Jei labai nekantrauji tai gali ir ryt važiuot bet šiaip nedings juk tas atsakymas...
AVALTA man šalinti visi limfmazgiai ir spinduliavimą praejau
Sveikos, aprašiau klausimus gydytojui (nes ne viena jau klausė) - http://kaipdangus.bl...-gydytojui.html
Jei ką svarbaus praleidau - parašykit komentaruose, papildysiu. Linkėjimai
Brazil, kaip tu sugebi dar ir priaugti svorio, pasidalink biski, ka...
Belulino, valgau daug, apetitu nesiskundžiu, gal net atvirkščiai, nuolat valgyt noriu valgau rimtus pusryčius ir pietus (pietums visada daug mėsos ir daržovių, nu bet tikrai daug, ir tame tarpe ne tik lengvas ale špinatus ar pomidorus, bet ir kaafijorus pakeptus ant sviesto), vakare kažką lengvo ar kokio sultinio išgeriu. Dar riešutų sviesto taip normaliai pakapoju, užsisakiau 1 kg, galvojau ilgam užteks, surijau per savaitę, tiesa vyras šiek tiek padėjo
ir vyno žinokit išgeriu beveik kasdien su maistu, bet kokių 50-70 gramų.
Dėl nervų ir miego - man rekomendavo duetą:
a) dieną gerti Sedanorm 1 tabletę (sudėtyje yra raudonėlis ir grifonijos sėklos, padeda palaikyti normalią nervų sistemos funkciją)
b) vakare pasipurkšti prieš miegą po liežuviu šešis kartus Hypnozan Express (sudėtyje yra melatoninas)
Žinokit padeda. Užmiegu geriau, širdies perplakimai visokie baigėsi. mama geria, ir jai padeda. pabandykit.
jusda, aš purškiamą propolį gerklei naudojau, taip pat skalaudavau jeronimo trauktine.