Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Antradienį 14 val man dubens organų MRT. Ar reikės būt nevalgius/negerus?
Atsakyti

čia rašo, kad penkas val nevalgyti http://mokymai.kauno...view.php?id=376

Atsakyti

Man dare krutu MRT, ne karto neklause ar as pavalgius. Svarbu atlikti kreatinino tyrima

Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2018 01 28, 20:16)

Man kai dare KT krutines, pilvo ir dubens organu, tai as specialiai paklausiau tos medikes, kur daro ta tyrima. Sako netgi reikia siek tiek pavalgyt, nes leidziamas kontrastas, kad nebutu bloga. Nereikia prisiryti, bet kavos su sumustinuku ir kokiom salotikem, ar koses tikrai galima ir reikia.
Atsakyti

Dar klausymas, ar diena kai leidžia chemija, pačiai namo išeis parvairuot? Ir tom dienom kai didžiausi blogumai imanoma vairuot? Ar tik gulet ir vsio?

As tai nebuciau galejus vairuot, nors bloga nebudavo. Po lasinimo pirmiausiai vaziuodavom pavalgyt, o paskui masinoj smigdavau, prabusdavau netoli namu (man reikdavo gryzti 70 km) ir 4 dienas budavau lavonas, nors labai pykino tik po pirmos, paskui pakeite vaistus nuo pykinimo, tai nepykindavo, bet vistiek budavau kitam pasauly.

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 01 27, 18:08)
<p>Dar klausymas, ar diena kai leidžia chemija, pačiai namo išeis parvairuot? Ir tom dienom kai didžiausi blogumai imanoma vairuot? Ar tik gulet ir vsio?</p>
[right][snapback]71977999[/snapback][/right]

Kol gaudavau raudona - kas nors nuvezdavo ir parvezdavo. Po lasinimo nelabai kaip jausdavausi. Dabar i baltos lasinima vazineju autobusu, nesinori, kad kazkas del manes visa diena gaistu (nes man vaziuot i viena puse 200 km).
Siandien tyre ultragarsu. Is 52mm liko tik 8. O limfmazgiuose nieko nerado. Tikiuosi like 6 chemijos ir paskutinius sunaikins
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2018 01 29, 16:15)
Kol gaudavau raudona - kas nors nuvezdavo ir parvezdavo. Po lasinimo nelabai kaip jausdavausi. Dabar i baltos lasinima vazineju autobusu, nesinori, kad kazkas del manes visa diena gaistu (nes man vaziuot i viena puse 200 km).
Siandien tyre ultragarsu. Is 52mm liko tik 8. O limfmazgiuose nieko nerado. Tikiuosi like 6 chemijos ir paskutinius sunaikins

Einau sau kaip gerai!!! tai liko visai maziukas! Labai dziaugiuosi!!!
Papildyta:
tali3 ka nusprendete su gydytoja del chemijos lasinimo?
Atsakyti

Einau sau kaip gerai!!! tai liko visai maziukas! Labai dziaugiuosi!!!
Papildyta:
tali3 ka nusprendete su gydytoja del chemijos lasinimo?

Nežinau, ryt nuvažiuosiu ir vietoj kalbesiu

Atsakyti

sveikos, dar dėl darbingumo lygio nustatymo. šeimos gydytoja pateikė dokumentus. Ar aš pati turiu kreiptis į NDNT, ar jie mane iškvies, ar kaip? 

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 01 29, 20:07)
<p>sveikos, dar dėl darbingumo lygio nustatymo. šeimos gydytoja pateikė dokumentus. Ar aš pati turiu kreiptis į NDNT, ar jie mane iškvies, ar kaip? </p>

Šeimos gydytojas duoda siuntimą ir dokumentus.Ndnt puslapyje yra info ką pateikti: prašymą, foto. Man dar reikia visada turėti asmens dokumento kopją, net pakartotinai kiekvieną kartą kai einu. Nesuprantu, kodėl joms sunku pasidaryti pačioms. Pirmą kartą dar reikėko diplomo ir jo kopijos. Prašymo forma yra patalpinta Ndnt puslapyje. Tai va, užsipildai ir viską nusineši pas juos, jie užregistruoja ir paskui lauki tos komisijos pakol pakvies tave.

Aš negalėdavau po chemijos pati važiuoti 60 km namo, nes labai užslopinta būdavau. Po pirmo karto vos parvairavau. Suleisdavo prieš chemiją į veną dėl anafilaksinio šoko chemijai vaistų nuo alergijos. Jie labai slopino, o nuo pačios chemijos irgi krisdavo kraujospūdis iki minimumo. Dėl to pora parų beveik miegodavau.
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2018 01 29, 16:15)

Liuks kaip sumažėjo bigsmile.gif

Ačiū už atsakymus dėl MRT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 01 29, 20:07)
<p>sveikos, dar dėl darbingumo lygio nustatymo. šeimos gydytoja pateikė dokumentus. Ar aš pati turiu kreiptis į NDNT, ar jie mane iškvies, ar kaip? </p>

Mano gydytoja nusiunte mano dokumentus el. pastu i NDNT. Paskutine nedarbingumo diena poliklinikos komisija man pratese nedarbinguma 1-ai dienai ir dave siuntima i NDNT, kur as iskart ir nupedinau. Prasyma uzpildziau tenai, dar nubegau nusifotkint (ten salia yra foto prekiu parduotuve kur ir fotkina), diploma leido atnesti kita kart. Tada pasake prie kurio kabineto laukti, kai pakviete, prie vieno staliuko reikejo uzpildyti klausimyna, o vieliau dar prie kito staliuko paziurejo mano dokumentus kompe, paziurejo klausimyna, kazka parase kompe, ir liepe palaukti koridoriuje. Po kokio pusvalandzio pakviete i gretima kabineta, dave pazimejima, palinkejo sveikti ir viskas...

Papildyta:
QUOTE(jusda @ 2018 01 29, 17:15)

Super, sveikinu!!!
Atsakyti