Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(vaidosius @ 2018 01 19, 12:54)
O gal kuri domejotes gal jei negalima pieno produktų gal galima sojų pieną, sojų sūrį ir panašiai.?

soja nerekomenduoja del GMO,kaip ir kukuruzus
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 01 18, 21:44)
<p>VitiMe, papasakok, kaip tos operacijos, ar lb sudėtinga, skausminga, ir kiek kainuoja? pas ką darai? ačiū.</p>

Oj mergytės sudėtinga ir netrumpa istorija, su beveik gera pabaiga. OPeravo mane santariskiu plastikai lapkricio 6, eme is pilvo ir dejo i papus (sorry, kad grubiai, bet man kažkaip vaizdingiau ;) ir nuotaikingiau), operuojama buvau apie 12 valandų, 8.00 uzmigau, pabudau po narkozes 22.00, po paros viena krutis komplikavosi ir eme nekrozuoti del buvusio apendicito rando, vel į operacinę dardėjau, atvere krūti su narkoze ir stebejo beveik savaite, gyde dėlėmis, 3 kartus perpylė kraują, nusprendė viska isimt nes nekrozė plėtėsi.Tada daktarelis paklause ar noriu atsigaut ar imam is nugaros tuo paciu gulėjimu. Atsakiau - žinoma tuo paciu ir buvau vel 7 valandas operuojama iš nugaros imant lopą. Per 2 savaite pavarėm 3 nemenkas operacijas,3 krajuko perpylimus, bet rezultatas man patinka. Viena krūtis puiki, pilvo plastika tobula, na kita krutis maza, nes nugaroj tiek mesos nebuvo, todel balandzio pradzioje vėl busiu operuojama ir si karta neisisuksiu be implanto. Blogiausia, kad nunekrozavo spenelis ir veliau teks dar ji atkurti, bet visumoj as laiminga, nors visa supjaustyta, nes daktarai šaunuoliai, labai pavargo su manim. VIskas nemokamai, tik implanta teks pirkt. Operacija aišku skausminga, bet ir aš kieta, grožis reikalauja aukų, bet man ji kažkokia simboliška, todėl greitai nepatogumus pamiršau, o ir palaikančių slaugytojų daug turėjau.Baisiau už chemoterapiją nieko nėra.Menesiuką sunkiai judejau, bet mikliai darbelin straksejau gruodzio 15 d. Medikai nerekomendavo, bet darbas gerai gydo musiśkas ligas. 2 menesius nesiojau specialu korsetą, kurį aisku irgi pirkt reikėjo. Jei domins smulkmenos galiu instruktuot telefonu. Sveikatos Jums visoms, na ir man, zinoma smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViTiMe: 19 sausio 2018 - 20:35

Nu VitiMe, stipriai tu čia! Šitiek atlaikei, tiesiog stiprybės pavyzdys! Daug daug sveikatos ir džiaugsmo su naujomis krūtimis!  :4u: Tikiuosi ir aš po metų kitų rekonstruotis, tada ir parašysiu.

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 01 19, 21:45)
<p>Nu VitiMe, stipriai tu čia! Šitiek atlaikei, tiesiog stiprybės pavyzdys! Daug daug sveikatos ir džiaugsmo su naujomis krūtimis!  4u.gif Tikiuosi ir aš po metų kitų rekonstruotis, tada ir parašysiu.</p>

Ačiū, mielai suteiksiu info!
Atsakyti
ViTiME, sudėtingos operacijos. Gerai žinau, kas yra nekrozė- man pirma operacija buvo su plastika iš nugaros raumens...bet nekrozavo. Balandį operavo, o užgijo viskas savaime tik rugpjūčio gale. Kitaip sakant išpūliavo. Konsultavausi praeitą rudenį dėl plastinės operacijos savais riebalais, bet nesiryžau. Baisiai bijau. Šaunuolė tu.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2018 01 19, 23:01)
ViTiME, sudėtingos operacijos. Gerai žinau, kas yra nekrozė- man pirma operacija buvo su plastika iš nugaros raumens...bet nekrozavo. Balandį operavo, o užgijo viskas savaime tik rugpjūčio gale. Kitaip sakant išpūliavo. Konsultavausi praeitą rudenį dėl plastinės operacijos savais riebalais, bet nesiryžau. Baisiai bijau. Šaunuolė tu.

