Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Dar kita versija, kad kai kurie preparatai (konkrečiai wobenzym enzimai ir astragalus), kuriuos gėriau nuo hematomos, užskystino kraują ir todėl rodikliai pakrito. bet hematoma visai pranyko, tinimas liko gal riešuto dydžio ir manau per sausį jau visai išsivalys.

Atsakyti

Ai, dar - po grįžimo iš ligoninės +5 kg :) Du iš jų po savaitės sanatorijoje :) Laikas dietai :) Viskas, pasisakiau.

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 01 06, 09:45)
<p>Laba, pargrįžau iš sanatorkės - pailsėjau, kaifas.. Parašysiu kada vėliau kas ten gero.</p>
<p>Vakar pasidariau kraujo tyrimus. Ohhhhhhh. Ir vėl vargas dėl kraujo ... Hemoglobinas puikiai atsistatė per mėnesį nuo 100 iki 122, bet leukocitai su neutrofilais NUKRITO. Leu 3.23, neu 1.35. Kiti norma. Nieko nesuprantu. Trys mėnesiai po chemijos! Užkniso jau. Geriu žuvų taukus, aliejus, arbatas ir visokius kordicepsus. Pasiskaičiau ir galvoju bandysiu dabar ko dar nebandžiau:</p>
<p>- Alkymer arba AngioCell Plus (mane buvo nuo šių atkalbėję, nes kepenims ir dar kažkam ten negerai)</p>
<p>- žiedadulkės ir bičių duonelė</p>
<p>- Granatų sultis vėl gersiu (butelį išgėriau ir užmečiau, nes saldžios labai)</p>
<p>- AHCC imunostimuliatorius, radau pirkti per skelbimus</p>
<p>- Immunace ar panašius papildus su B vitaminais, bet šitų bijau labai, nes B negalima mums</p>
<p>Daugiau nesugalvoju ką galėčiau padaryti. Melstis gal smile.gif</p>
<p> </p>

suprnatu jus pilnai,nes as su leukocitais iiilgai mucinausi /o jie mano ir taip zemi is prigimties / -vartojau taip pat praktiskai viska ,ka jus isvardinot,isskyrus immunace/juo netikiu kazkodel unsure.gif /man labjausiai padejo granatu sultys ,bet as jas dariausi pati -spaudziau per letaeige sulciaspaude ir kasdiena geriau po 100-150 ml mazais gurksneliais,ir resveratroli dideliais kiekiais/apie 400 mg/ji tebegeriu iki siol
Atsakyti
Man chemoterapiautė patarė Alkymer.
Mergaitės, kas jūsų chematerapiautės NVI?
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 01 06, 09:45)
<p>Laba, pargrįžau iš sanatorkės - pailsėjau, kaifas.. Parašysiu kada vėliau kas ten gero.</p>
<p>Vakar pasidariau kraujo tyrimus. Ohhhhhhh. Ir vėl vargas dėl kraujo ... Hemoglobinas puikiai atsistatė per mėnesį nuo 100 iki 122, bet leukocitai su neutrofilais NUKRITO. Leu 3.23, neu 1.35. Kiti norma. Nieko nesuprantu. Trys mėnesiai po chemijos! Užkniso jau. Geriu žuvų taukus, aliejus, arbatas ir visokius kordicepsus. Pasiskaičiau ir galvoju bandysiu dabar ko dar nebandžiau:</p>
<p>- Alkymer arba AngioCell Plus (mane buvo nuo šių atkalbėję, nes kepenims ir dar kažkam ten negerai)</p>
<p>- žiedadulkės ir bičių duonelė</p>
<p>- Granatų sultis vėl gersiu (butelį išgėriau ir užmečiau, nes saldžios labai)</p>
<p>- AHCC imunostimuliatorius, radau pirkti per skelbimus</p>
<p>- Immunace ar panašius papildus su B vitaminais, bet šitų bijau labai, nes B negalima mums</p>
<p>Daugiau nesugalvoju ką galėčiau padaryti. Melstis gal smile.gif</p>
<p> </p>

pirktinių patarčiau nenaudoti,geriau valgykit pačius granatus

QUOTE(dalufo @ 2018 01 06, 12:29)
suprnatu jus pilnai,nes as su leukocitais iiilgai mucinausi /o jie mano ir taip zemi is prigimties / -vartojau taip pat praktiskai viska ,ka jus isvardinot,isskyrus immunace/juo netikiu kazkodel unsure.gif  /man labjausiai padejo  granatu sultys ,bet as jas dariausi pati -spaudziau per letaeige sulciaspaude ir kasdiena geriau po 100-150 ml mazais gurksneliais,ir resveratroli dideliais kiekiais/apie 400 mg/ji tebegeriu iki siol

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Dėkui. Valgau granatus, bet turbūt mažai, gal pora saujų per dieną, spausiu tada sultis iš jų. 

Atsakyti
Seimas prieme nauja kompensuojamu riemoniu sarasa. Gal kam bus naudingas.
https://e-seimas.lrs...0553/kuBTxxqaCA

Ir ligoniu kasu straipsniukas
http://www.vlk.lt/na...i...monių.aspx

Va reik man pasidomet, gal man porto adatas kompensuos, nes uzknisa kiekviena karta moketi beveik 6 eurus uz adata verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 07 sausio 2018 - 13:16
QUOTE(Undzinka @ 2018 01 07, 14:07)
Seimas prieme nauja kompensuojamu riemoniu sarasa. Gal kam bus naudingas.
https://e-seimas.lrs...0553/kuBTxxqaCA

Ir ligoniu kasu straipsniukas
http://www.vlk.lt/na...i...monių.aspx

Va reik man pasidomet, gal man porto adatas kompensuos, nes uzknisa kiekviena karta moketi beveik 6 eurus uz adata verysad.gif

O! Kompensuos lasinimo sistema bigsmile.gif 2 kartus dar lašinsiuosi herceptina. Ir tikiuosi daugiau niekada nieko lasintis nebeteks rolleyes.gif ketvirtadienį jau turbūt bus KT atsakymai... Oi kaip bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2018 01 07, 20:33)
O! Kompensuos lasinimo sistema  bigsmile.gif  2 kartus dar lašinsiuosi herceptina. Ir tikiuosi daugiau niekada nieko lasintis nebeteks  rolleyes.gif ketvirtadienį jau turbūt bus KT atsakymai... Oi kaip bijau  unsure.gif

Man tai smalsu ar man kompensuos porto adata...
Mano KT atsakymas antradieni ir as kazkodel rami kaip belgas...Net nezinau cia gerai ar blogai...
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 01 07, 21:50)
Mano KT atsakymas antradieni ir as kazkodel rami kaip belgas...Net nezinau cia gerai ar blogai...

Laikysime ryt už tave kumscius kad tik geri atsakymai būtų 4u.gif
Atsakyti

Aišku, gerai. Kokie bebūtų rezultatai - kovosi, ir nugalėsi. Nervus į konservus ;)

Atsakyti
Merginos ka zinot apie kraujo prisotinima deguonimi? Kai imamas kraujas , prisotinamas deguonimi ir lasinamas atgal. Imunitetui stiprinti.
Atsakyti