Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Paskambino ,atostogauja iki sausio 2 d.
Atsakyti
Buvau kazkada skaicius, paskui pamirsau, dabar vel atradau...Gal esat ir Jus skaite, domejesi. Padiskituokim sia tema. Zinau, kad tai ne panaceja, bet...o gal...kodel ne....
http://www.nazdorovy...us-veselka.html
http://www.zemestauk...toji-poniabude/
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 12 29, 15:36)
Buvau kazkada skaicius, paskui pamirsau, dabar vel atradau...Gal esat ir Jus skaite, domejesi. Padiskituokim sia tema. Zinau, kad tai ne panaceja, bet...o gal...kodel ne....
http://www.nazdorovy...us-veselka.html
http://www.zemestauk...toji-poniabude/

OI nežinau, nežinau. LAbiausia pasitikiu medikais,o kai medikai baigė savo darbą, emiausi to ką paskyrė Ruolia ir naudoja moterys su analogiskom bedom.Geriu kazkokius grybus, sitakis ir dar kazkokiu sudetyje yra, propolį imunitetui ir vitaminus Triovit su selenu, nuolat uzkandu braziliškom bertoletijom (daug seleno), viska uzgeriu ciberžoles ir citrinos kokteiliu. VA toks gydymas. KOl gydziausi chemija ir spinduliais, jokiu grybu ir vitaminu ni,ni. NOrs medikai sako, kad Ruolia daugiau teležvaigždė nei daktaras, bet visdelto. Niekas negali paneigti, kad grybai dar labiau suaktyvins blogietį, bet.......
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2016 12 29, 17:48)
OI nežinau, nežinau. LAbiausia pasitikiu medikais,o kai medikai baigė savo darbą, emiausi to ką paskyrė Ruolia  ir naudoja moterys su analogiskom bedom.Geriu kazkokius grybus, sitakis ir dar kazkokiu sudetyje yra, propolį imunitetui ir vitaminus Triovit su selenu, nuolat uzkandu braziliškom bertoletijom (daug seleno), viska uzgeriu ciberžoles ir citrinos kokteiliu. VA toks gydymas. KOl gydziausi chemija ir spinduliais, jokiu grybu ir vitaminu ni,ni. NOrs medikai sako, kad Ruolia daugiau teležvaigždė nei daktaras, bet visdelto. Niekas negali paneigti, kad grybai dar labiau suaktyvins blogietį, bet.......

Šiandien numirė žmonos pusbrolis, jo paskutinė viltis buvo šis grybas . Deja - nepadėjo. (skrandžio vėžys su metastazėmis į kepenis)

]
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2016 12 29, 17:48)
OI nežinau, nežinau. LAbiausia pasitikiu medikais,o kai medikai baigė savo darbą, emiausi to ką paskyrė Ruolia  ir naudoja moterys su analogiskom bedom.Geriu kazkokius grybus, sitakis ir dar kazkokiu sudetyje yra, propolį imunitetui ir vitaminus Triovit su selenu, nuolat uzkandu braziliškom bertoletijom (daug seleno), viska uzgeriu ciberžoles ir citrinos kokteiliu. VA toks gydymas. KOl gydziausi chemija ir spinduliais, jokiu grybu ir vitaminu ni,ni. NOrs medikai sako, kad Ruolia daugiau teležvaigždė nei daktaras, bet visdelto. Niekas negali paneigti, kad grybai dar labiau suaktyvins blogietį, bet.......

