Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Brazil @ 2018 01 29, 19:07)
<p>sveikos, dar dėl darbingumo lygio nustatymo. šeimos gydytoja pateikė dokumentus. Ar aš pati turiu kreiptis į NDNT, ar jie mane iškvies, ar kaip? </p>

Gydytoja issiunte el.pastu dokumentus? Tada registruokis ir eik. Niekas Taves nekviesi:) Gali registruotis is anksto, arba tiesiog eiti ir ten registruotis. Bet kokiu atveju vistiek keliausi i registratura, pildysi prasymus. Nepamirsti diplomu, asmens dokumento ir foto.
Atsakyti
Del MRT kazkas domejosi, siandien paklausiau, galima ir valgyti ir gerti, tik reikia tureti kreatinino tyrima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 01 29, 19:07)
<p>sveikos, dar dėl darbingumo lygio nustatymo. šeimos gydytoja pateikė dokumentus. Ar aš pati turiu kreiptis į NDNT, ar jie mane iškvies, ar kaip? </p>

asmens dokumenta,nuotrauka,diplomo kopija,as prasyma uzpildziau vietoje,prie kito kabineto palaukiau apie 40-45 min ir pakviete i ta komisija.Paklause kaip jauciuosi ir pan,ir sake laukti pranesimo tai as ,kad man vel nevazineti i ta NDNT ,uzsisakiau ,kad man pastu atsiustu,mazdaug po 2 sav ir gavau
Atsakyti

Del MRT kazkas domejosi, siandien paklausiau, galima ir valgyti ir gerti, tik reikia tureti kreatinino tyrima 4u.gif

Nieko sau. Tai gal dėl krūtų MRT? Nes dėl pilvo/dubens vakar klausiau (buvau užsukus), sakė bent tris val nevalgyti. gal skirtingos medikės skirtingai komentuoja :) 

Pridaviau kraują visokiems žymenims..

Atsakyti

dalufo, o tai atsakymą toje komisijoje iš karto pasako, ar ir sėdi nežinomybėje dvi savaites?

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 01 30, 11:00)
<p>dalufo, o tai atsakymą toje komisijoje iš karto pasako, ar ir sėdi nežinomybėje dvi savaites?</p>

Jei i komisija eini porma karta ir Tau paskutine nedarbingumo pazymejimo diena, tai atsakyma gausi is karto, na po keliu valandu. Jei ne - atsius pastu per 2 savaites.
Atsakyti

Ohhhh, kaip nemėgstu tų visų komisijų... Ypač jų nusistatymo prieš jaunus žmones .. Nu ką daryt, eisiu ketvirtadienį. Kiek supratau ten pateikus prašymą gyva eilė.

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 01 30, 11:34)
<p>Ohhhh, kaip nemėgstu tų visų komisijų... Ypač jų nusistatymo prieš jaunus žmones .. Nu ką daryt, eisiu ketvirtadienį. Kiek supratau ten pateikus prašymą gyva eilė.</p>

Taip gyva eile. Ir nepamirsk, nesijuokti, nejuokauti, nesisypsoti ir neiti labai graziai smile.gif
Tai ka, gryzti i darbus jau?
Atsakyti

Taip gyva eile. Ir nepamirsk, nesijuokti, nejuokauti, nesisypsoti ir neiti labai graziai smile.gif
Tai ka, gryzti i darbus jau?

Grįžtu. Jau turėjau visokių susitikimų, ir pirmų nervų, ir nemiegotų naktų.. Naujas iššūkis kaip su visu tuo dabar susitvarkyti. Pradžiai grįšiu pusei etato.

Atsakyti

Prisiduodu, sulasino pirma AC chemija. Kol kas viskas ok. (Neišdrysau atsisakyti) Pati namo parvairavau. Kai pasakiau, kad namuose 2 vaikai su gripu, galvojo atidet, paskui paskaičiavo, kad senokai operacija daryta, sako jau negerai atideliot. Tai kai pajusiu pirmus gripo požymius liepe gerti Tamiflu. Dar paprasiau kad israsytu Emend nuo pykinimo. Išraše, bet kadangi pirma chemija tai jis nekompensuojamas

Atsakyti

tali3  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 01 30, 12:34)
<p>Ohhhh, kaip nemėgstu tų visų komisijų... Ypač jų nusistatymo prieš jaunus žmones .. Nu ką daryt, eisiu ketvirtadienį. Kiek supratau ten pateikus prašymą gyva eilė.</p>

Na tu eini pirmą kart, aš ketvirtadienį bandysiu tęsti.. 4u.gif

QUOTE(tali3 @ 2018 01 30, 16:23)
<p>Prisiduodu, sulasino pirma AC chemija. Kol kas viskas ok. (Neišdrysau atsisakyti) Pati namo parvairavau. Kai pasakiau, kad namuose 2 vaikai su gripu, galvojo atidet, paskui paskaičiavo, kad senokai operacija daryta, sako jau negerai atideliot. Tai kai pajusiu pirmus gripo požymius liepe gerti Tamiflu. Dar paprasiau kad israsytu Emend nuo pykinimo. Išraše, bet kadangi pirma chemija tai jis nekompensuojamas</p>

Šaunuolė, padarei teisingai 4u.gif Geriausiai elgtis, kaip sako nuojauta. 1 žingsnis iš 4ių, tuoj būsi įpusėjus.

Aš namie su kažkokiu virusu.. Sekmadienį tempos iki 39 buvo, vakar 38, šiandien 37 ir sloga išlindo.. Tikiuosi per ryt atsigauti smile.gif
Atsakyti