Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Ikulia @ 2017 01 05, 00:12)

jauciu reikes pabandyt ax.gif nes pas gyd ko nors prisiprasyt, tai.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinse @ 2017 01 04, 15:02)
Laba diena,
gal Jūs man galėsite pagelbėti, ieškau mamai informacijos apie kruties protezus, kurie geriausi, patogiausi... kuriu nejaustu bent dienos metu pamirsu savo ligą...
Labai būsiu dėkinga už bet kokia informaciją. ačiū...

Šiuo metu nešioju paprasčiausią AMOENA firmos įdėklą - dar begulint ligoninėje pasiūlė atėjusi įmonės atstovė. Čia galima rasti išsamesnius aprašymus:
http://www.ortopro.l...oena-essential/
Perkant šioje įmonėje, reikės, berods primokėti - tiksliai nepamenu, o perkant Kalvarijų g., už kai kuriuos modelius primokėti nereikia. http://www.orto.lt/s.../krutu-protezai

Ėmiau paprasčiausią variantą, nes nežinojau, ko reikia tikėtis. Kol kas viskas tvarkoje, patenkinta. Apžiūrėsiu, kaip protezas elgsis vasarą, kai labiau prakaituosiu, gal tuomet reikės įsigyti Amoena Energy arba klijuojamą Amoena Contact.

Papildyta:
Sveikos 4u.gif Kuris laikas paskaitau temą, atpažinau ViTiMe, sutiktą ligoninėje:) Jau laikas ir jungtis į kompaniją.
Man krūties invazyvi vidutiniškai diferencijuota karcinoma, III st., 8 chemijos, rudenį atlikta mastektomija ir besibaigiantis švitinimas. HER2 neigiama 1+. Ta proga dar gausiu dvigubus hormonus, vienus jau pradėjau. Nusimato sanatorija, kažkodėl labai nenorėjau, gal dėl bendro nuovargio, o šiandien ryte pagalvojau - o kodėl gi ne? Vietoje tiek metų neturėtų atostogų pabūsiu sanatorijoje.
Atsakyti
QUOTE(Rinse @ 2017 01 04, 15:02)
Laba diena,
gal Jūs man galėsite pagelbėti, ieškau mamai informacijos apie kruties protezus, kurie geriausi, patogiausi... kuriu nejaustu bent dienos metu pamirsu savo ligą...
Labai būsiu dėkinga už bet kokia informaciją. ačiū...

Pirmiausiai tegul mama nueina pas onkologa, kad israsytu siuntima pas reabilitologa del leimeneles ir protezo. Reabilitologas israso siuntimus ir su jais gaunate nemokamai karta metuose viena liemenele ir proteza. O jau parduotuve rinktis galite bet kuria. As taip par einu i Kalvariju gatveje esancia ortopedijos parduotuve. Pas juos geri vokiski protezai ir lemeneles grazioso. Gali rinktis nemokamas arba su priemoka. Issimatuot duoda -, pataria ir padeda.
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2017 01 05, 13:43)
jauciu reikes pabandyt ax.gif  nes pas gyd ko nors prisiprasyt, tai.. doh.gif

Kokia kaina gal zinot?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2017 01 05, 16:05)
Kokia kaina gal zinot?

Taigi viskas labai paprasta:) Issirenkat padalini , kuris Jums arciausiai namu ir skambinat. Nes kainyne viso kuno MRT near nurodyta. Nes jei sudeti visas dalis atskirai, tai gaunasi kosmine kaina...
http://affidea.lt/raskite-mus/
Atsakyti
Man rodos apie 500 EUR.. Kažkada lankstinuką turėjau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2017 01 05, 16:30)
Man rodos apie 500 EUR.. Kažkada lankstinuką turėjau...  4u.gif

Naturali, pasakok, kaip jautiesi, kada koki tyrima dabar darysies? Aplamai kaip sveikata?
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2017 01 05, 17:30)
Man rodos apie 500 EUR.. Kažkada lankstinuką turėjau...  4u.gif

ir as isskaiciau, kad apie 500eur. tik man noeretus detalesnio saraso organu, kuriuos patikrina.

ps. i sanatorija butina vaziuot- parelaksuot, pailset, su naujais zmonem susipazint tongue.gif
Atsakyti
Merginos gal ne I tema, o gal kaip tik i tema. Paziurekit, kurios dar nesat mate siuos du filmus. Labai rekomenduoju. Jei netinka rusu kalba, susirasit angliskai:)

https://my-hit.org/film/4258/

http://www.okino.ua/...a-gubah-234094/

Nepagailekit laiko. Ypac antras geras....

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 01 05, 17:32)
Naturali, pasakok, kaip jautiesi, kada koki tyrima dabar darysies? Aplamai kaip sveikata?

Neblogai jaučiuosi. Paskaudena kartais galvą, bet daug kur radau, kad taip turi būti. Vakar kalbėjau su gydytoja iš Latvijos, tai sutarėm, kad darysiu tarpinį magnetinį rezonansą, kad pažiūrėt ar nieko naujo nėra atsiradę. Tai sausio 17 užsirašiau..
01.03 darė man KT plaučių, pilvo ir dubens organų. Pasiimiau atsakymą, bet onkologė dar nekomentavo. Šiaip kiek suprantu viskas ok metastazių nematyti, bet yra limfmazgių įvairaus dydžio su riebaliniais vartais. Rašo, kad į patologinius nepanašūs, ale vis vien keleto jų dydis išskirtas. Plaučiuose mato kažkokį smulkų kalkėjantį židinėlį, bet apie mts nerašo. Aišku fibrozės židinių plaučiuose yra. Ir ties inkstais kažkokia struktūra su riebaline centrine dalimi - galbūt limfmazgis. Radiologė siūlo stebėti dinamikoje. Žodžiu, pas onkologę po savaitės - gal kažką pakomentuos. Dar sausio 25 darys kaulų sintigramą. ir lyg bus viskas. Tikiuosi kažkaip nugalėti vis vien tą begėdį....

Bandau keisti mitybą - be cukraus, be angliavandenių praktiškai, su labai mažai vaisių...Sekasi gerai smile.gif
Atsakyti

Bandau keisti mitybą - be cukraus, be angliavandenių praktiškai, su labai mažai vaisių...Sekasi gerai smile.gif
[/quote]

O kodėl mažai vaisių? Aišku, sezonių nekažiką nupirksi. O šaldytas uogas vartojat? Mums rekomenduojama braškės, avietės, mėlynės, šilauogės.
Atsakyti
QUOTE(RaViltis @ 2017 01 06, 11:55)

O kodėl mažai vaisių? Aišku, sezonių nekažiką nupirksi. O šaldytas uogas vartojat? Mums rekomenduojama braškės, avietės, mėlynės, šilauogės.

Turi daug angliavandeniu ir cukraus. Valgau, bet nebe tiek kiek anksčiau. 1-2 vaisiai per diena ir jokiu būdu ne bananai ar vynuogės. Uogu reikia daugiau. Ten žala mažesnė už nauda smile.gif Bet irgi ne kilogramais, o sauja, dvi...
Atsakyti