Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(tali3 @ 2017 12 29, 23:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Undzinka" data-cid="71940910" data-time="1514553746"><div><p>Na jei mate kelis, tai ir ispjove kelis. Del to net nereikia abejoti. Laba gerai, kad daro kontroline MRT ! Kuo daugiau tyrimu, tuo aiskiau. O chemija, spinduliai ir harmonai - tai standartinis gydymo rinkinys. Man sinduliu nebuvo, nes pasalino visa kruti.

</p></div></blockquote><p>Vistiek nesuprantu, kokiu tikslu po operacijos vel daryti MRT? Nes nu logiškai mastant, gydymas koks jis bebutu išnaikina blogas lasteles jeigu ir ne viska ispjauna</p>

Kažko čia aš nesuprantu... Toks vaizdas kad pasigedo chirurgai skalpelio ir dabar ieško pas ką per operaciją paliko tongue.gif
Ar tau gal prieš operaciją tik krūtų MRT darė o dabar nori viso kūno MRT daryt? Tada gal ir suprantama... Nors irgi keistokai... Na bet daktarai matyt žino ką ir kodėl daro smile.gif ir manau nieko jie neras smile.gif
Atsakyti

Kažko čia aš nesuprantu... Toks vaizdas kad pasigedo chirurgai skalpelio ir dabar ieško pas ką per operaciją paliko tongue.gif
Ar tau gal prieš operaciją tik krūtų MRT darė o dabar nori viso kūno MRT daryt? Tada gal ir suprantama... Nors irgi keistokai... Na bet daktarai matyt žino ką ir kodėl daro smile.gifir manau nieko jie neras smile.gif

Aš čia jau aplamai nieko nesuprantu. Prieš operacija dare tik krutu MRT. Vakar Sniežana sake irgi apie krutu MRT, bet dabar nesu 100% isitikinus, gal viso kūno? Dabar galvoju, gal Bružas ne viska išpjove, bet po operacijos kai užklausiau apie kitus darinukus, sake nesijaudink paemiau su kaupu. Ir vel tas laukimas

Atsakyti
Pasakojo moteris tokį atvejį , kad pjovė kaip , kad kalcinatus. O kai ištyrė pasirodė , kad 1st. augliukas. Tai tada sekanti operacija buvo sarginių limfmazgių šalinimas.
Atsakyti

Toks vaizdas kad pasigedo chirurgai skalpelio ir dabar ieško pas ką per operaciją paliko tongue.gif

:lol:  tada gal KT darytu  :lol: 

Atsakyti

tali3, įsivaizduoju kaip užknisa, bet matyt MRT matė kelis, o išpjovė visgi vieną (skaityk patologijos ataskaitą, ten turi būti aiškiai parašyta kiek darinių rasta). Nusiteik, kad viskas tau tik į gera. Laikykis, mergyt  :4u:​ 

Atsakyti

Pirmą ir galbūt paskutinį kartą padarysiu čia renginio reklamą, nes pati būsiu išvažiavusi, o po savo patirties esu visom keturiom už mūsų gydytojus, ypač rezidentus ir slaugytojus. Žemiau mano pažįstamo žodžiai, pasirašau 100 proc. lyg pati būčiau parašiusi. Ketvirtadienį gydytojai piketuos, ateikite palaikyti visos kas gali ir nedirba (nes išties, manau kad dauguma gydytojų nepaliks ligonių, taigi ligoniai turi palaikyti gydytojus.

"Aš retai užsiimu visokių visuomeninių iniciatyvų palaikymu, bet medikų rezistentų kova prieš valstiečių stribų pinigskriaudą man yra svarbi. Pasidalinkite šituo, jei galite.

Medikai, kaip ir mokytojai, yra ypatinga veislė. Mokytojai savo noru pasirenka leisti dienų dienas su vaikais, kol po daugel metų pavirsta švytinčiais, kiek išprotėjusios šypsenos šešėliais, plaukiančiais mokyklos koridoriais.

Medikai tai iš vis kitos rūšies, kaip kokie elfai. Mokosi 15 metų (įskaitant pasiruošimą medfakui mokykloje ir rezidentūrą), studijų krūvis yra sadistiškai neįmanomas. Mokykloje jie mokosi geriau už kitus, universitete studijuoja keturis kartus daugiau už kitus, miega keturis kartus mažiau už kitus, tuo pat metu dirba dvigubas pamainas, ir gauna, aišku, minimumą. Jie visus tuos metus nemiega, tik dirba, ir graužia džiūvėsį, ir beveik niekada nesiskundžia.

