Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Aciu labai visoms uz atsakymus, mamai 63 metai, auglys berods 3 stadijos. Mes is Klaipedos. Dabar supratau, kad Klaipedoj reiskias taip yra. Nuo vasaros daro chemioterapija, turejo operuoti sausio 3d, bet kraujo tyr labai blogi nuo chemio, operuot negali, laukti irgi negali, kazkokia dviprasmiska situacija. Tikekimes pades israsyti vaistai ir bus galima operuoti. Jai salins visa kruti.
Sveikateles Jums visoms! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Aciu labai visoms uz atsakymus, mamai 63 metai, auglys berods 3 stadijos. Mes is Klaipedos. Dabar supratau, kad Klaipedoj reiskias taip yra. Nuo vasaros daro chemioterapija, turejo operuoti sausio 3d, bet kraujo tyr labai blogi nuo chemio, operuot negali, laukti irgi negali, kazkokia dviprasmiska situacija. Tikekimes pades israsyti vaistai ir bus galima operuoti. Jai salins visa kruti.
Sveikateles Jums visoms! 4u.gif4u.gif4u.gif

Sveikatos ir sėkmės ir jums. Mano panaši eiga buvo - nuo gegužės chemija, o po jos kelias savaites negalėjo operuoti dėl blogo kraujo, vis atidėdavo. Galiausiai išoperavo ir viskas buvo gerai, po savaitės išleido namo. Su tuo krauju iki šiol tąsausi - neutrofilai neatsistato, šiandien buvau pas hematologą Santaroje. Bet mano ateju čia karboplatina pasidarbavo, labai toksiškas vaistas. Sako ir pusmetis gali trukti kol pilnai kraujas atsigaus. eh .. Bet svarbu, kad ta chemija veiktų ;)

Atsakyti
Nus varau cheemija toliau. Siandien susivariau 5 cinklo 2 lasinima. Kraujas geras:) Neutrofilai 5.14. Tiesiog puikus neutrofilai smile.gif Bet is kart atsiranda guzas uzz krutinkaulio...Uzknisa tas...
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 01 09, 22:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linute_klp" data-cid="71954234" data-time="1515523016"><div><p>Aciu labai visoms uz atsakymus, mamai 63 metai, auglys berods 3 stadijos. Mes is Klaipedos. Dabar supratau, kad Klaipedoj reiskias taip yra. Nuo vasaros daro chemioterapija, turejo operuoti sausio 3d, bet kraujo tyr labai blogi nuo chemio, operuot negali, laukti irgi negali, kazkokia dviprasmiska situacija. Tikekimes pades israsyti vaistai ir bus galima operuoti. Jai salins visa kruti.
Sveikateles Jums visoms! vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Sveikatos ir sėkmės ir jums. Mano panaši eiga buvo - nuo gegužės chemija, o po jos kelias savaites negalėjo operuoti dėl blogo kraujo, vis atidėdavo. Galiausiai išoperavo ir viskas buvo gerai, po savaitės išleido namo. Su tuo krauju iki šiol tąsausi - neutrofilai neatsistato, šiandien buvau pas hematologą Santaroje. Bet mano ateju čia karboplatina pasidarbavo, labai toksiškas vaistas. Sako ir pusmetis gali trukti kol pilnai kraujas atsigaus. eh .. Bet svarbu, kad ta chemija veiktų ;)</p>

Aciu labai uz atsakyma, dabar viskas aiskiau 4u.gif
Atsakyti

Šiandien laukia jau eilinis :oh: apsilankymas pas ginekol. nuo lapkričio pradžios einu kas dvi sav., žiūrėsim kas darosi, o rytoj vėl turbūt pas Intaitę  :oh: Dvi sav. be Tamoxsifeno, bet m nėra, jei nebus, tai ir cista nedings, nežinau kiek ją augint galima. Jau pradeda rimtai nervinti  :cray: Reikės pabandyti ryt pasigauti Sandrą

Gal kuriai buvo tokia situacija  :hmm: 

Stiprybės visoms  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Blondiske @ 2018 01 09, 19:49)
<p>Man 2 stadija irgi pirmiausiai operavo.Šiandien gavau pirmą chemiją.
</p>

Kaip savijauta? Tikiuosi nėra labai sunku
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2018 01 10, 11:41)
Nus varau cheemija toliau. Siandien susivariau 5 cinklo 2 lasinima. Kraujas geras:) Neutrofilai 5.14. Tiesiog puikus neutrofilai smile.gif Bet is kart atsiranda guzas uzz krutinkaulio...Uzknisa tas...

