QUOTE(tali3 @ 2018 01 25, 14:16)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="jusda" data-cid="71975230" data-time="1516877837"><div><p>Kaip tau tokios mintys kyla?
Aš labiai sunkiai pernešiau tą raudoną. Bet net neleidžiu sau pagalvoti, kad nedaryti. Ar aš čia tokia, bet man tie plaukai visiškai dzin. Turiu skarą, peruko nepirkau. Ir į darbą einu, ir renginius vedu.
O kodėl tu galvoji atsisakyti chemijos?</p></div></blockquote><p>Nes mano hormoninis, Ki nedidelis. Ir kaip gydytoja pasake, jeigu butu 1,5 tada gal nedarytu. Tai tie 2 mm mane labai veikia. Ir dar, aš dabar puikiai jaučiuosi, o velnias žino kaip bus po chemijos. Ir nera gi juokiu garantiju, nei kad jis ne atsinaujins, nei kad aš ne mirsiu nuo chemijos.</p>
Zinot, man irgii buvo baime mirti nuo chemijos... Bet mane siek tiek nuramino psichologe. Sake, nu kad vis gi gydytoju tikslas isgydyt mus, o ne nuzudyt. Tam daromi tyrimai pries chemija, skyriamos imanomos apsaugos. Taip, tokiu atveju pasitaiko, bet buna ir po narkozes zmones nepabunda
![verysad.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/verysad.gif)
. Taip, ta raudonoji chemija gana kardiotoksishka (as per pirma karta sedejau ir klausiau savo sirdies, ar nestoja, ar neskauda), bet gi paskaitikyt bet kurio vaisto anotacija. Tiesiog ciut ne kiekvienas gali duot kritines komplikacijas. Musu atveju ta chemija ne labai stipri, tai ne kiasydziu vezys, kai lasina 3 paras, ar koks plauciu, ar kraujo... Pries lasinant chemija sulasina nuo pikinimo, nuo alergijos. Pirma diena visai gerai jauties, nebent vakare jauties pavargusi... Man blogiausia budavo 3-4 a diena. Siek tiek pikino, ryte, bet uztekdavo cerukalio tabletes. Na ir budavo toks silpnumas, zemas spaudimas. Padedavo eleuterokoko lasai. Antra savaite jau budavo geriau, o trecia jau visai gerai, galedavau jau ir po pardes varyt... Man kaip tik sutapo su naujametiniu laikotarpiu, tai su abiem darbais ir N. M. atsvest sugebejau. Perukas, kosmetika, grazi sukne ir pirmin...
Tai gi nebijokyt, viskas bus gerai. Sekmes.