Medikai yra inhuman. Mums visiems pasisekė, kad jie nuėjo į mediciną, nes įsivaizduokite, kad jūsų verslo konkurentai dirba ir mokosi tokia apimtimi, kaip medikai - taigi viso gero, mes visi liktumėm be darbo.

Dėl to aš labai gerbiu medikus. Mes nė vienas taip daug nesimokėm, nė vienas tiek daug nedirbom, nė vienas tiek mažai nemiegojom mėnesių mėnesiais. O jei nors pusę to padarom, gauname didžiulius atlygius pinigais ir garbe. O jie - graužia džiūvėsį, nieko neprašo, ir mus gydo (tik dar knisa protą dėl rūkymo ir gėrimo).

Daugelis jūsų jau prieš gerus metus ar kitus matėte feisbuke juokingus gydytojų rezidentų agalapius - keli eurai už 24 valandų non-stop pamainą. Prieš savaitę Seimas jiems atsisakė padidinti atlyginimą šimtu eurų per mėnesį. Šimtu eurų. Tie žmonės neprašo belgiško atlyginimo, jiems biškį maisto trūksta.

Medikas-rezidentas nėra studentas. Tai yra suaugęs 25-27 metų žmogus, jau turintis šeimą, ir dirbantis normaliu gydytoju, tik tas darbas laikomas pusiau mokslu. Jie gauna nepilnus €400 per mėnesį. Aš nežinau, ką jie valgo. Bijau pagalvot.

Jie gydo mūsų nesąmones, mūsų vaikų nesąmones, ir bendrauja su mūsų močiutėm poliklinikose, kad mums nereikėtų.

Skirkit pusvalandį jiems - ateikit ketvirtadienį, sausio 4d. 11 valandą PUSVALANDŽIUI paeiti su jais nuo Katedros iki Vyriausybės.

Jei susirinks tik keli šimtai tų gydytojų (o jie dar ne visi gali ateiti, nes, duh, gydyti gi reikia, ne visi čia freelanceriai), niekas nepastebės.

Bet jei ateis keli tūkstančiai mūsų, tada jų žygis atrodys rimtai, ir tai jiems padės.

PS: bus galima perduoti tą draugo klausimą apie tą niežėjimą ten, sakė, atsakys į klausimus.

Ateikit."

Piketo info čia - https://www.facebook...63016877179507/

Atsakyti
Sveikos,

tikrai neklausiu kaip laikotės, nes viską puikiai žinau smile.gif Neesu praleidusi nei vieno post'o šitoj temoj smile.gif
Dingau, pati nežinau kur - buvo metas, kad maniau jau digstu iš viso, bet kažkokių didelių stebuklų vedina vis dar esu ir planuoju dar pabūti.. Ne ilgai - iki 85 savo gimtadienio smile.gif))
Taigi trumpas summary, kol manęs nebuvo:
rugpjūčio mėnesį kritau kaip lapas į horizontalų rėžimą. Galvos MTS didėjo ir pasiekė didesnį dydį, nei kad buvo tada, kai jas radom. Vėmiau toliau nei mačiau, sukosi galva, nieko nesuvalgiau, MRT rodė augimą ir didelę edemą aplink mano darinius. Pasodino mane ant dexametazono - atsigavau, pradėjau valgyt ir atgal gražintis per 2 savaites numestus 11 kg. Šiek tiek grįžus į save vėl išėjau į darbą, nors svaigimas nebuvo pasibaigęs. Gydytojai patys buvo pasimetę, kas toj galvoj dedasi - latviai rekomendavo dar laukti ir stebėti, kauniečiai teigė, kad tai recidyvas. Nulėkiau į Vilnių pas neurochirurgą konsultuotis. Rugsėjo 1 padarė santaroj MRT (turi stipriausią MRT aparatą 3 teslų, kai visjoj Lt visi aparatai yra 1,5 teslų) ir STEBUKLAS, abi MTS mažėja. Latviai sakė turėję tokį atvejį kaip mano (1 iš 100 panašiai), kai jaunai merginai buvo kaip man - mažėjo, didėjo ir vėl mažėjo. Gruodį vėl darė MRT ir abi MTS dar pamažėjusios. Nors tie patys latviai teigia, kad gali būti dar 1 toks tarpsnis su didėjimu, prieš paskutinį mažėjimą. Žodžiu, galvoj viskas ok, tik reikia tikėtis, kad nebus jokių naujų darinių.
Nuo liepos galo santaroj lašinuosi naują biologinę terapiją, kurią irgi gaunu kažkokiu stebuklingu būdu, nes Lt ji dar nekompensuojama ir manau greitai kompensuojama nebus.. Vakar susilašinau 8 dozę (kaip gydytoja sako, lašinsim, kol veiks, arba kol išlys šalutiniai poveikiai). Lapkritį darė KT viso kūno, tai pažasties limfmazgis be dinamikos, po raktikauliu buvo 7mm, dabar 3mm, tarpuplauty nesidiferencijuoja (kaip sako gydytojai, reiškia, kad toks kaip kiti). Plaučiuose yra naujas 6 mm matinio stiklo židinys, kuris yra nebūtinai MTS, galbūt infekcinės kilmės ar išryškėjęs biologinių vaistų fone. Sekam dinamiką. Kitas mano KT bus birželį, nebent bus kokių rimtų nusiskundimų, o galvos MRT dar metus laiko turiu darytis kas 3 mėnesius - sekantis kovą.
Visu šiuo periodu esu išbandžius viską - energetikus, šamanus iš Peru, meditacijas, rusiškus vaistus (Refnot ir Interferon, kurių vartojimo metu darausi milimetrinių bangų terapiją ir šviesos lazerio terapiją), vis dar geriu kanapes, kuomet jos nesikerta su man Kadcyla, vartoju poniabudę, stipriai meldžiu Dievulio pagalbos. Nepaprastai tikiu mitybos galia (valgau beveik veganiškai - tie amerikiečiai mane labai įtikino ).
Viskas - pradžiai ir sugrįžimui tiek 4u.gif

