Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Merginos , o ar kuri esate kalbėję su onkologe dėl B grupės  vitaminų. Ar tikrai mums jų negalima, ar čia mitas nuo senų laikų. Nusipirkau internetu akims vitaminų, nu ir bliamba sudėtyje B3, B1, B6, B2, B12. Ir dabar bijau gerti.O vis kita sudėtis , tai liuksusinė. O akys tokios pavargę... :hmm:

Labas, aš kalbėjau apie B su hematologu Santariškėse, tai jis sakė, kad čia sovietinis mitas, nes B vitaminai gali turėti įtaką, bet bendrame kontekste gana nežymią. Jo pateiktas pvz - jei ir taip atkristum po metų, tai gerdama B vitaminus, atkristum po 11 mėn 25 dienų. Jei ir šiaip neatkristum, tai ir su B vitaminais neatkrisi. Be to, B vitaminų mes daug gauname bet kokiu atveju su aliejais, mėsa ir pan. 

Tai tavo vietoje pernelyg nepergyvenčiau. Bet atskirai jų gerti gal irgi neverta (tik jei įeina į kt vit sudėtį). Ir geriausia tai būtų žinoti, ar jų trūksta. Aš išsityriau - pas mane normos ribose.

Beje, atėjo sunkiųjų metalų atsakymai - abu (švinas ir gyvsidabris) normos ribose ir netgi arčiau apačios.

PS tik dabar pamačiau tokią funkciją, kad galima įkelti failus, taigi testuoju ar kas gausis.Priedas  sunkieji metalai.png   18,84KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

obaaa, gavosi :)

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 01 26, 12:18)
<p>obaaa, gavosi smile.gif</p>

Zinau, kad kituose forumuose yta tokia funkcija, sitam neradandu. Pasakok, kaip ikelei?
Atsakyti
QUOTE(luk@ @ 2018 01 26, 11:29)
Merginos , o ar kuri esate kalbėję su onkologe dėl B grupės  vitaminų. Ar tikrai mums jų negalima, ar čia mitas nuo senų laikų. Nusipirkau internetu akims vitaminų, nu ir bliamba sudėtyje B3, B1, B6, B2, B12. Ir dabar bijau gerti.O vis kita sudėtis , tai liuksusinė. O akys tokios pavargę... hmm.gif </div>

Akims skirtuose vitaminuose visada bus B grupes vitaminu, nes akim jų labai reikia. As kai klausiau Bružo po operacijos del vitaminų būtent del akių, tai sake, kad, jei reikia, tai reikia.
Jau čia rašiau, kažkada buvau konferencijoje, tai ten buvo pranešimas apie B vitaminus ir onkologija. Tai trumpai tariant to pranešimo esme, kad tu B grupes vitaminu ne tik kad galima, o net ir reikia. Kad šeimos gydytojai nebijotu skirti terapinių dozių B vitaminu, jei reikia gydymui. Nes iki to ir pati buvau susimasčius, ką reikėtu daryti, jei prireiktu gydymui, sakykime net ir radikulito, B vitaminų preparatų.
Su dozėmis polivitaminuose, manau, jei išgersite tos pakuotes kursą, tai nieko baisaus. Gal nereikia gerti pastoviai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belulino: 26 sausio 2018 - 12:54

Zinau, kad kituose forumuose yta tokia funkcija, sitam neradandu. Pasakok, kaip ikelei?

Išsamus atsakymas --> Pridėti bylas --> Pasirinkite

O  bet tačiau dabar nebematau, gal internetas netraukia  :huh2:

Atsakyti
4u.gif

Negavau reabilitacijos, bet noreciau pati issipirkti, gal kuri buvote ? Kur rekomenduotumete ? jaukiau ten kur butu moteru su Tokiom pat patirtim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magno @ 2018 01 26, 23:26)
4u.gif

Negavau reabilitacijos, bet noreciau pati issipirkti, gal kuri buvote ? Kur rekomenduotumete ?  jaukiau ten kur butu moteru su Tokiom pat patirtim  unsure.gif

O kokia motyvacija, kodel neskyre? Jau po viso gydymo?
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 01 26, 23:38)
O kokia motyvacija, kodel neskyre? Jau po viso gydymo?

Jau po gydymo, balandi baigiau spindulius, bet reabitologe nusprende, kad nenusipelniau smile.gif ranka neistinusi. Tai va , gruodi baigiau herceptina ir mielai nuvaziuociau Nors savaitei I sanatorija.
Atsakyti

4u.gif

Negavau reabilitacijos, bet noreciau pati issipirkti, gal kuri buvote ? Kur rekomenduotumete ? jaukiau ten kur butu moteru su Tokiom pat patirtim unsure.gif

Sveika, aš buvau Druskininkuose Eglėje. Kainos nežinau, nes vyras mokėjo (už du), tai žr jų puslapyje. Programa "mini gydymas", tik vietoje reikia įkalbėti, kad paskirtų vietoje vonių mankštą rankai ir pečiams. Buvo kelios moterys po gydymo, bet neperdaugiausia. Sanatorija graži, renovuota, maistas geras, daug pramogų, visokių mankštų (už jas papildomai mokėti reikia), geros relaksacijos (paskyrė daug man jų, nes pasakiau kad nerimas, nemiga). Daugiau čia: http://kaipdangus.bl...miegoti-po.html

Žinau daug kas Birštone Tulpėje būna, gal ten net daugiausia besigydančių po krūties ligų? Buvau rudenį Birštone pasivaikščioti, mačiau kelis Tulpės pastatus - vieni renovuoti (gydykla su baseinu), bet kai kurie kiti tai nerenovuoti.

