Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(tali3 @ 2018 01 22, 16:35)
<p>Patarkit, ka daryt. Praeta savaite dariau MRT. Ketvirtad eisiu pas Drobniene pirmai konsultacijai. Ar man ryt is ryto vaziuoti pas Sniežana ir sužinot atsakyma, ar ketvirtadieni kai vaziuosiu pas Drobniene ir tada sužinot atsakyma?</p>

Jei labai nekantrauji tai gali ir ryt važiuot bet šiaip nedings juk tas atsakymas...

AVALTA man šalinti visi limfmazgiai ir spinduliavimą praejau

Atsakyti

Mano MRT švarus, dabar abejose papuose Birads 2 :yahoo: 

Atsakyti

Sveikos, aprašiau klausimus gydytojui (nes ne viena jau klausė) - http://kaipdangus.bl...-gydytojui.html

Jei ką svarbaus praleidau - parašykit komentaruose, papildysiu. Linkėjimai

Atsakyti
Taip ir neaprasiau apsilankymo pas seimos gydytoja. Taigi prisiemiau visus imanomus neokamus kraujo ir slapimo tyrimus+ kepenu fermentai+skydliaukes harmonai (turiu mazga)+ cukrus ir cholesterolis+kalis. Kardiograma. Vis neturiu kada nuvaziuoti viso to gerio priduot. Kaip specialiai padidejo susidmejimais mano veisiamais gyvunais. Siandien viena issiunciau i Vokietija, ryt kia issiunciu i Airija. Baisiu su kacais, nesiu tyrimus:)
Dabar apie biuleteni. Pasirodo ilgalaikiams ligoniams (keistas toks terminas) na tarkim su luziais , onkolgoniams ir priimtas nuo sausio 1 nutarimas, kad biuleteni galima testi ne 10 dienu o 30! Mano marti su luzusiu padikauliu kad 10 dienu vis sokuodavo prasitesti biuletenio. Lyg per 10 dienu butu sugije, jei pagal gydymo protokolus gipsas laikomas 4-6 savaites. Tai va galima testi biuleteni 30 dienu!!! Bet sake, kad nelabai kas ta daro kazkodel. Ir !!! O taip!!! Biuleteni turetu testi onkolgas musu atveju!!! Na karta i menesi kaip ir normalu gaunasi, juk einam lasintis vaistu kas 3 savaites tai ir pratesia, juk ten tereikia paspausti kelias knopkes kompe. Tik gydytoja sake, kad kazkodel tas neveikia dar. Bet zinoti reikia smile.gif

Brazil! Teisingi klausimai. Nelabai yra ka ir pridurti:)

tali3 na va kaip gerai!!!! Tyrimas svarus! Super super super!!! DAbar damusi ta bruda chemija ir atsigavus po gydymo gyvensi sau pasisvilpaudama!

Atsakyti

Merginos patarkit ar gerai būtų chemoterapijos metu stiprinti imunitetą ,,Žiedadulkių tabletemis su bičių duonele''

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 01 23, 12:01)
<p>Mano MRT švarus, dabar abejose papuose Birads 2 yahoo.gif </p>
[right][snapback]71972302[/snapback][/right]

Manau kitaip ir buti negalėjo 4u.gif liuks smile.gif

UNDZIKA o kaip tu tuos katinus į užsienį išsiunti? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Blondiske @ 2018 01 24, 00:10)
<p>Merginos patarkit ar gerai būtų chemoterapijos metu stiprinti imunitetą ,,Žiedadulkių tabletemis su bičių duonele''
</p>
[right][snapback]71973165[/snapback][/right]

Ruolia manau palaimintu tokį pasirinkimą biggrin.gif aš asmeniškai nieko nevartojau chemoterapijos metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2018 01 24, 12:35)

UNDZIKA o kaip tu tuos katinus į užsienį išsiunti?  blink.gif

Siais konkreciis atvejais per vezejus. Yra busikai, kurie veza zmones, siuntiniu ir gyvunus. Pirkejas susiranda jam patikima vezeja, tada mes su juo aptariam visas vezimo salygas ir iduodu gyvuna boxe. Katyte jau Vikietijoje pazindinasi su naujais namais, o katinukas Airija pasieks uz 2,5 paros verysad.gif Bet vaikinukas atrodo patikimas, sake ir pasers or pagirdis ir kakucius ismes. Tikiuos nuvaziuos sekmingai.
Atsakyti
Mergaitės ką naudojate gerklės skausmui malšinti?
Atsakyti

O kai pirmai konsultacijai eini pas chemik, ar ji gali ta pačia diena paskirti lašinima?

Ir turint kokias širdeles bedeles neskiria chemijos?