Labai pergyvenu už kiekvieną iš Jūsų. Brazil, šaunuolė - kaip aš sakau, jei pats nesidomėsi ir neistengsi dėl savęs - niekas už tave to nepadarys.
Undzinka, mano didžioji motyvatore ir depresijų gydytoja - cross fingers už tavo KT. Žinau, kad viskas bus puiku smile.gif
Tali3, kaip sakoma "daviriaj no praviriaj" smile.gif Džiaukis dėl kito MRT (tyrimas nekensmingas). Nieko ten neras, bet bent jau būsi rami, kad niekas nieko nepražioplino ir padarė viską iki galo smile.gif Aš va neseniai NVI tikrinausi krūtis ir man vis vien neramu, nors ekoskopiškai ir mamografiškai rodo, kad ligos progresavimo nėra, bet operacija daryta 2016 10 men. ir man niekas neskiria jokio MRT, nors apačioj ties randu jaučiu sukietėjimą, kuris yra skausmingas. Aišku, onkologė sako, kad galbūt tai dėl vaistų, spindulių ir kitų pažeidimų. Be to, ant krūties turiu dėmę, kuri ženkliai pamažėjo nuo viso mano gydymo 4u.gif

pasisakiau.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natūrali: 30 gruodžio 2017 - 17:20
QUOTE(Natūrali @ 2017 12 30, 18:17)
Sveikos,