Atsakyti

Merginos kurios turi mažu vaiku, ir kuriom leido chemija. Kaip su vaikais bendravot? Mylavot? Bučiavot? Mano mažius šiais metais      pastoviai serga, (nosis bega ištisai, tai angina, tai viduriavimas, tai parvum virusas). 

Kaip apsisaugot nuo infekciju?

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 01 27, 08:21)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Magno" data-cid="71977232" data-time="1517001977">
<div>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka
Negavau reabilitacijos, bet noreciau pati issipirkti, gal kuri buvote ? Kur rekomenduotumete ? jaukiau ten kur butu moteru su Tokiom pat patirtim vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Sveika, aš buvau Druskininkuose Eglėje. Kainos nežinau, nes vyras mokėjo (už du), tai žr jų puslapyje. Programa "mini gydymas", tik vietoje reikia įkalbėti, kad paskirtų vietoje vonių mankštą rankai ir pečiams. Buvo kelios moterys po gydymo, bet neperdaugiausia. Sanatorija graži, renovuota, maistas geras, daug pramogų, visokių mankštų (už jas papildomai mokėti reikia), geros relaksacijos (paskyrė daug man jų, nes pasakiau kad nerimas, nemiga). Daugiau čia: <a data-ipb='nomediaparse' href='http://kaipdangus.blogspot.lt/2018/01/reabilitacija-ir-kaip-miegoti-po.html'>http://kaipdangus.blogspot.lt/2018/01/reabilitacija-ir-kaip-miegoti-po.html</a></p>
<p>Žinau daug kas Birštone Tulpėje būna, gal ten net daugiausia besigydančių po krūties ligų? Buvau rudenį Birštone pasivaikščioti, mačiau kelis Tulpės pastatus - vieni renovuoti (gydykla su baseinu), bet kai kurie kiti tai nerenovuoti.</p>

Aciu, labai svarbi , bet Kokia informacija, nes pati nezinociau net kokias proceduras ,, prisiskirti,, smile.gif o siaip matyt, jau daug ką galiu nes zaizdos sugijusios ir siela jau ramesnė smile.gif
QUOTE(tali3 @ 2018 01 27, 08:56)
<p>Merginos kurios turi mažu vaiku, ir kuriom leido chemija. Kaip su vaikais bendravot? Mylavot? Bučiavot? Mano mažius šiais metais      pastoviai serga, (nosis bega ištisai, tai angina, tai viduriavimas, tai parvum virusas). </p><p>Kaip apsisaugot nuo infekciju?</p>

Myluoju, buciuoju smile.gif , bet pirma nakti po chemijos miegodavau viena nes pati jausdavau, kad nuo manes trenkia skykstus vaistu kvapas. Smirdejo ir chalatas ir plaukai , o veliau net nezinau, nebesmirdejau sau, matyt pripratau prie to kvapo

Papildyta:
QUOTE(Magno @ 2018 01 27, 10:13)
Aciu, labai svarbi , bet Kokia informacija, nes pati nezinociau net kokias proceduras ,, prisiskirti,, smile.gif o siaip matyt, jau daug ką galiu nes zaizdos sugijusios ir siela jau ramesnė smile.gif
Myluoju, buciuoju smile.gif , bet pirma nakti po chemijos miegodavau viena nes pati jausdavau, kad nuo manes trenkia skykstus vaistu kvapas. Smirdejo ir chalatas ir plaukai , o veliau net nezinau, nebesmirdejau sau, matyt pripratau prie to kvapo

Per visa chemija nei karto nebuvau jokio viruso pagavus nuo vaikų , jaučiausi kaip konservuota
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 01 27, 08:56)
<p>Merginos kurios turi mažu vaiku, ir kuriom leido chemija. Kaip su vaikais bendravot? Mylavot? Bučiavot? Mano mažius šiais metais      pastoviai serga, (nosis bega ištisai, tai angina, tai viduriavimas, tai parvum virusas). </p><p>Kaip apsisaugot nuo infekciju?</p>

Myluoju, bučiuoju ir miegam kartu. Mano nėra jau toks mažas, tai jam labai sunku psichologiškai. Nors ir aiškinu, kad mamytė pasveiks, viskas bus gerai. Jis pirmą mėnesį mano rankos ištisai nepaleisdavo, eidavau į vonią ar tualetą - jis už durų stovėdavo. Dabar jau geriau, bet labai jautrus pasidarė
Atsakyti