas butent skirtas aptikti  kune vezines lasteles, daromas be kontrasto.

Tali3 tik dabar pamaciau tavo zinute. Dabar net neprisimenu kodel butent taip tau siuliau, bet dabar jau nebesvarbu. Dziaugiuosi kad gydaisi ir sauniai nugali blogumus. Nesibaimink viskas bus gerai . Man labai padejo vaiksciojimas miske atlaikyti sunkia chemoterapija. Del grizimo i darba tai nezinau, Mano asmenine nuomone siuo sunkiu laikotarpiu geriau kasdien vaikscioti gryname ore, labai ziureti maitinima. Kasdiena svieziai pagamintas vertingas, sveikas maistas. Rasti kazkokia atsipalaidavimo forma. Lepintis,lepintis ir dar karta lepintis aisku sveikai. Bet pas kiekviena sava situacija, jaunos moterys daznai dirba ir gydosi kartu. Taip kad laikysis brangioji.  Mes visos aisku su tavimi  :4u: 

Turiu dar klausimeli nusipirkau naturalaus  jogurto be laktozes, bet angliavandeniu jame tikrai nemazai 4,5 tame tarpe cukraus 4,5. Laktoze juk pieno cukrus jeigu jos nera tai is kur tiek cukraus ?

Atsakyti

Atsakyti

Merginos, o kartu su plaukais ir blakstenu bei antakiu neliks? 

Atsakyti

Man iš visų kūno vietų išslinko plaukai...:)

Atsakyti

Merginos, o kartu su plaukais ir blakstenu bei antakiu neliks? 

Man antakiai ir blakstienos nukrito tik po paklitakselio, ir tai į pabaigą. Nuo raudonos neiškrito. Kitai merginai kuri panašaus amžiaus buvo taip pat.

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 02 06, 09:38)
<p>Merginos, o kartu su plaukais ir blakstenu bei antakiu neliks? </p>

Nuo 4 raudonú tikrai neiškris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 02 06, 08:38)

Po raudonos isslinko viskas isskyrus antakius ir blakstienas, o pradejus antraja chemija iskrito ir blakstienos su antakiais. Pasidariau antakiu mikrobleidinga o dabar jau gailiuosi, nes blakstienos ir antakiai labai greit ataugo smile.gif nu dar nera tokie kaip buvo, bet padazyti yra ka smile.gif
Tai va, as asmeniskai buciau geriau pakentejus, nepatinka man tie antakiai
Atsakyti

Man isslinko TIK ant galvos. Antakiai, gal retesni pasidare, bet blakstienos liko kaip buve.
Atsakyti

Nuo raudonos antakiai ir blakstienos neišslinko. Jau 7 baltas gavau - praretėjo, bet dar yra smile.gif

Mergaitės ar kuriai lašino baltają chemiją ir biologinį kas savaitę? Taip prastai jaučiuosi - kaip ufonautas smile.gif Vakar nel lašines lašino, kad atsigaučiau...
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2018 02 07, 08:37)

Mergaitės ar kuriai lašino baltają chemiją ir biologinį kas savaitę? Taip prastai jaučiuosi - kaip ufonautas smile.gif  Vakar nel lašines lašino, kad atsigaučiau...

Uzjauciu 4u.gif
Man lasino kas savaite ir kas trecia sutapdavo biologine. As jauciausi pakankamai normaliai, tik silpnesne, kraujuodavo is nosies puciant, bet pradejo kraujas neatsistatineti tai perejom ant triju savaiciu ciklo ( Kaip ir raudonos). Tai dvi Paskutines baigiau kas tris savaites. Tai net patogiau buvo nes atsibodo tas lasinimas kas savaite. O nuomoniu yra visokiu, viena gydytoja Aisku a, kad triju savaiciu collard geriau, kita , kad kas savaite . Bet pries kai pirma karta sulasino visa doze per viena kart tai ojojoi Kaip Pakistani Kaulu lauzima, nezmoniska isproto varanti niezuli ir karscio bangas. Bijojau paskutines dozes, pasiruosiau moraliskau ir - nieko nebuvo smile.gif
Kraujas dar iki idol atsistatineja Nors gruodi baigiau paskutini herceptina
Atsakyti