tikrai neklausiu kaip laikotės, nes viską puikiai žinau smile.gif Neesu praleidusi nei vieno post'o šitoj temoj smile.gif
Dingau, pati nežinau kur - buvo metas, kad maniau jau digstu iš viso, bet kažkokių didelių stebuklų vedina vis dar esu ir planuoju dar pabūti.. Ne ilgai - iki 85 savo gimtadienio smile.gif))
Taigi trumpas summary, kol manęs nebuvo:
rugpjūčio mėnesį kritau kaip lapas į horizontalų rėžimą. Galvos MTS didėjo ir pasiekė didesnį dydį, nei kad buvo tada, kai jas radom. Vėmiau toliau nei mačiau, sukosi galva, nieko nesuvalgiau, MRT rodė augimą ir didelę edemą aplink mano darinius. Pasodino mane ant dexametazono - atsigavau, pradėjau valgyt ir atgal gražintis per 2 savaites numestus 11 kg. Šiek tiek grįžus į save vėl išėjau į darbą, nors svaigimas nebuvo pasibaigęs. Gydytojai patys buvo pasimetę, kas toj galvoj dedasi - latviai rekomendavo dar laukti ir stebėti, kauniečiai teigė, kad tai recidyvas. Nulėkiau į Vilnių pas neurochirurgą konsultuotis. Rugsėjo 1 padarė santaroj MRT (turi stipriausią MRT aparatą 3 teslų, kai visjoj Lt visi aparatai yra 1,5 teslų) ir STEBUKLAS, abi MTS mažėja. Latviai sakė turėję tokį atvejį kaip mano (1 iš 100 panašiai), kai jaunai merginai buvo kaip man - mažėjo, didėjo ir vėl mažėjo. Gruodį vėl darė MRT ir abi MTS dar pamažėjusios. Nors tie patys latviai teigia, kad gali būti dar 1 toks tarpsnis su didėjimu, prieš paskutinį mažėjimą. Žodžiu, galvoj viskas ok, tik reikia tikėtis, kad nebus jokių naujų darinių.
Nuo liepos galo santaroj lašinuosi naują biologinę terapiją, kurią irgi gaunu kažkokiu stebuklingu būdu, nes Lt ji dar nekompensuojama ir manau greitai kompensuojama nebus.. Vakar susilašinau 8 dozę (kaip gydytoja sako, lašinsim, kol veiks, arba kol išlys šalutiniai poveikiai). Lapkritį darė KT viso kūno, tai pažasties limfmazgis be dinamikos, po raktikauliu buvo 7mm, dabar 3mm, tarpuplauty nesidiferencijuoja (kaip sako gydytojai, reiškia, kad toks kaip kiti). Plaučiuose yra naujas 6 mm matinio stiklo židinys, kuris yra nebūtinai MTS, galbūt infekcinės kilmės ar išryškėjęs biologinių vaistų fone. Sekam dinamiką. Kitas mano KT bus birželį, nebent bus kokių rimtų nusiskundimų, o galvos MRT dar metus laiko turiu darytis kas 3 mėnesius - sekantis kovą.
Visu šiuo periodu esu išbandžius viską - energetikus, šamanus iš Peru, meditacijas, rusiškus vaistus (Refnot ir Interferon, kurių vartojimo metu darausi milimetrinių bangų terapiją ir šviesos lazerio terapiją),  vis dar geriu kanapes, kuomet jos nesikerta su man Kadcyla, vartoju poniabudę, stipriai meldžiu Dievulio pagalbos. Nepaprastai tikiu mitybos galia (valgau beveik veganiškai - tie amerikiečiai mane labai įtikino ).
Viskas - pradžiai ir sugrįžimui tiek  4u.gif

Labai pergyvenu už kiekvieną iš Jūsų. Brazil, šaunuolė - kaip aš sakau, jei pats nesidomėsi ir neistengsi dėl savęs - niekas už tave to nepadarys.
Undzinka, mano didžioji motyvatore ir depresijų gydytoja - cross fingers už tavo KT. Žinau, kad viskas bus puiku smile.gif
Tali3, kaip sakoma "daviriaj no praviriaj" smile.gif Džiaukis dėl kito MRT (tyrimas nekensmingas). Nieko ten neras, bet bent jau būsi rami, kad niekas nieko nepražioplino ir padarė viską iki galo smile.gif Aš va neseniai NVI tikrinausi krūtis ir man vis vien neramu, nors ekoskopiškai ir mamografiškai rodo, kad ligos progresavimo nėra, bet operacija daryta 2016 10 men. ir man niekas neskiria jokio MRT, nors apačioj ties randu jaučiu sukietėjimą, kuris yra skausmingas. Aišku, onkologė sako, kad galbūt tai dėl vaistų, spindulių ir kitų pažeidimų. Be to, ant krūties turiu dėmę, kuri ženkliai pamažėjo nuo viso mano gydymo 4u.gif

pasisakiau.... smile.gif

WOW stebuklų stebuklai bigsmile.gif kaip pradziuginai sugrįžus bigsmile.gif tu nereali saunuole!!!!!! Tikra kovotoja !!! Net daktarus nustebinai bigsmile.gif daug daug palaikymo tau wub.gif
Atsakyti

Natūrali, you go girl, kietai varai mergyt, nesustok!!!  :4u:  :4u:  :4u:  :victory2: 

Atsakyti
Mergaitės, gal kurios penktadieniais į NVI lašintis važinėjate?
Po raudonos chemijos dabar kiekvieną savaitę gaunu baltą ir biologinį...Ir taip 12 savaičių.
Atsakyti
Natūrali 4u.gif Tu esi šaunuolė!
Atsakyti

Natūrali :4u:

Atsakyti