Merginos linkiu kad šie metai atneštų daug daug daug ir dar daugiau sveikatos, stiprybės, meilės ir tikėjimo!!! Visas apkabinu
QUOTE(Blondiske @ 2018 01 01, 17:04)
<p>Su Naujais metais merginos.Nezinau ką ir daryti paliko jautrus apmautas dantis,o chemoterapija sausio 9 d,jei pradesiu gydyti dantį tai uztruks.Gal galeciau po chemoterapijos.Kazin ar gali delto neleisti chemijos?</p>
Man rodos dauguma gretutinių negalavimų (taip pat ir dantis) galima gydyti chemoterapijos metu. Neturėtų juk viens kitam trugdyt
Su Naujais! Tegul išsipildo visi troškimai!!
Na o aš gruodžio 30d. vakare susiruošiau šunelį pavedžiot ir ledukas. Susilaužiau TA rankà - stipinkaulį rieše. Gipsas Kol kas sutinus. Atstatinejo su narkoze, sako jei po savaitės nebus gerai, teks operuot. Man pašakinti tik 2 sarginiai limfmazgiai.. Traumatologas sakė, kad dabar tai jau nieko nekeičia - būkite atsargios
Nauja viltis IV stadijos krūties vėžiui: https://medicnewsweb...ncer-injection/
Dantis taisytis galima. pati planavau sausio 11 raut protinius. Dabar dėl rankos gal atidėsiu.. Bus matyt
Na o aš gruodžio 30d. vakare susiruošiau šunelį pavedžiot ir ledukas. Susilaužiau TA rankà - stipinkaulį rieše. Gipsas Kol kas sutinus. Atstatinejo su narkoze, sako jei po savaitės nebus gerai, teks operuot. Man pašakinti tik 2 sarginiai limfmazgiai.. Traumatologas sakė, kad dabar tai jau nieko nekeičia - būkite atsargios
<p>Su Naujais metais merginos.Nezinau ką ir daryti paliko jautrus apmautas dantis,o chemoterapija sausio 9 d,jei pradesiu gydyti dantį tai uztruks.Gal galeciau po chemoterapijos.Kazin ar gali delto neleisti chemijos?</p>
Dantis taisytis galima. pati planavau sausio 11 raut protinius. Dabar dėl rankos gal atidėsiu.. Bus matyt
Tiesiog reikia tureti omeni, kad chemija labai veikia leukocitus, ipac neutrofilus, kurie saugo mus nuo bakteriniu infekciju. Tad padideja rizika visokiu puliniu, uzdegimu, ir kitokiu komplikaciju. Todel, kiek imanoma, sutvarkikyt dantys iki chemijos. O jei ne, tai perspekyt stomatologa, gal paprasikyt recepta antibiotikam, kad turet jei ka. Beje, as antibiotikam prasiau recepta atsargai savo seimos gydytojos, tai praverte...
QUOTE(Natūrali @ 2018 01 01, 23:19)
Ot pagaidino tie gaidžio metai... Nieko, šiais bus geriau laikykis
Su naujais visas:-) klausimelis atsirado,drauge ne Lietuvoj leidziasi A/C chemija...viskas butu pakenciama,bet nauju nakti netiketai mire jos vyras..be abejo,stresas baisus...rytoj eiline porcija... yra prasme sakyt situacija chemoterapeutui
,ar tai faktiskai nieko nekeicia? As tai pasakyciau,o ji neskaito reikalingu...
,ar tai faktiskai nieko nekeicia? As tai pasakyciau,o ji neskaito reikalingu...
Labas visoms siais metais!!!! Su Naujais!!!! Visoms mums tik sveikatos, visa kita ir taip bus!!!
