Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Undzinka @ 2016 12 23, 21:09)
Na ka merginos, siandien priemiau paskutine chemija, Kaip daktarai savo buvo 6 ciklai, kuriu kiekvienas susidejo is 2 atskiru vaistu leidimu. Tai mano kvaila galva kaip ir 12 gavosi. Bet jei jie sako 6 ciklai, lai buna 6ciklai:)
Siandien kilo diskusija del gaimybes lasint vaistus, nes kraujukas nelabai atsistate, trombocitu ne tragiskai, bet mazai. nukrito lygiai per puse- is 198 liko 92. Bet visgi nusprendem, kad lasinsim, siek tiek pakoregavo doze ir vualia!!! DAbar laukiu pasaliniu reiskiniu (aukstos temperaturos, saltkrecio , negalejimo susilti). Bet vistiek - atlaikiau!!!!

Saunuole, sveikinu, linkiu, kad tai butu paskutine chemija tavo gyvenime ir švesdama savo 90 metį prisimintum sį mano palinkejimą. o as grizau is sanatorijos. Viskas labai patiko. Nuo kuno su zaizdom 6 odos nusilupo po spinduliu. Dabar kaip ir gyju. Gerai labai rankyte atstate kinezi su mankstikem ir masazais. Tik va merginos, kuo toliau tuo labiau ima panika, o kas toliau, anksciau negalavimus nurasydavau chemijai ir spinduliams,o dabar bijau kiekvieno kuno virptelejimo ir vis panikuoju, kad kaźkas ne taip.Padeda užsimirst raudonas vynas, bet tai trumpam ir nelinkusi juo piktnaudziaut. Visgi su dziaugsmu pranešu - po Kaledu i darbelį.
Atsakyti
Undzinka, šaunuolė Tu!!! Linkiu sveikatos!!!
ViTiME, žinok man lygiai tas pats. Pradėjo spindulius į krūtį, jau gavau 6 kartus. Turėjo spinduluoti ir į pažastį, bet atsisakė dėl to kad anatomiškai labai dengiasi plaučiai ir turėčiau ateityje labai rimtu bėdu. Dabar suskausta bet kokį gala - jau 3 dienas lyg nugara skudena už širdies - viskas stresas ar ten ne kokios metastazės ir panašiai. Jungiu googla ir žiūriu anatomija smile.gif Turbūt reikia laiko, kad baigtusi baimės. Ir šiaip dabar užeina man baimės atakos tokios..

Atsakyti
visoms Kalediniu linkejimu 4u.gif ir kad naujieji metai buti daug daug daug sveikesni 4u.gif

QUOTE(Undzinka @ 2016 12 23, 21:09)
Na ka merginos, siandien priemiau paskutine chemija, Kaip daktarai savo buvo 6 ciklai, kuriu kiekvienas susidejo is 2 atskiru vaistu leidimu. Tai mano kvaila galva kaip ir 12 gavosi. Bet jei jie sako 6 ciklai, lai buna 6ciklai:)
Siandien kilo diskusija del gaimybes lasint vaistus, nes kraujukas nelabai atsistate, trombocitu ne tragiskai, bet mazai. nukrito lygiai per puse- is 198 liko 92. Bet visgi nusprendem, kad lasinsim, siek tiek pakoregavo doze ir vualia!!! DAbar laukiu pasaliniu reiskiniu (aukstos temperaturos, saltkrecio , negalejimo susilti). Bet vistiek - atlaikiau!!!!

