Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Brazil @ 2018 01 24, 18:17)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="belulino" data-cid="71974214" data-time="1516806301">
<div>
<p>Brazil, kaip tu sugebi dar ir priaugti svorio, pasidalink biski, ka...</p>
</div>
</blockquote>
<p><strong>Belulino,</strong> valgau daug, apetitu nesiskundžiu, gal net atvirkščiai, nuolat valgyt noriu smile.gif valgau rimtus pusryčius ir pietus (pietums visada daug mėsos ir daržovių, nu bet tikrai daug, ir tame tarpe ne tik lengvas ale špinatus ar pomidorus, bet ir kaafijorus pakeptus ant sviesto), vakare kažką lengvo ar kokio sultinio išgeriu. Dar riešutų sviesto taip normaliai pakapoju, užsisakiau 1 kg, galvojau ilgam užteks, surijau per savaitę, tiesa vyras šiek tiek padėjo smile.gif ir vyno žinokit išgeriu beveik kasdien su maistu, bet kokių 50-70 gramų. </p>
<p>Dėl nervų ir miego - man rekomendavo duetą:</p>
<p>a) dieną gerti Sedanorm 1 tabletę (sudėtyje yra raudonėlis ir grifonijos sėklos, padeda palaikyti normalią nervų sistemos funkciją)</p>
<p>b) vakare pasipurkšti prieš miegą po liežuviu šešis kartus Hypnozan Express (sudėtyje yra melatoninas)</p>
<p>Žinokit padeda. Užmiegu geriau, širdies perplakimai visokie baigėsi. mama geria, ir jai padeda. pabandykit.</p>
<p><strong>jusda</strong>, aš purškiamą propolį gerklei naudojau, taip pat skalaudavau jeronimo trauktine. </p>

O sedanorm diena nemigdo, vairuot, dirbt gali?
Atsakyti

O sedanorm diena nemigdo, vairuot, dirbt gali?

manęs nemigdo, gali į pavakarę išgert, patikrinti poveikį

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 01 24, 16:09)
<p>O kai pirmai konsultacijai eini pas chemik, ar ji gali ta pačia diena paskirti lašinima?</p><p>Ir turint kokias širdeles bedeles neskiria chemijos?</p>

Gali ir tą pačią dieną iškart sulasint. Man siūlė taip bet aš parašiau kitai dienai atkelt
O kas tau su širdim? Man tai darė širdies echoskopija prieš pradedant gydymą, nors bėdų jokių neturiu. Ir po to įpusėjus chemoterapija tikrino ar su širdim nieko nenutiko. Jei bėdų jokių turi būtinai pasakyk gyd.
Papildyta:
QUOTE(jusda @ 2018 01 24, 14:08)
Mergaitės ką naudojate gerklės skausmui malšinti?

Nueinu į vaistinę ir kanors nusiperku ką vaistininkė pasiūlo pvz island moos, tantum verde ir pan.

BELULINO aš tai kažkaip nekustu nuo tos beangliavandenes dietos... unsure.gif ir pačiai keista... Gal kažką ne taip valgau, gal kažkodėl nesuteikia... Bet svoris stabilus pas mane
Atsakyti

Labas vakaras visoms!

Ir aš įsiliesiu į jūsų būrį. Jau antrą savaitę skaitau jūsų informaciją. Domiuos, nes esu po operacijos ir dabar švitinuos.

Atsakyti

Grižau po susitikimo su Drobniene. Tai nuo antradienio lašins raudona chemija. Bus tik raudona, 4 ciklus. Skirs del to, kad G3, ir navykas 1,7 cm buvo. Jeigu butu iki 1,5 tada neskirtu. Juokiu garantiju neduoda, nu bet čia ne naujiena. Šalmai plaukams yra 2, didele dabar ju paklausa, bet neišsaugo jie plauku, vistiek išslenka.

Kažkaip pagalvojau gal atsisakyt tos chemijos? Nes ar taip, ar taip nežinai kas bus ir kokios bus pasekmes

Atsakyti

Kažkaip pagalvojau gal atsisakyt tos chemijos? Nes ar taip, ar taip nežinai kas bus ir kokios bus pasekmes

Išprotėjai? Aš tau atsisakysiu. 

1) Vėžys tavo agresyvus, turi padaryti viską kas įmanoma, t.y. viską ką siūlo daktarai. Tavo vaikams tavęs reikia ir reikės ateityje!

2) Moksliniai tyrimai įrodė,kad atsisakius tradicinio gydymo, mirtingumas krūties vėžio atveju yra PENKIS KARTUS DIDESNIS. Štai ta studija https://www.ncbi.nlm...-risk-of-death/. Taip kad skirtumas yra.

3) Raudoną chemija jaunos moterys puikiai perneša. Aš išvis beveik neturėjau šalutinių poveikių, kita jauna mergina su kuria bendravau gydymo metu - irgi neturėjo, jai net kraujas nekrito.

4) Trys mėnesiai gydymo praeis labai greitai (jau dabar trys mėn  kaip gydaisi, ir kaip greitai praėjo), plaukai ataugs, po metų būsi kaip nauja.

Beje, aš irgi turi širdies ydą - pralapsą, bet mano kardiograma visą laiką buvo gera, ir širdis viską atlaikė, nors gavau net tris labai sunkius vaistus (o tu gausi tik vieną). 