Pries pat Kucias apturejau 13 lasinima (5 ciklo 1 lasinimas). Ziauriai sunkiai atsigavau. Senai nera buve taip blogai...Pasireiske beveik visi salutiniai poveikiai, net ir tokie, kur aprasyme arasyta - daznis nezinomas. Labai sualergavo veidas. Bet tikrai labai...Ismete raudonom susiliejanciom demem, patino ir dar spuogiukai su baltom sproginejanciom virsunelem. Zodziu buvau tikra pabaisa...Teko gerti antialerginius vaistus. Nes pradejau bijot, kad nepradeciau dusti. Ir baisus nuovargis, toks jausmas kad alpsti...Ne bet nieko - issikapsciau.
Siandien didzioji KT diena. Nuskanavo, prikontrastino, nupaveisklavo ir paleido. Dabar savaitele pasinervinsiu ir lygiai po savaites -sausio 9 diena keliausiu visko suzinoti ir aptarti. Gydom toliau, keiciam, nutraukiam, aplamai nurasom:) Tikiuosi, kad nenurasys dar:)
Va pasisakiau:)
GYvensim, manau, kad pasakyt apie dideli isgyvenima ir patirta stresa reikia. Tiesiog pasikalbet ir pasitart. Kuo daugiau daktarai is musu gauna informacijos, tuo tiksliau gali kazka pasakyt.
Pries pat Kucias apturejau 13 lasinima (5 ciklo 1 lasinimas). Ziauriai sunkiai atsigavau. Senai nera buve taip blogai...Pasireiske beveik visi salutiniai poveikiai, net ir tokie, kur aprasyme arasyta - daznis nezinomas. Labai sualergavo veidas. Bet tikrai labai...Ismete raudonom susiliejanciom demem, patino ir dar spuogiukai su baltom sproginejanciom virsunelem. Zodziu buvau tikra pabaisa...Teko gerti antialerginius vaistus. Nes pradejau bijot, kad nepradeciau dusti. Ir baisus nuovargis, toks jausmas kad alpsti...Ne bet nieko - issikapsciau.
Siandien didzioji KT diena. Nuskanavo, prikontrastino, nupaveisklavo ir paleido. Dabar savaitele pasinervinsiu ir lygiai po savaites -sausio 9 diena keliausiu visko suzinoti ir aptarti. Gydom toliau, keiciam, nutraukiam, aplamai nurasom:) Tikiuosi, kad nenurasys dar:)
Va pasisakiau:)
GYvensim, manau, kad pasakyt apie dideli isgyvenima ir patirta stresa reikia. Tiesiog pasikalbet ir pasitart. Kuo daugiau daktarai is musu gauna informacijos, tuo tiksliau gali kazka pasakyt.
O kas t.y. koks gydytojas prižiūri gydymo metu ir po gydymo?
QUOTE(tali3 @ 2018 01 02, 17:38)
<p>O kas t.y. koks gydytojas prižiūri gydymo metu ir po gydymo?</p>
Kol vyskata gydymas - priziuri onkologas chemoterapeutas ir onkologas radiologas (turbut taip vadinasi spinduliu terapeutas). Kai baigiasi agresyvus gydytojas ilgalaike stebeses vykdo onkologas mamologas.
QUOTE(Natūrali @ 2018 01 01, 23:19)
Aš buvau pernai susilaužius žąstikaulio galvą. Sutino baisiai nuo peties iki alkūnės, ir plaštaka šiek tiek, bet atslūgo. Tikėkis, kad viskas bus gerai.
Nu ka, prisiduodu. Buvau pas Bruža, užraše į MRT sausio 17d ir liepe registruotis pas chemoterapeuta. Pasake, kad komisija dažnai abejoja ar jis viska išpjovė. Paklausiau ar taip gali būti, tai sako- teoriškai, o praktiškai tai ne. Tada nuejau pas Sniežana, jos dar paklausiau kodel reikalingas MRT. Sako komisija nori isitikint ar nieko neliko. Pas Drobniene eisiu sausio 25d. ar ne per ilgai man čia bus? Operuota gruodžio 6d.