su paskutiniaja chemija 4u.gif tikiuosi jau atsigavai mirksiukas.gif

QUOTE(ViTiMe @ 2016 12 23, 21:31)
Saunuole, sveikinu, linkiu, kad tai butu paskutine chemija tavo gyvenime ir švesdama savo 90 metį prisimintum sį mano palinkejimą. o as grizau is sanatorijos. Viskas labai patiko. Nuo kuno su zaizdom 6 odos nusilupo po spinduliu. Dabar kaip ir gyju. Gerai labai rankyte atstate kinezi su mankstikem ir masazais. Tik va merginos, kuo toliau tuo labiau ima panika, o kas toliau, anksciau negalavimus nurasydavau chemijai ir spinduliams,o dabar bijau kiekvieno kuno virptelejimo ir vis panikuoju, kad kaźkas ne taip.Padeda užsimirst raudonas vynas, bet tai trumpam ir nelinkusi juo piktnaudziaut. Visgi su dziaugsmu pranešu - po Kaledu i darbelį.

o kada dabar tau kontrolinis patikrinimas (MRT ar KT) bus? po jo gal nusiraminsi smile.gif
sekmes rytoj darbe 4u.gif

NATURALI kaip tavo savijauta?
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2016 12 07, 13:50)
Sveikos,

na aš jau po grožio procedūros Latvijoje smile.gif Viskas praėjo sklandžiai - nejaučiu jokių šalutinių poveikių. Dvi dienas darė - vieną į vieną darinį, kitą į kitą. Aplink tave slankioja toks rodotas, prisitaiko ir caksi smile.gif Procedūra neskausminga, bet jutau lyg tokį pulsavimą ir maudimą tose židinių vietose. Rezultatas bus aiškus po 3 mėnesių atlikus MRT. Ir kas tris mėnesius reiktų stebėti tas mano smegenis. Dabar gavau mėnesiui vaistų, kuriuos reikia gerti, kad nuo galvos smegenų židinių nutekėtų skysčiai.
Labai gerai jaučiuosi. Tikiuosi efektas bus smile.gif
Latviai padėjo pasitvarkyti dalinį finansavimą per Lietuvoje veikiantį fondą, labai daug padėjo draugai, darbovietė. Gydymas man asmeniškai nieko nekainavo...  4u.gif Tikiuosi niekada niekam neprireiks mano patirties, bet jei ką, drąsiai kreipkitės smile.gif

Su praėjusiom šventėm ,visas ir visus šio forumo dalyvius ir linkiu visoms didžiausio turto tai sveikatėlės. Na o kaip bebūtų gaila bet jūsų patirtis jau yra reikalinga. gal nuo pradžios. Prieš du metus žmonai įtarė krūties vėžį, čia raudono kaspino autobusiuke. aišku gavom siuntimą į Kauno klinikas, atsakymas buvo neigiamas.Na
Atsakyti
QUOTE(gintas66 @ 2016 12 27, 10:46)
Su praėjusiom šventėm ,visas ir visus šio forumo dalyvius ir linkiu visoms didžiausio turto tai sveikatėlės. Na o kaip bebūtų gaila bet jūsų patirtis jau yra reikalinga. gal nuo pradžios. Prieš du metus žmonai įtarė krūties vėžį, čia raudono kaspino autobusiuke. aišku gavom siuntimą į Kauno klinikas, atsakymas buvo neigiamas.Na

QUOTE(Natūrali @ 2016 12 07, 13:50)
Sveikos,

na aš jau po grožio procedūros Latvijoje smile.gif Viskas praėjo sklandžiai - nejaučiu jokių šalutinių poveikių. Dvi dienas darė - vieną į vieną darinį, kitą į kitą. Aplink tave slankioja toks rodotas, prisitaiko ir caksi smile.gif Procedūra neskausminga, bet jutau lyg tokį pulsavimą ir maudimą tose židinių vietose. Rezultatas bus aiškus po 3 mėnesių atlikus MRT. Ir kas tris mėnesius reiktų stebėti tas mano smegenis. Dabar gavau mėnesiui vaistų, kuriuos reikia gerti, kad nuo galvos smegenų židinių nutekėtų skysčiai.
Labai gerai jaučiuosi. Tikiuosi efektas bus smile.gif
Latviai padėjo pasitvarkyti dalinį finansavimą per Lietuvoje veikiantį fondą, labai daug padėjo draugai, darbovietė. Gydymas man asmeniškai nieko nekainavo...  4u.gif Tikiuosi niekada niekam neprireiks mano patirties, bet jei ką, drąsiai kreipkitės smile.gif