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ingriga @ 2018 01 11, 11:59)
<p>Šiandien laukia jau eilinis doh.gif apsilankymas pas ginekol. nuo lapkričio pradžios einu kas dvi sav., žiūrėsim kas darosi, o rytoj vėl turbūt pas Intaitę  doh.gif Dvi sav. be Tamoxsifeno, bet m nėra, jei nebus, tai ir cista nedings, nežinau kiek ją augint galima. Jau pradeda rimtai nervinti  cray.gif Reikės pabandyti ryt pasigauti Sandrą</p><p>Gal kuriai buvo tokia situacija  hmm.gif </p><p>Stiprybės visoms  4u.gif </p><p></p>

Sėkmės šiandien, pranesk kaip sekes

Gavau jau KT atsakymą... Aiškiau nepasidare... Užrašė 30 dienai MRT kiausides paziuret
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2018 01 11, 14:49)
Kaip savijauta? Tikiuosi nėra labai sunku
Papildyta:

4u.gif
Papildyta:

Sėkmės šiandien, pranesk kaip sekes
Gavau jau KT atsakymą... Aiškiau nepasidare... Užrašė 30 dienai MRT kiausides paziuret

Kà rašo? Pas mane po KT rašė, kad abi kiaušidės su cistom “24 ir 16mm, panašu folikulinės”. Kažkaip irgi nepatinka man tos cistos.. vasarį eisiu pas ginę..
Atsakyti

Kà rašo? Pas mane po KT rašė, kad abi kiaušidės su cistom “24 ir 16mm, panašu folikulinės”. Kažkaip irgi nepatinka man tos cistos.. vasarį eisiu pas ginę..

O ką jums siūlo su tom cistom daryti? Kodėl jų neoperuoja? ar laukia, kad gal pačios praeis?

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 01 11, 17:22)
O ką jums siūlo su tom cistom daryti? Kodėl jų neoperuoja? ar laukia, kad gal pačios praeis?</p>

Ogi nieko nesiūlo. Sako onkologė tai nueik pas ginekologę, bet tai neskubu. Tipo būna... Kai sirgau mmm, tai ju būdavo dažnai, atsiranda ir po mano dienú dingsta, o va dabar kažkaip birželį apie jas nerašė, rašė kad kiaušidės struktūrinės, o va lapkritį rašo su cistom..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natūrali: 11 sausio 2018 - 16:53
QUOTE(Natūrali @ 2018 01 11, 16:20)

Dėl pačių kiaušidžių aš nesuprantu... gyd sakė nelabai jos matosi per KT. Bent aš taip supratau... Kas matosi tai padidėję limfmazgiai prie kiaušidžių. Nors per echoskopija manė kad pamazeje jie bet KT parodė kad liko tokie patys.
Kuom galima pasidžiaugti tai kad žymiai sumažėjęs laisvo vandens kiekis lyginant su praeita KT.
Atsakyti

Labutis visoms  :4u: 

kasdien skaitau si foruma ir labai dziaugiuosi, kad grizo Naturali, ,kad Undzinkai teigiami rezultatai, kad Brazil sekmingai baige gydyma :yahoo: .

Dabar noriu paprasyti jusu patarimo. Lapkricio 19 buvo eiline patikra. Padare kruties mamografija ir persviete plaucius, nieko blogo nerado. Bet nebedaro nemokamu vezio tyrimu, kazkodel jie pasidare neinformatyvus nors iki tol darydavo. Na as sakau pasidarysiu mokamus, bet A. Luksyte mano gydytoja sako tai, kad jie neinformatyvus. Tai as susilaikiau, bet po to galvoju, kaip tai jie staiga gali pasidaryti neinformatyvus nei is sio, nei is to. Bet pries Naujus nenorejau darytis, kad nesugadinti sventines nuotaikos ir pasirodo neveltui. Siandien pasidariau ir  Ca 15-3 13.53 buvo 13.26, o CEA 1.770 buvo 0.663. Tai va CEA pakilo beveik tris kartus, nors iki siol  du metus svyravo nuo 0.642 iki 0,663. Dabar nezinau ka daryti :huh2: . Gal kam buvo panasiai. Istikruju laukiu bet kokio patarimo. :blink: 

Atsakyti

Kaip ir tikėjausi rytoj laukia NVI su Intaite  :oh: Pagal gimdą turėčiau susigt, bet taip jau sako daugiau kaip mėn. Cista sėkmingai auga, per 2sav. daugiau kaip 1cm, jau viršijo 9  :oh: Jeigu taip neaugtu, ramiai laukčiau kol pratruksiu  :D  Neisivaizduoju ką ji patars ir ką daryt  :frusty: 

Atsakyti