Mesk į šoną tas baimes ir pirmyn. 

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 01 25, 12:17)
<p>Grižau po susitikimo su Drobniene. Tai nuo antradienio lašins raudona chemija. Bus tik raudona, 4 ciklus. Skirs del to, kad G3, ir navykas 1,7 cm buvo. Jeigu butu iki 1,5 tada neskirtu. Juokiu garantiju neduoda, nu bet čia ne naujiena. Šalmai plaukams yra 2, didele dabar ju paklausa, bet neišsaugo jie plauku, vistiek išslenka.</p><p>Kažkaip pagalvojau gal atsisakyt tos chemijos? Nes ar taip, ar taip nežinai kas bus ir kokios bus pasekmes</p>

Kaip tau tokios mintys kyla?
Aš labiai sunkiai pernešiau tą raudoną. Bet net neleidžiu sau pagalvoti, kad nedaryti. Ar aš čia tokia, bet man tie plaukai visiškai dzin. Turiu skarą, peruko nepirkau. Ir į darbą einu, ir renginius vedu.

O kodėl tu galvoji atsisakyti chemijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jusda: 25 sausio 2018 - 12:57

Kaip tau tokios mintys kyla?
Aš labiai sunkiai pernešiau tą raudoną. Bet net neleidžiu sau pagalvoti, kad nedaryti. Ar aš čia tokia, bet man tie plaukai visiškai dzin. Turiu skarą, peruko nepirkau. Ir į darbą einu, ir renginius vedu.

O kodėl tu galvoji atsisakyti chemijos?

Nes mano hormoninis, Ki nedidelis. Ir kaip gydytoja pasake, jeigu butu 1,5 tada gal nedarytu. Tai tie 2 mm mane labai veikia. Ir dar, aš dabar puikiai jaučiuosi, o velnias žino kaip  bus po chemijos. Ir nera gi juokiu garantiju, nei kad jis ne atsinaujins, nei kad aš ne mirsiu nuo chemijos.

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 01 25, 13:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="jusda" data-cid="71975230" data-time="1516877837"><div><p>Kaip tau tokios mintys kyla?

O kodėl tu galvoji atsisakyti chemijos?</p></div></blockquote><p>Nes mano hormoninis, Ki nedidelis. Ir kaip gydytoja pasake, jeigu butu 1,5 tada gal nedarytu. Tai tie 2 mm mane labai veikia. Ir dar, aš dabar puikiai jaučiuosi, o velnias žino kaip  bus po chemijos. Ir nera gi juokiu garantiju, nei kad jis ne atsinaujins, nei kad aš ne mirsiu nuo chemijos.</p>

Moterie!!! A pabludai!!! Atsisakyt chemijos... Mano irgi labai jautrus harmonams. Gavau taip pat 4 raudonas chemijas ir nieko gyva. Labai normaliai ja pernesiau, na siek tiek papykino, na ir kas. Plaukai nuslinko ir ataugo. O tie saldymo salmai, dar neaisku kokia itaka daro smegenams. Nusipirksi sskareliu, kepuriuku, saliu, busi stiliova motera, risi tiurbanus. Ir kas yra tos 4 chemijos - smulkmena palyginis su tuo, kad ta bruda Tau ispjove, dabar galutinai likusias lasteles isgaudys ir pamirsi viska kaip sunku sapna.
Zinma Tavo pasirinkimas, Tavo kunas, Tavo gyvenimas.
O zinai, gal ir gerai tie 2 mm...UZtat gausi gydyma ir busi sveika. Man butu neramiau, jei neskirtu gydymo...
Atsakyti

O zinai, gal ir gerai tie 2 mm...UZtat gausi gydyma ir busi sveika. Man butu neramiau, jei neskirtu gydymo...

Aha, ir aš tą patį pagalvojau. Išduosiu paslaptį - kai baigės gydymas, buvau nuėjus pas Drobnienę ir prašiau man dar ką nors paskirti, na gal dar paklitakselio vieną kursą :) kad jau būtų garantija. nedavė :)

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 01 25, 13:16)
jeigu butu 1,5 tada gal nedarytu

Gal nedarytų, o gal darytų.
Taip, garantijų nėra, kad neatsinaujins liga, bet gydymas tam ir yra, kad sukontroliuotų ligos plitimą....
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 01 25, 12:17)
<p>Grižau po susitikimo su Drobniene. Tai nuo antradienio lašins raudona chemija. Bus tik raudona, 4 ciklus. Skirs del to, kad G3, ir navykas 1,7 cm buvo. Jeigu butu iki 1,5 tada neskirtu. Juokiu garantiju neduoda, nu bet čia ne naujiena. Šalmai plaukams yra 2, didele dabar ju paklausa, bet neišsaugo jie plauku, vistiek išslenka.</p><p>Kažkaip pagalvojau gal atsisakyt tos chemijos? Nes ar taip, ar taip nežinai kas bus ir kokios bus pasekmes</p>

sunkiai isivaizduoju,kad gali kilti mintys atsisakyti gydymo,tikrai isiklausykit i visu musu nuomone,aisku ,kad medicinoje nera simtaprocentines garantijos,ir negali zinoti,kaip bus,bet as manau ,kad jei as buciau atsisakiusi kazkada jaunysteje,tai kazin ar buciau taip ramiai pragyvenusi n-iolika metu,bet aisku sprendima priimti turite tik jus
Atsakyti