Su praėjusiom šventėm ,visas ir visus šio forumo dalyvius ir linkiu visoms didžiausio turto tai sveikatėlės. Na o kaip bebūtų gaila bet jūsų patirtis jau yra reikalinga. gal nuo pradžios. Prieš du metus žmonai įtarė krūties vėžį, čia raudono kaspino autobusiuke. aišku gavom siuntimą į Kauno klinikas, atsakymas buvo neigiamas.Na kaip ir lengviau atsikvėpėm. Bet pradėjo blogėti regėjimas .
Na nusipirko akinius uždirbo okulistai, nuramino kad čia viskas normalu (senatvė 50?). Gruodžio pradžioje pasnigo bet an to sniego buvo juoda dėmė . Vėl kreipėsi į okulistus. Daktarė pasakė akyse viskas normalu, jokių defektų nėra. Siuntimas į Kauno klinikas . Klinikose įtarė hipofizės adenomą ,pasiuntė darytis magnetinį rezonansą. Atsakymąs meningioma priekinėje smegėnų dalyje priaugusi prie regos kryžmės. Siuntimas į neurochirurginį ,smegenų chirurgijos skyrių. Daktaras nedaugžodžiavo Regos neatstatysiu ,apaksi ir kita akim , vienintelė išeitis operacija. Kitos išeities nėra! Atrodo nieko kito nebeliko tik laukti paskirtos dienos . Vien tik pagalvojus kad bus atvožtas kaušas ir knisamasi po smegenis pagaugai eina, o jei pasižiūri you tube kaip atlieka tokią operaciją tai visai į neviltį puoli. Visa laimė kad šventės ir neuro chirurgas atostogų išejo. Kalėdos praėjo prie kompo ,gal galima kokiu netradiciniu būdu sunaikinti tą auglį , Pirmausia užkibau ant želmenų sulčių. Na o dar ką daro Lietuvos ''priešai'' Rusai. Įvedus auglio pavadinimą į goole rusiškai pirmame atverastame puslapyje buvo užuomina kad galima vykti gydytisn į vokietiją kažkokiu cyber knife. Kas tai ? Google - Cyber knife. Aha Lenkai turi 3 , ukrainiečiai turi 2 , vokiečiai -turi, Latviai irgi turi!!!! dar ir čekai ir rusai turi ir ne vieną.. O mes, Mes turim šakučių, ir peilių ,Daktaras už auksinę kainą nupirko. O galvas su pjūklais galim pjaustyt ar tuos pačius peilius panaudosim kai pjūklai atšips. Taigi latviai. Puslapis daugeliu kalbų tame tarpe ir lietuvių. Iš kart galima siūsti turimus duomenis ,ko laukti viltis yra duomenys išsiųsti tiesa per šventes. Gavau atsakymą kad su manim bus susisiekta per artimiausias dienas. Laukiu .neramu. Turiu vilties kad nereiks operacijos. Na o kaina , bet juk tai sveikata ,tai investicija į ateitį (8000)
Sukrapštysim kaip nors.
Atsakyti
Sveikos. Su praejusiom sventem visas. Gal galetumet patarti kur vilniuje galetume isigyti kokybiska naturaliu plauku peruka? Aciu
Atsakyti
QUOTE(gintas66 @ 2016 12 27, 12:38)
Su praėjusiom šventėm ,visas ir visus šio forumo dalyvius ir linkiu visoms didžiausio turto tai sveikatėlės. Na o kaip bebūtų gaila bet jūsų patirtis jau yra reikalinga. gal nuo pradžios. Prieš du metus žmonai įtarė krūties vėžį, čia raudono kaspino autobusiuke. aišku gavom siuntimą į Kauno klinikas, atsakymas buvo neigiamas.Na kaip ir lengviau atsikvėpėm. Bet pradėjo blogėti regėjimas .
Na nusipirko akinius uždirbo okulistai, nuramino kad čia viskas normalu (senatvė 50?). Gruodžio pradžioje pasnigo bet an to sniego buvo juoda dėmė . Vėl kreipėsi į okulistus. Daktarė pasakė akyse viskas normalu, jokių defektų nėra. Siuntimas į Kauno klinikas . Klinikose įtarė hipofizės adenomą ,pasiuntė darytis magnetinį rezonansą. Atsakymąs meningioma priekinėje smegėnų dalyje  priaugusi prie regos kryžmės. Siuntimas į neurochirurginį  ,smegenų chirurgijos skyrių. Daktaras nedaugžodžiavo Regos neatstatysiu ,apaksi ir kita akim , vienintelė išeitis  operacija. Kitos išeities nėra! Atrodo nieko kito nebeliko tik laukti paskirtos dienos .  Vien tik pagalvojus kad bus atvožtas kaušas ir knisamasi po smegenis pagaugai eina, o jei pasižiūri you tube kaip atlieka tokią operaciją tai visai į neviltį puoli. Visa laimė kad šventės ir neuro chirurgas atostogų išejo. Kalėdos praėjo prie kompo ,gal  galima kokiu netradiciniu būdu sunaikinti tą auglį , Pirmausia užkibau ant želmenų sulčių. Na o dar ką daro Lietuvos ''priešai'' Rusai.  Įvedus auglio pavadinimą į goole rusiškai pirmame atverastame puslapyje buvo užuomina kad galima vykti gydytisn į vokietiją kažkokiu cyber knife. Kas tai ? Google - Cyber knife. Aha Lenkai turi 3 , ukrainiečiai turi 2 , vokiečiai -turi,  Latviai irgi turi!!!! dar ir čekai ir rusai  turi ir ne vieną.. O mes, Mes turim šakučių, ir peilių ,Daktaras  už auksinę kainą nupirko. O galvas su pjūklais galim pjaustyt ar tuos pačius peilius panaudosim kai pjūklai atšips. Taigi latviai. Puslapis daugeliu kalbų tame tarpe ir lietuvių. Iš kart galima siūsti turimus duomenis ,ko laukti viltis yra duomenys išsiųsti tiesa per šventes. Gavau atsakymą kad su manim bus susisiekta per artimiausias dienas. Laukiu .neramu. Turiu vilties kad nereiks operacijos. Na o kaina , bet juk tai sveikata ,tai investicija į ateitį  (8000)
Sukrapštysim kaip nors.

