Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Nusipirkau organinės kavos klizmoms... Reikės bandyti valyti žarnyną.
Žodžiu trumpai tariant esu prisižiūrėjusi filmų "The truth about cancer", "The sacred plant" ir "Cris beat cancer" ir tuo labai šventai tikiu.. bigsmile.gif4u.gif

Natūrali, tikiu, kad domėjaisi giliau, tai paklausiu - kuo dar valei, valai ar ketini valyti organizmą? Chris beats cancer siūlo labai išsamias programas. Aš kontempliuoju arbatą nuo parazitų, chlorella ir molį, bet kol kas nieko nedarau.

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 01 14, 20:23)
Natūrali, tikiu, kad domėjaisi giliau, tai paklausiu - kuo dar valei, valai ar ketini valyti organizmą? Chris beats cancer siūlo labai išsamias programas. Aš kontempliuoju arbatą nuo parazitų, chlorella ir molį, bet kol kas nieko nedarau.</p>

Kol kas esu išbandžius šiuos būdus:
1. Antiparazitinė arbata (lietuviška versija). Šaukštas lygiú daliú debesylo šaknies, pelyno ir bitkrėslės puodeliui arbatos. Atvėsta - pusė puodelio ryte, pusė vakare ir vakare užsiplikau naujà. Savo akim susipažinau su parazitais. Geria ir vaikai mano;
2. Spirulina gėriau - sako detoksifikuoja;
3. Morkú/buroko/saliero/imbiero sultys - kepenims;
4. Kavos klizmas darysiu dabar. Dar tik dažnį turiu pasitikslint;
5. Molį su chlorela ateity bandysiu;
6. Dar svarstau ir domiuosi kviečiú želmenú sultimis ir jú klizmomis..
Ai, viskà reik išbandyti smile.gif
Atsakyti

Variu as domejausi su juo yra taip jeigu jo per daug padeja metastaziu rizika, bet jeigu jo mazai taip pat padideja vezio metastaziu rizika. Todel reikia si metala stebeti. Negalima nesioti variniu papuosalu. Vario yra kepenyse, kepenu pastete, semenu seklose. Cia reiketu atsargiau.

Jokiu kepiniu jau 2 metus nenaudoju, labai retai naudoju stevijos saldikli. Bet raudona vyna karta per menesi panaudoju ir nesaikingai deja. Pelesini suri negalima naudoti chemoterapijos metu. Dabar bandysiu atsisakyti pieno produktu,nes mano vezys yra trigubai teigiamas, taigi agresyvus.Kiekviena vezio rusis yra skirtinga. Todel manau kad hormonams teigiami navikai turi atsisakyti riebiu pieno produktu, nes manoma kad hormonai yra tirpus riebaluose. Jei hormonamas nejautrus navikas manau galima vartoti ir riebius pieno produktus bei riebius gyvulines kilmes produktus. Avokadu daug nevartokite didina rizika.

As domiuosi tik tais tyrimais kurie yra moksliskai patvirtinti.

Atsakyti
QUOTE(Dulk @ 2018 01 15, 00:51)
Dabar bandysiu atsisakyti pieno produktu,nes mano vezys yra trigubai teigiamas, taigi agresyvus.Kiekviena vezio rusis yra skirtinga. Todel manau kad hormonams teigiami navikai turi atsisakyti riebiu pieno produktu, nes manoma kad hormonai yra tirpus riebaluose. Jei hormonamas nejautrus navikas manau galima vartoti ir riebius pieno produktus bei riebius gyvulines kilmes produktus. Avokadu daug nevartokite didina rizika.</p>
<p>As domiuosi tik tais tyrimais kurie yra moksliskai patvirtinti.</p>
<p> </p>
<p> </p>

Labai pritariu! Tikrai esu perskaičiusi visus internetus ir forumus apie 3 teigiamà v. Ir tikrai piene esantys estrogenai (kaip beje ir kiaušuose) mums net labai netinka. Na ir pirktinės parduotuvinės vištytės no smile.gif
Atsakyti

Variu as domejausi su juo yra taip jeigu jo per daug padeja metastaziu rizika, bet jeigu jo mazai taip pat padideja vezio metastaziu rizika. Todel reikia si metala stebeti. Negalima nesioti variniu papuosalu. Vario yra kepenyse, kepenu pastete, semenu seklose. Cia reiketu atsargiau.

