Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(vaidosius @ 2018 01 15, 20:20)
Jooo susukot čia man galvą. As tai kažkaip tik į angliavandenius koncentravausi. Ir pati velnią suvalgyciau jei tik angliavandenių neturi  biggrin.gif  Šiaip manau logiška dėl tų hormonu kad negalima šitų produktų... Bet jei dar pieno produktus ir kiaušinius išbraukti tai ką belieka valgyti?  blink.gif  UNDZIKA ką tu valgai?

As valgau kiausinius vistu ir putpeliu, perku pas tvarkingus ukininkus, kur vistos vaiskto laisvai, o putepeles augina tvarkingai. Taip pat pas ukininus perku varske. Is pienisku produktu valgau tik rugstaus pieno produktus ( varske, grietine, kefyra, suri (balta ir fermentini ( nedaug) ). Produktai kuriuos as valgau: mesa, zuvis, darzoves (nekrakmolingos, augancios virs zemes), kartais salieras, morka. Ieskau griesciu ir ropiu. Vaisiu labai mazai. varske ir suris. Siek tiek seklu ir riesutu, avokadas, geras aliejus ( kokoso, saulegrazu).
Atsakyti

tali3, man irgi keista, galvojau per mėnesį turi gydymas prasidėti. Kokia histologija tavo? 

G3, hormoninis, her neigiamas. 

Bet kaip ir minejau komisija nusprende kartoti MRT del galimo likutinio navyko,nesant pakitimams skirti pooperacine chemoterapija. Visa laika po operacijos buvau rami kaip bebras, o dabar vietos neberandu:((

Atsakyti

G3, hormoninis, her neigiamas. 

Bet kaip ir minejau komisija nusprende kartoti MRT del galimo likutinio navyko,nesant pakitimams skirti pooperacine chemoterapija. Visa laika po operacijos buvau rami kaip bebras, o dabar vietos neberandu:((

Prieš kiekvieną tyrimą būna stresas. Bet šiuo metu nieko negali pakeisti, reikia tyrimo rezultatų sulaukti. Pasistenk nusiteikti, kad viskas tau į gera - išsiaiškins ir bus ramu. Jau greitai viskas paaiškės. Beje, tą MRT išvadą kartais tą pačią dieną gali gauti, man buvo kartą padariau ryte, apie 15 val pasiėmiau. 

Dėl tavo augliuko - jis mažuliukas, niekur dar nebus pabėgęs, viskas bus gerai. Tik kai gausi MRT išvadą, jau lipk visiems ant galvos kad grečiau suktųsi procesai, kad paimtų į pačią artimiausią komisiją ir greičiau priimtų sprendimus.

Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2018 01 15, 20:20)
Jooo susukot čia man galvą. As tai kažkaip tik į angliavandenius koncentravausi. Ir pati velnią suvalgyciau jei tik angliavandenių neturi  biggrin.gif  Šiaip manau logiška dėl tų hormonu kad negalima šitų produktų... Bet jei dar pieno produktus ir kiaušinius išbraukti tai ką belieka valgyti?  blink.gif  UNDZIKA ką tu valgai?

mano taip pat trigubai teigiamas, -as stenguosi nevartoti angliavandeniu bet kokiam pavidale,visiskai esu atsisakiusi cukraus jau daugiau ne 15 metu,bet siek tiek vartoju medu ir biciu duonele/nes pati turiu kelias biciu seimas mirksiukas.gif /kazkaip isivaizduoju,kad man padeda imunitetui.kiausinius valgau retai,daugiau putpeliu,perku is zinomu zmoniu,apie piena tai ir nepagalvojau,bet valgau ir varskes ir kefyro ar graikiska jogurta,is vaisiu -valgau citrusus,ir obuolius/del pektinu/valgau daug zuvies,bet dabar mastau -gal geriau kaimiskas koks kalakutas nei kokia jurine zuvis,galimai pilna sunkiuju metalu...zodziu,kiekviena turi derintis pagal save,turiu gimineje pavyzdi,kur moteriske jau 20 metu po pilnos mastektomijos,nepradeda dienos be koses,nepabaigia dienos be bandele,-ir super laikosi mirksiukas.gif
Papildyta:
ai,dar pamirsau -geriu tik zalia arbata be joikiu priedu,ir geriu nemazai apie ltra tai tikrai per diena
Atsakyti
Norejau paklausti, o rentgenas parodo ar jau yra metastazes i plaucius perejusios?? 4u.gif
Atsakyti

Na tai buvau šiandien pas hematologą, sakė dėl vario stokos neatsistato neutrofilai. Visa Odisėja čia - http://kaipdangus.bl...oelementai.html.

Šiandien dar pradėjau ilgalaikį stebėjimą pas Gudavičienę. Paskyrė echoskopiją sausio gale, o MRT kovo gale. Ir vėžio žymenys pasirodo yra mokami. 

Ech, dar laukia labai daug tyrimų manęs. Nuo dabar jau stengsiuos kuo mažiau pati mokėti

Atsakyti

Na tai buvau šiandien pas hematologą, sakė dėl vario stokos neatsistato neutrofilai. Visa Odisėja čia - http://kaipdangus.bl...oelementai.html.

Šiandien dar pradėjau ilgalaikį stebėjimą pas Gudavičienę. Paskyrė echoskopiją sausio gale, o MRT kovo gale. Ir vėžio žymenys pasirodo yra mokami. 