Siaip as esu labai drausmingas pacientas ir visada darau taip, kaip sako gydytojai. Gydausi tik tuo, kas yra skiriama. Tiesiog idomi Jusu nuomone apie ivairius papildus ir grybuz. Juk poniabude taip pat grybas:)
Kadangi va tik tik baigiau agresyvu gydyma, tai kitamet planuoju vizita pas Ruolia.
Visoms grazioso sventes ir linkiu, kad kiti metai butu mums visiems geresni ir sveikesni smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gintas66 @ 2016 12 31, 13:48)
Šiandien numirė žmonos pusbrolis, jo paskutinė viltis buvo šis grybas . Deja - nepadėjo. (skrandžio vėžys su metastazėmis į kepenis)

]

Labai uzjauciu....metastazes....pas mane ju taip pat yra...ir kaip sako medikai daugybines ...uztat ir ieskau kazko....na gal ne stebuklo, bet vilties ....nes pastaruoju metu stogas baigia nuciuozti ....
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Visiems labai Daug, Daug sveikatos, optimistinių nuotaikų ir stiprybės smile.gif
Mane labai domintu atsiliepimai apie Kauno klinikų hemotologes Juodžbaliene ir Nutautiene.
Ačiū smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreis @ 2017 01 01, 13:51)
Sveiki  smile.gif
Visiems labai Daug, Daug sveikatos, optimistinių nuotaikų ir stiprybės smile.gif
Mane labai domintu atsiliepimai apie Kauno klinikų hemotologes Juodžbaliene ir Nutautiene.
Ačiū smile.gif 4u.gif

Sveika, as lankaus pas Nutautiene, ir chemijos metu, ir dabar jau tikrinuos. Mano kaimyne lankos pas Juodzbaliene. Po operacijos man gydytojas patare jas. Man labiau patinka Nutautienes darbo tvarka. Labai gerai suorganizuota viskas, sesute labai puiki, budavo paskirta valanda kada atvaziuot sekanti karta ir tada pakviesdavo (leidziantis chemo), o pas Juodzbaliene kaimyne sededavo gyvoj eilej, po to dabar tikrinantis pries men paskambini jos kabineto dienos centre sesutei ir ji uzregistruoja visiems tyrimams, uzregistruoja pas gydytoja ir viska taip suplanuoja, kad prieitum per ta pacia diena visur, susako kur eiti, val. viska, paskubi, pabegioji, bet viska praini, As jau buvau taip 2 kartus, dabar po 3 men. O kaimyne pas Juodzbaliene labai sunkiai kol pagauna talona prisiregistruot patikrai konsultacinej poliklinikoj, dali tyrimu turi pasidaryti rajone ir veztis (man visus tyrimus daro tik klinikose), tad kiek pasikalbam, tai tuo man Nutautiene labiau patinka, o siaip tai abi labai apsikrovusios, labai daug zmoniu, skuba. Jei dar kas domina, klausk.
Atsakyti
Laba diena,
gal Jūs man galėsite pagelbėti, ieškau mamai informacijos apie kruties protezus, kurie geriausi, patogiausi... kuriu nejaustu bent dienos metu pamirsu savo ligą...
Labai būsiu dėkinga už bet kokia informaciją. ačiū...
Atsakyti
labas,

ar kuri nors esate dariusis viso kuno magnetini? ka apie tai manote?
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2017 01 04, 17:01)
labas,

ar kuri nors esate dariusis viso kuno magnetini? ka apie tai manote?

Nesidariau, bet manau labai geras dalykas..
Atsakyti
QUOTE(Rinse @ 2017 01 04, 15:02)
Laba diena,
gal Jūs man galėsite pagelbėti, ieškau mamai informacijos apie kruties protezus, kurie geriausi, patogiausi... kuriu nejaustu bent dienos metu pamirsu savo ligą...
Labai būsiu dėkinga už bet kokia informaciją. ačiū...

Jei Vilniuje, tai Kalvariju gt. Yra ortopedijos centras. Ten galima viska pamatuoti,isrinkti.As primokejau uz geresnius protezus, su burbuliukais skirtais orui cirkuliuoti, nes jie su priemoka, berods 30 euru us viena. Ir liemenukus parinkt galima.
Papildyta:
QUOTE(Natūrali @ 2017 01 04, 17:22)
Nesidariau, bet manau labai geras dalykas..

O ar iš viso atliekamas viso kuno mgnetas?
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2017 01 04, 19:36)
O ar iš viso atliekamas viso kuno mgnetas?

http://affidea.lt/na...no-mrt-tyrimas/
Atsakyti