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 01 24, 16:09)
<p>O kai pirmai konsultacijai eini pas chemik, ar ji gali ta pačia diena paskirti lašinima?</p><p>Ir turint kokias širdeles bedeles neskiria chemijos?</p>

Priklauso nuo gydytojos. Pirma karta skyre is karto. Lasino ta pacia diena. KIta karta, gydytoja pasake, kad nori pagalvoti ir paskyre ateiti kita diena. Tad ir lasino kita diena.
Del sirdeles bedu pasikalbesi su chemike.
Atsakyti
Sveikos mergaites! Biski buvau nutolusi nuo forumo, bet grįžtu smile.gif. Sausio pradžioje buvo eilinis patikrinimas, bet nieko šįkart nedarė, sakė dar viskam per anksti, tik apčiupinėjo ir paleido smile.gif. Tad dabar sekantis patikrinimas balandžio pradžioje. Jaučiuosi pakankamai gerai, tik miegu blogai, ir labai nervuota, vis baruosi ant vyro, toks nesibaigiantis pms-as. Galvoju gal pabandyti pagerti melatonino kapsulių nakčiai. Ar bandėte kas? Turėtu būti galima. Jei kas busite greitu metu pas gydytoja, gal galite paklausti?
Čia skaičiau šnekėjote vėl apie maistą... Nežinau, as tai ant tos becukres/beangliavandenės dietos baigiu sukusti. Jau is M dydžio tuoj pereisiu į XS verysad.gif. Gerai Undzinkaj, ji kudinasi, o as jau patapau panaši į Osvencimo kalinę verysad.gif. Brazil, kaip tu sugebi dar ir priaugti svorio, pasidalink biski, ka...
Ar kuri nors darėtės krutų termografiją? Galvoju gal pries sekantį patikrinimą pasidaryti. Blogai tik kad tik Kaune yra.., na, gal pavasari pabandysiu nuvažiuoti.
Papildyta:
QUOTE(tali3 @ 2018 01 24, 17:09)
<p>O kai pirmai konsultacijai eini pas chemik, ar ji gali ta pačia diena paskirti lašinima?</p><p>Ir turint kokias širdeles bedeles neskiria chemijos?</p>

Priklauso nuo tavo situacijos, ar pakankamai laiko praėjo po operacijos, ar pabaigta reabilitacija. Del širdies, gal paskirs kokiu tyrimų, echoskopiją... Man širdies echoskopija paskyrė po pirmo karto chemijos...

Papildyta:
QUOTE(jusda @ 2018 01 24, 15:08)
Mergaitės ką naudojate gerklės skausmui malšinti?

O nuo ko gerkle skauda? Nuo peršalimo, ar nuo chemijos? Chemijos metu naudojau čiulpiamas tabletes su antibiotiku, turėjau parsivežus iš Airijos. Bet manau, kad tiktu viskas kas nuima uždegimą ir skausmą. Gali būti ir čiulpiamos tabletes nuo gerkles skausmo ir Ibuprofenas (ir visokios jo variacijos: ibuprom, ibumetin, ir kt.), gal ir paracetamolis blogiausiu atveju...
Atsakyti

Brazil, kaip tu sugebi dar ir priaugti svorio, pasidalink biski, ka...

Belulino, valgau daug, apetitu nesiskundžiu, gal net atvirkščiai, nuolat valgyt noriu :) valgau rimtus pusryčius ir pietus (pietums visada daug mėsos ir daržovių, nu bet tikrai daug, ir tame tarpe ne tik lengvas ale špinatus ar pomidorus, bet ir kaafijorus pakeptus ant sviesto), vakare kažką lengvo ar kokio sultinio išgeriu. Dar riešutų sviesto taip normaliai pakapoju, užsisakiau 1 kg, galvojau ilgam užteks, surijau per savaitę, tiesa vyras šiek tiek padėjo :) ir vyno žinokit išgeriu beveik kasdien su maistu, bet kokių 50-70 gramų. 

Dėl nervų ir miego - man rekomendavo duetą:

a) dieną gerti Sedanorm 1 tabletę (sudėtyje yra raudonėlis ir grifonijos sėklos, padeda palaikyti normalią nervų sistemos funkciją)

b) vakare pasipurkšti prieš miegą po liežuviu šešis kartus Hypnozan Express (sudėtyje yra melatoninas)

Žinokit padeda. Užmiegu geriau, širdies perplakimai visokie baigėsi. mama geria, ir jai padeda. pabandykit.

jusda, aš purškiamą propolį gerklei naudojau, taip pat skalaudavau jeronimo trauktine. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 24 sausio 2018 - 17:18