Jokiu kepiniu jau 2 metus nenaudoju, labai retai naudoju stevijos saldikli. Bet raudona vyna karta per menesi panaudoju ir nesaikingai deja. Pelesini suri negalima naudoti chemoterapijos metu. Dabar bandysiu atsisakyti pieno produktu,nes mano vezys yra trigubai teigiamas, taigi agresyvus.Kiekviena vezio rusis yra skirtinga. Todel manau kad hormonams teigiami navikai turi atsisakyti riebiu pieno produktu, nes manoma kad hormonai yra tirpus riebaluose. Jei hormonamas nejautrus navikas manau galima vartoti ir riebius pieno produktus bei riebius gyvulines kilmes produktus. Avokadu daug nevartokite didina rizika.

As domiuosi tik tais tyrimais kurie yra moksliskai patvirtinti.

Dulk, žiūrėk, radau tokį tyrimą, kur rašo, kad vario trūkumas mažina metstazių riziką, nes varis yra esminis komponentas metastazavimo procese. Tai sukūrė vaistą, kuris blokuoja varį būtent "trigubai neigiamo" pacientams - https://www.dddmag.c...ents-metastasis

Gal neskubėti man to vario atstatinėt? 

Kiti šaltiniai:

https://meyercancer....t-breast-cancer

https://www.ncbi.nlm...pubmed/24917593

Žiūrėsiu ką hematologas pasakys.

Atsakyti

Kol kas esu išbandžius šiuos būdus:
1. Antiparazitinė arbata (lietuviška versija). Šaukštas lygiú daliú debesylo šaknies, pelyno ir bitkrėslės puodeliui arbatos. Atvėsta - pusė puodelio ryte, pusė vakare ir vakare užsiplikau naujà. Savo akim susipažinau su parazitais. Geria ir vaikai mano;
2. Spirulina gėriau - sako detoksifikuoja;
3. Morkú/buroko/saliero/imbiero sultys - kepenims;
4. Kavos klizmas darysiu dabar. Dar tik dažnį turiu pasitikslint;
5. Molį su chlorela ateity bandysiu;
6. Dar svarstau ir domiuosi kviečiú želmenú sultimis ir jú klizmomis..
Ai, viskà reik išbandyti smile.gif

Aš nusipirkau panašią, tik vietoj debesylo - gvazdikėlis http://www.ramunovai...mui-valyti.html

Kiek mano supratimas neša, parazitų ir žarnyno valymas eina pirma, tik po to organus galima valyti. Kol kas mano detoksikacija švelni - geriu daug vandens, valgau daug daržovių ir kiaulpienių arbatą geriu. Chris beats cancer ją irgi labai rekomendavo. Noriu imunitetą daugiau atstatyti prieš darant ką daugiau.

Tu žiūrėk atsargiai su tais želmenim ;)

Atsakyti

Naturali nezinojau, kad kiausiniu negalima. Aciu uz info.Gal dar ka turetum patarti. Siaip trigubai teigiamo near didele grupe.

Gal todel informacijos nerandu daug.

Brazil aisku su visais papildais reikia buti atsargiam. Nera niekur atsakymo tikslaus kiek vartoti ir ko. As galvociau taip: reikia rasti sekmes istorija butent savo vezio tipui ir ziureti ka gi tas zmogus dare. Bet vel gi kiekvieno musu organizmas near vienodas.