Smagu, kad domitės alternatyvomis! Aš pati po Cyberknife procedūros gruodžio 5-6 dienomis. Gaila dar neturiu jokiu atsakymu... ir tas laukimas žudo. Kiekvienas virptelėjimas galvoje atrodo kad kažkas ne taip - ar tai naujo kas auga ar su esamais dariniais vyksta kažkas ne to. Rasysiu latviam ar galiu pasidaryt MRT anksciau nei po 3 menesiu...
Sausio 3 darys man plaučiu, pilvo oganu KT. Belekaip nerimas ima...

Beje!! Su Šventėmis!!!
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2016 12 27, 14:26)
Smagu, kad domitės alternatyvomis! Aš pati po Cyberknife procedūros gruodžio 5-6 dienomis. Gaila dar neturiu jokiu atsakymu... ir tas laukimas žudo. Kiekvienas virptelėjimas galvoje atrodo kad kažkas ne taip - ar tai naujo kas auga ar su esamais dariniais vyksta kažkas ne to. Rasysiu latviam ar galiu pasidaryt MRT anksciau nei po 3 menesiu...

Beje!! Su Šventėmis!!!

Ačiū jums už išsamius pasakojimus ir šventinius sveikinimus. Manau labi padedat kitiems atsidūrusiems bėdoje. Noriu paklaust Siguldoje registravotės . Internetu ar skambinot ?

Papildyta:

Beje!! Su Šventėmis!!!