Ačiū už palaikymą! Aš bijau vieno dalyko - atkristi!!o daugiau nieko nebebijau. Pasitikiu gydytojais, o ir pripratau prie visko. Per 2 metus iskenciau 6 operacijas, neskaitant sunkaus gydymo apie kuri zinote pačios, šeimos subyrėjimą. Viena kita grožio procedūra tik prideda pasitikėjimo ir tikėjimo. Stengiuosi būti užimta, negalvoti apie praeitį, stiprinu imunitetą, draugauju, padedu kuo galiu, myliu , bendrauju, einu į grožio saloną, geriu vyną ir kaifuoju nuo gyvenimo. Sveikata nėra tokia kaip iki ligos, bet nurašau amžiui (bus 45) ir klimaksiukui ( išimtos kiaušidės profilaktiškai) Laikykimės merginos!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViTiMe: 20 sausio 2018 - 09:38
QUOTE(ViTiMe @ 2018 01 19, 20:28)
Oj mergytės sudėtinga ir netrumpa istorija, su beveik gera pabaiga. OPeravo mane santariskiu plastikai lapkricio 6, eme is pilvo ir dejo i papus (sorry, kad grubiai, bet man kažkaip vaizdingiau ;) ir nuotaikingiau), operuojama buvau apie 12 valandų, 8.00 uzmigau, pabudau po narkozes 22.00, po paros viena krutis komplikavosi ir eme nekrozuoti del buvusio apendicito rando, vel į operacinę dardėjau, atvere krūti su narkoze ir stebejo beveik savaite, gyde dėlėmis, 3 kartus perpylė kraują, nusprendė viska isimt nes nekrozė plėtėsi.Tada daktarelis paklause ar noriu atsigaut ar imam is nugaros tuo paciu gulėjimu. Atsakiau - žinoma tuo paciu ir buvau vel 7 valandas operuojama iš nugaros imant lopą. Per 2 savaite pavarėm 3 nemenkas operacijas,3 krajuko perpylimus, bet rezultatas man patinka. Viena krūtis puiki, pilvo plastika tobula, na kita krutis maza, nes nugaroj tiek mesos nebuvo, todel balandzio pradzioje vėl busiu operuojama ir si karta neisisuksiu be implanto. Blogiausia, kad nunekrozavo spenelis ir veliau teks dar ji atkurti, bet visumoj as laiminga, nors visa supjaustyta, nes daktarai šaunuoliai, labai pavargo su manim. VIskas nemokamai, tik implanta teks pirkt. Operacija aišku skausminga, bet ir aš kieta, grožis reikalauja aukų, bet man ji kažkokia simboliška, todėl greitai nepatogumus pamiršau, o ir palaikančių slaugytojų daug turėjau.Baisiau už chemoterapiją nieko nėra.Menesiuką sunkiai judejau, bet mikliai darbelin straksejau gruodzio 15 d. Medikai nerekomendavo, bet darbas gerai gydo musiśkas ligas. 2 menesius nesiojau specialu korsetą, kurį aisku irgi pirkt reikėjo. Jei domins smulkmenos galiu instruktuot telefonu. Sveikatos Jums visoms, na ir man, zinoma smile.gif.

WOW blink.gif o aš įsivaizdavimu kad rekonstruoti krūtis žymiai paprasčiau. Nu ir atlaikei su kaupu visko blink.gif
Papildyta:
QUOTE(dalufo @ 2018 01 19, 20:22)
soja nerekomenduoja del GMO,kaip ir kukuruzus

O bet juk būna soja ir be GMO hmm.gif ar svaigstu jau as... Juk ant produktų su soja būna kartais parašyta kad be GMO
Atsakyti
ViTiMe, tu šaunuolė! 4u.gif
Atsakyti
[quote=vaidosius,2018 01 21, 13:23]
WOW blink.gif o aš įsivaizdavimu kad rekonstruoti krūtis žymiai paprasčiau. Nu ir atlaikei su kaupu visko blink.gif
Papildyta:

Paprasciau jei implantais. Net visai paprasta,o savais audiniais- sudėtinga mikrochirurgija.

Papildyta:
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2018 01 21, 16:16)
ViTiMe, tu šaunuolė!  4u.gif

Ačiū labai, kai viską baigsiu būsiu šaunuolė. ;)
Atsakyti

Patarkit, ka daryt. Praeta savaite dariau MRT. Ketvirtad eisiu pas Drobniene pirmai konsultacijai. Ar man ryt is ryto vaziuoti pas Sniežana ir sužinot atsakyma, ar ketvirtadieni kai vaziuosiu pas Drobniene ir tada sužinot atsakyma?

Atsakyti
Labas, merginos, gal kuri esate po pažasties limfmazgių šalinimo ir spinduliavimo, ir galėtumėt parašyti man į až, norėčiau plačiau pasiteirauti apie tai, būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti

Patarkit, ka daryt. Praeta savaite dariau MRT. Ketvirtad eisiu pas Drobniene pirmai konsultacijai. Ar man ryt is ryto vaziuoti pas Sniežana ir sužinot atsakyma, ar ketvirtadieni kai vaziuosiu pas Drobniene ir tada sužinot atsakyma?

Sveika, jei reikia važiuoti, tai palaukčiau iki ketvirtad. Bet gali juk pasiskambinti tai pačiai Snežanai arba Drobnienei į kabinetą.

Atsakyti