QUOTE(Dulk @ 2018 01 13, 00:37)
<p>Labai labai aciu visoms uz pasidalinimus.
Nesijauti toks vienisas su savo problemomis.<b></b><i></i><u></u><sub></sub><sup></sup><strike></strike>
</p><p>Siandien skambinau Luksytei tai jinai beveik nesuprato kodel skambinu, nes CEA normos nevirsija, o kai paklausiau kodel beveik trigubai pakilo tai sake kad imunitetas nebuna vienodas. As paskaitinejau interneta ir niekur neradau kad butu parasyta apie CEA ir imuniteto rysi. Tai mane dar labiau suneramino. Kruties vezio atveju jis yra suristas su metastazemis kauluose ir kepenyse. Del ko dar gali buti padidejes tai pankreatitas ir kiti dalykai kurie man netinka. Tai kepenu echoskopija pasidarysiu mokamai be vargo, o kaip pasitikrinti kaulus ? Nes kaulai tai paskauda desines rankos ir koju blauzdikauliai, tiesa, senokai jau koki pusmeti. Praeita patikrinima sakiau Luksytei, bet ji nieko jokio tyrimo neskyre.
</p>
Dulk, mieloji, as gydausi jau 4 metai. su 2.5 metu remisija. Tai galiu pasakyt, kad markeris niekad nebuna vienodas. Jis tai padideja, tai sumazeje. Bet jei viskas normos ribose, nereik sukti sau galvos. Juk ir hemoglobinas nebuna visa laika vienodas. Jei jau markeris kyla ir kyla desimtimis, simtais daliu, tada taip- jau reikia pradet ieskot priezasciu, o jei tai normos ribose ir tik simtosios dalys po kablelio...nu neieskok slieku ir negrauzk saves! Echoskopija , bent jau man nerode okios metastazes ar darinio, nors KT ji rodo 9 mm. Taip, kad nemetyk pinigu echoskopijai. Jei jau nori darytis uz pinigus, darykis KT.
Kaulai. Prasyk pas daktare siuntimo scintigrafijai. Suleis radiacijos, nuskanuoss ir viskas bus aisku. Siaip man metastazes kauluose neskauda, nors yra viena rankoje nemaza apie 4cm. Taip, kad manau tai gali buti surista ne su mts. Gal vaistu itaka ar siaip koks artritas kabinasi. Bet siaip geriausiai, kad butu paciai ramiau, paprasyk scintigrafijos.
QUOTE(ingriga @ 2018 01 13, 09:44)
<p>Dulk gimdyti tai jau tikrai nebeplanuoju
</p><p>Intaite siulo pagalvoti apie salinima, nes mano, kad Tamoxsifenas nepilnai veikia (jei tokie dalykai vyksta) Prie Zoladex'so uzknysdavo karscio bangos ir dienom ir naktim
Su savo krut. onkolog. dar apie tai nekalbejau, pas ja po men., labai noretusi ta procesa nors truputi nukelti, man 48m. :cray:bet kad teks suprantu.
</p><p>Planuoju pasidaryti kraujo tyrima, gal turit patarimu ka itraukti?
</p>
Jei tamoksifenas neveikia pilnai, prasyk, kad keistu. Nes mano atveju, nors auglys ir buvo labai jautrus harmonui nesuveike tamoksifenas. Tada ji pakeit i leidziama karta i menesi Faslodexa (daug daug geresnis vaistas uz tamoksifena), bet kaip paaiskejo ir jis nesuveike man. Tai su savo onkologe pasitark. Gerai, kai eini jau pasikauscius apie vaistus, ka i ka galima keisti:)
Man nuo tamoksifeno buvo isvesejus gleivine ir isauges polipas, kuri operavo ir vale gimda. Dabar kai nebegaunu harmonu, situacija pagerejo, bet einu tikrintis kas pusmeti pas ginekologe.
O siaip...gimda, tai tik raumenu maisas skirtas vaikams isnesioti. NAfig Tau jo dabar reikia?