As tai radau tokius bendrus principus :

judejimas kuo didesnis, tame tarpe plastiski atpalaiduojantys pratimai

tarp vakarienes ir pusryciu daryti 13 val. ir daugiau pertrauka

rukymo atsisakymas

dabar pridekime ir cukraus atsisakyma

sielos ramybe

Labai butu grazu jei jus irgi papidytumete si sarasa.

del papildu tai gal butu

selenas,

D vitaminas

As tai tiek prisinervinau del CEA padidejimo, kad susirgau ,gerkle mano silpnoji vieta. Vat kaip tokie dalykai veikia imunine sistema. Turiu gerti antibiotikus nes kitaip prasideda puline angina. Kazkaip tai bandysim gydytis. 

Brazil aciu uz bloga visu moteru vardu tai taip reikalinga, kai tik pradedi gydimo kelia esi pasimetes ir issigandes. 

Atsakyti

Dulk, prieisiu kažkada prie šio klausimo. Esmė tame, kad žmonės vartoja labai daug ką, ir papildų yra net keli skirtingi tipai: imuninei sistemai, šalutiniams gydymo poveikiams mažinti, detoksikacijai ir galiausiai priešvėžiniai. Kompe turiu sąrašą iš 60 punktų, ir tai dar ne galutinis "ilgasis" sąrašas. Net netraukiu visokių egzotinių ir visiškai nepagrįstų dalykų, kaip gydymasis soda, katės nagų ir pan. O sėkmės istorijos gana skirtingos, netgi mitybos principai (vieni griežtai vegetarai, kiti valgo vien mėsą ir riebalus - ketogeninė dieta). Bet su jūsų išskirtais bendrais principais visiškai sutinku. Labai svarbu yra judėjimas, kvėpavimas (deguonis), pozityvus nusiteikimas ir žemas streso lygis, apie tai esu bloge rašiusi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 15 sausio 2018 - 17:09

Mane kažkaip nervas ima, operavo gruodžio pradžioj o iki šiol jokio gydymo negavau. Trečiad    bus vel MRT, o pas chemike tik kita ketvirtad. Ar ne per ilgai as čia be gydymo?

Ir dar jeigu limfmazgiai buvo švarus, ar gali tos lasteles vistiek kur nors nukeliaut? ( kartais pasvaigsta galva, tai nežinau ar čia nervai, ar raminamieji netinka, arba...)

Atsakyti
Sveikos,
Jeigu Antėjoje darysitės kraujo tyrimus savarakiškai, pasiteiraukite dėl nuolaidos su Polo kortele.
Rudenį dariausi D vit. , tai pritaikė kažkokią nuolaidą.. Dabar nepamenu tiksliai kiek.
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2018 01 15, 07:48)
Labai pritariu! Tikrai esu perskaičiusi visus internetus ir forumus apie 3 teigiamà v. Ir tikrai piene esantys estrogenai (kaip beje ir kiaušuose) mums net labai netinka. Na ir pirktinės parduotuvinės vištytės no smile.gif

Jooo susukot čia man galvą. As tai kažkaip tik į angliavandenius koncentravausi. Ir pati velnią suvalgyciau jei tik angliavandenių neturi biggrin.gif Šiaip manau logiška dėl tų hormonu kad negalima šitų produktų... Bet jei dar pieno produktus ir kiaušinius išbraukti tai ką belieka valgyti? blink.gif UNDZIKA ką tu valgai?
Atsakyti

tali3, man irgi keista, galvojau per mėnesį turi gydymas prasidėti. Kokia histologija tavo? 

vaidosiau, tai mėsa, žuvis ir daržovės pagrinde, dar riešutai, sėklos, sviestas, lašiakai :) visai nemažai yra ką valgyti, tik nuolat reikia galvą sukti, kad būtų įvairovė. vat jei tektų mėsą išbraukti, tada tai jau sudėtinga. bet yra žmonių kas tik daržoves valgo, ir išsiverčia ;)

Atsakyti