Manau kad MRT galit darytis ką tik you tube rusišką filmuką žiūrėjau tai sako kad tai nekenksminga. Kiek suprantu tai tie dariniai galvoje turi sustoti plėstis o pasišalina palaipsniui .
Atsakyti

Beje!! Su Šventėmis!!!

Nurimk ir tikek,kad viskas bus gerai. Beje man 01-03 kontrolinis patikrinimas.
Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2016 12 26, 20:27)
visoms Kalediniu linkejimu  4u.gif  ir kad naujieji metai buti daug daug daug sveikesni  4u.gif
su paskutiniaja chemija  4u.gif tikiuosi jau atsigavai  mirksiukas.gif
o kada dabar tau kontrolinis patikrinimas (MRT ar KT) bus? po jo gal nusiraminsi  smile.gif 
sekmes rytoj darbe  4u.gif

NATURALI kaip tavo savijauta?

Kontrolinis 01-03, nezinau ar darys Kt, nes darytas 11-11, rezultatas- plitimo nera. Kas bus atliekama nezinau.
Atsakyti
QUOTE(gintas66 @ 2016 12 27, 15:44)
Ačiū jums už išsamius pasakojimus ir šventinius sveikinimus. Manau labi padedat kitiems atsidūrusiems  bėdoje. Noriu paklaust Siguldoje registravotės . Internetu ar skambinot ?

Aš jiems nusiunčiau MRT vaizdus su klausimu, ka jie mano apie mano atvėjį. Tiesiog į paprasta info pašta, vaizdus patalpinau i interneto platybes ir nusiunčiau. Tada jie patys man ant rytojaus paskambino, aptarėm telefonu ir jau po savaitės važiavau pas juos apsisprendusi darytis procedūra. Padarė dar KT ir MRT, tada paleido, tada sudėliojo plana ir dar po savaitės jau gulėjau pas robota chirurga ant stalo.
Atsakyti
Sausio viduryje suplanuota kiaušidžių ir gimdos pašalinimo laparaskopinė operacija. Operuos Santariškėse chirurgas Rudaitis. Atsiliepimai apie jį labai geri,o ir į NVI geltonąjį pastatą kaip ir žiūrėt nebegaliu (nusprendžiau pakeisti dislokaciją), nors Ostapenko rekomendavo rinktis NVI. KIek sužinojau Rudaitis taip pat onkochirurgas ir viskas toje srityje ok.
MErginos, gal kuriai daryta tokia operacija ir turėtumėte ką patart. Apie visas klimakterines gerybes žinau, nes iš esmes dabar po chemo turiu tą džiaugsmą ir niekas per 4 men neatsistate. Pjaut turiu būtinai, nes kaip jau sakiau nešioju mutavusį geną BRCA1. Mano tevo abi seserys pries 25 metus mirusios nuo kiaušidžiu Ca, liga baisi, sunkiai diagnozuojama ir sunkiai gydoma, pasikankino nuo 2 iki 3 meteliu ir pabaiga.Esu tvirtai apsisprendus ir nenoriu rizikuoti, genetikai parase, kad tikimybe susirgti kiauzidziu ca iki 50 procentu. BRr
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2016 12 27, 23:30)
Aš jiems nusiunčiau MRT vaizdus su klausimu, ka jie mano apie mano atvėjį. Tiesiog į paprasta info pašta, vaizdus patalpinau i interneto platybes ir nusiunčiau. Tada jie patys man ant rytojaus paskambino, aptarėm telefonu ir jau po savaitės važiavau pas juos apsisprendusi darytis procedūra. Padarė dar KT ir MRT, tada paleido, tada sudėliojo plana ir dar po savaitės jau gulėjau pas robota chirurga ant stalo.

Vadinasi reikia laukti , nes visa tai aš jau padariau ,matyt šventės ,o jiems irgi pailsėti reikia. Ačiū jums už informaciją. Stiprybės jums . Gerų naujienų Naujais metais.
Atsakyti