Ech, dar laukia labai daug tyrimų manęs. Nuo dabar jau stengsiuos kuo mažiau pati mokėti

Kaip keista,  kad mokami vėžio zymenys. Matyt kiekviena ligonine savaip sprendzia.  Šiandien sužinojau savo markerio atsakymą - normoje. Ir klinikos darė nemokamai,  tiesa darė tik krūties markeri. Manau reikėtų pasidaryti ir bendrą, sekimui. Irgi laukiu po menesio echoskopijos. Tai bus pirmas mano patikrinimas,  nors po operacijos praejo jau pusę metų. 

Visoms merginoms geros sveikatytes :) .

Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2018 01 16, 15:37)
Norejau paklausti, o rentgenas parodo ar jau yra metastazes i plaucius perejusios??  4u.gif

Sito as nepasakysiu, bet tik zinau, kad kai dare rentgena-viska buv nora, po 4 menesiu MRT parode daugybines metastazes plauciuose. Tai taip ir neaisku, ar rentgenas nerodo, ar tiesiog jos taip greitai issivyste...Beje kepenu echoskopija taip pat nerode pasalinio darinio (kt rodo 9mm darini).

QUOTE(Brazil @ 2018 01 16, 19:10)
<p>Na tai buvau šiandien pas hematologą, sakė dėl vario stokos neatsistato neutrofilai. Visa Odisėja čia - <a data-ipb='nomediaparse' href='http://kaipdangus.blogspot.lt/2018/01/kraujo-tyrimai-vitaminai-mikroelementai.html'>http://kaipdangus.blogspot.lt/2018/01/kraujo-tyrimai-vitaminai-mikroelementai.html</a>. </p>
<p>Šiandien dar pradėjau ilgalaikį stebėjimą pas Gudavičienę. Paskyrė echoskopiją sausio gale, o MRT kovo gale. Ir vėžio žymenys pasirodo yra mokami. </p>
<p>Ech, dar laukia labai daug tyrimų manęs. Nuo dabar jau stengsiuos kuo mažiau pati mokėti</p>

Brazil, as Tavo blogo kiekviena karta laukiu, kaip Hario Poterio naujos knygos:)
Penktadieni varau pas seimos gydytoja ir prasysiu visu manomu tyrimu.
Atsakyti

tali3 labai gerai kad tau daro papildoma tyrima. Nes jei yra kazkoks likutis, arba per mazos ribos tai begalo svarbu taii aptikti dabar. Kadangi tavo navikas mazas tai nieko tokio, kad gydyma prades truputi veliau. Nesijaudink viskas bus gerai.

Nesenai suradau sraipsni kur sakoma, kad kapsaicinas neutralizuoja kruties vezi. Deja tyrimai dartyi tik su 80 ziurkiu tyrimas truko 16 sav.  buvo gautas aiskus atsakas. Sios medziagos yra aitrus pipirai: cili, jalapeno. Bet daug ir sistemingai vartoti nepatariama, nes ju vartojimas yra susijes su skrandzio veziu mazas kiekiai nuo jo apsaugo, o didelis kiekis padidina rizika.

Atsakyti

Undzinka taip is tikruju neaisku ar rengenas porodo metastazes. Reiktu pasiskaityti kokius straisnius. Bet MRT tikriausiai yra geriausias. Tik gaila, kad ji gauti labai sunku. O man tai nemokamai neimanoma. Bet butinai pasidarysiu kai pasveiksiu. Nes dabar gerkle tiesiog dega. Temperatura 2 dienas lakosi apie 38 laipsnius. Neprisimenu kada taip sirgau. Na gal rytoj bus geriau. Gal kas zino koki liaudies receptuka nuo anginos.

Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2018 01 16, 16:37)
Norejau paklausti, o rentgenas parodo ar jau yra metastazes i plaucius perejusios??  4u.gif

Man darė rengeną plaučių. Parodė ir plaučių uždegimą ir mts , kaip supratau.(nors nekosijau smile.gif ) Tada paskyrė kompiuterinę tomografiją kuri viską paneigė smile.gif
Tai taip išeina kad labai neinformatyvus tas rentgenas
Atsakyti

Undzinka taip is tikruju neaisku ar rengenas porodo metastazes. Reiktu pasiskaityti kokius straisnius. Bet MRT tikriausiai yra geriausias. Tik gaila, kad ji gauti labai sunku. O man tai nemokamai neimanoma. Bet butinai pasidarysiu kai pasveiksiu. Nes dabar gerkle tiesiog dega. Temperatura 2 dienas lakosi apie 38 laipsnius. Neprisimenu kada taip sirgau. Na gal rytoj bus geriau. Gal kas zino koki liaudies receptuka nuo anginos.

Aš tik žinau tokius: medaus ir česnako košelė, valgyt po šaukštelį, skalaut gerklė soda plius druska plius jodo pora lašelių tirpalas, ir dar žmonės barsuko taukais tepasi ir geria, sako stiprina imunitetą http://vaivosmokykle...uko-taukai.html

Aš tuos taukus kartą gyvenime tik naudojau, kalnuose užsieny žiauriai susirgom keliese, tai mus ten taukais gydė. :)

Bet geriausiai tai nueit pas daktarą

Sveikatos!

Atsakyti