Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Oj, mergaites, nelaukit Jus tu blogumu , gal ju ir nebus. Kiekvienas organizmas skirtingas ir skirtingai priima. Man ta raudona chemija palyginus su kita (politakseliu) tai kaip saldainis atrode:)

Nus startavau su 6 ciklu chemijos!!! Paskutis ciklas!!! Tai siandien susivarinau pirmaji, liko dar du. Ir busiu iveikus !!! As cia taip va pasiskaiciavau...Per pirma chemoterapija gavau 4 raudnonas (4 lasinimai), per antraja chemoterapija gavau 6 politakselio ir gemzaro (12 lasinimu) ir per treciaja gausiu 6 ciklus vinorelbino (18 lasinimu). Dar karta i menesi gaunu zoledrono rugsti (kaulams stiprinti). I togo....34 lasinimai be zoledrono, nes ji lasins iki kol gyvensiu...Blyn, mergaites, nu rimtai supermoteris smile.gif Siandien sedziu ir sypsausi pajungta prie lasines:) JUk zinau, kad sis etapas eina i pabaiga. Toliau bus pertrauka!!!! Noriu prie siltos juros!!!
Pasiprasiau pas reabilitologe, mazu duos kokiu masazu, o gal sanatorija kokia isprasysiu ;)
Zai zai zai smile.gif
Atsakyti
Ir dar! Ziauriai nervuoja totaliai neatsakingi zmones. Juk ligonineje ir poliklinokoje yra rubines. Na nejau sunku pasikabinti paltus ten. Tai ne grudasi su visais paltais i dienos stacionara, kur zmones ir taip be imunitetu, o dar visokiu sloguojanciu ir ciaudanciu pilna. Visur gi parasyta, kad su virsutiniais rubais ieiti draudziama, ne grudasi. Grusciau lauk tokius!!!
Atsakyti

tali 3 man tai del širdies chemoterapeute  pasiūle nusipirkti geriamų lašų širdžiai.Aš ir vakar gavau  antrą chemiją,be kolkas nieko blogo nejaučiu o jei pikins susileisiu Zofrano.

O po pirmos chemijos blogumai buvo? 

Atsakyti

Nebuvo.Šiandien tai toks tinginiukas ima norisi poilsio.Bet kaip sako buna blogiausia 3,4d.Laikykimes :)

Atsakyti

Mergaites o kuo stiprinat imunitetą chemoterapijos metu.

Atsakyti

Nebuvo.Šiandien tai toks tinginiukas ima norisi poilsio.Bet kaip sako buna blogiausia 3,4d.Laikykimes :)

O plaukai išslinko?

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 01 31, 19:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Blondiske" data-cid="71983484" data-time="1517416359"><div><p>Nebuvo.Šiandien tai toks tinginiukas ima norisi poilsio.Bet kaip sako buna blogiausia 3,4d.Laikykimes smile.gif

</p></div></blockquote><p>O plaukai išslinko?</p>

Nuo raudonos nuslinks. I Antra lasinima eisit jau be plauku. Tiesiog prades kristi kuokstais, tai geriau nusiskusti, cia patarimas, nes ziauriai kris.
Atsakyti

As buvau su salmu,tai koklkas dar nenuslinko,bet jau perukus  matavausi.Nes  dar gausiu 2 raud ir dar 4 nuo kurios kiek suprantu  kaulus skauda.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondiske: 31 sausio 2018 - 20:15
QUOTE(Undzinka @ 2018 01 31, 16:02)

Nus startavau su 6 ciklu chemijos!!! Paskutis ciklas!!! Tai siandien susivarinau pirmaji, liko dar du. Ir busiu iveikus !!! As cia taip va pasiskaiciavau...Per pirma chemoterapija gavau 4 raudnonas (4 lasinimai), per antraja chemoterapija gavau 6 politakselio ir gemzaro (12 lasinimu) ir per treciaja gausiu 6 ciklus vinorelbino (18 lasinimu). Dar karta i menesi gaunu zoledrono rugsti (kaulams stiprinti). I togo....34 lasinimai be zoledrono, nes ji lasins iki kol gyvensiu...Blyn, mergaites, nu rimtai supermoteris smile.gif Siandien sedziu ir sypsausi pajungta prie lasines:) JUk zinau, kad sis etapas eina i pabaiga. Toliau bus pertrauka!!!!

Tikrai Jus nuspelnete mazu maziausiai sanatorijos 4u.gif stiprybes ir optimizmo Jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Blondiske @ 2018 01 31, 20:12)
<p>As buvau su salmu,tai koklkas dar nenuslinko,bet jau perukus  matavausi.Nes  dar gausiu 2 raud ir dar 4 nuo kurios kiek suprantu  kaulus skauda.</p>

Jetau, tai gal tikrai tas salmas bus stebuklas bigsmile.gif man tai po pirmos chemijos, berods apie antra savaite nuslinko
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 01 31, 17:43)
Ir dar! Ziauriai nervuoja totaliai neatsakingi zmones. Juk ligonineje ir poliklinokoje yra rubines. Na nejau sunku pasikabinti paltus ten. Tai ne grudasi su visais paltais i dienos stacionara, kur zmones ir taip be imunitetu, o dar visokiu sloguojanciu ir ciaudanciu pilna. Visur gi parasyta, kad su virsutiniais rubais ieiti draudziama, ne grudasi. Grusciau lauk tokius!!!

Ot mane irgi tokie nervina. Bet pabandyk pasakyti jiems ka nors... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(belulino @ 2018 01 31, 21:04)
Ot mane irgi tokie nervina. Bet pabandyk pasakyti jiems ka nors... verysad.gif

O as siandien pasakiau vienam treninguotam peraugusiam paaugliui ir jo maman, kad yra dvi rubines, ti gavau tokiu zvilgsniu...kad maniau apspjaus tuoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 31 sausio 2018 - 21:30
QUOTE(Undzinka @ 2018 01 31, 20:02)
Nuo raudonos nuslinks. I Antra lasinima eisit jau be plauku. Tiesiog prades kristi kuokstais, tai geriau nusiskusti, cia patarimas, nes ziauriai kris.

Man nuslinko tik po antros.

QUOTE(Undzinka @ 2018 01 31, 21:14)
O as siandien pasakiau vienam treninguotam peraugusiam paaugliui ir jo maman, kad yra dvi rubines, ti gavau tokiu zvilgsniu...kad maniau apspjaus tuoj...

Mane irgi ziauriai nervina tokie zmones. Vakar buvau NVI, tai irgi sedejo prie echoskopijos lauke su paltais-striukem.
Atsakyti