Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Blondiske @ 2017 12 28, 21:37)
<p>Labas merginos.Kokios jūs nuomones apie galvos odos šaldymo šalmą.Sausio 9d.pradedu chemoterapiją.</p>

Man neteko išbandyti, dar nebuvo tada, bet dabar kiek klausiau moterų kurios naudoja tai sakė kad vistiek kažkiek apslenka plaukai bet jokių perukų joms neprireikia o tai manau labai liuks smile.gif
Kiek/kokios chemoterapijos kursu paskyrė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidosius: 28 gruodžio 2017 - 21:05

Supratau,kad 8 bus gausiu ir raudonosTruks apie 6 men.Nelabai dar gaudausi,atrodo kaip gydytoja aiškina viską supranti o išeini ir niekas nebeaišku :hmm:Tai tiksliai negaliu ir pasakyti.

Atsakyti

Priėjau pas gyd., stabdom tamoxsifena kol arsiras mmm :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 12 29, 10:52)
<p>Priėjau pas gyd., stabdom tamoxsifena kol arsiras mmm hmm.gif​ </p>

O kiek laiko tu jau jį gerei?
Atsakyti

Po nauju bus 3m. bet stabdom 1-2 sav. kol prasirgsiu  :hmm:​ 

Atsakyti

Nu ka, mano komisija siandien nusprende, kad man dar karta reikia padaryt MRT, jeigu nieko neranda tada rekomenduoja chemija, spindulius ir hormonus. O jeigu randa, vel pjaus:((((

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2017 12 29, 14:22)
<p>Nu ka, mano komisija siandien nusprende, kad man dar karta reikia padaryt MRT, jeigu nieko neranda tada rekomenduoja chemija, spindulius ir hormonus. O jeigu randa, vel pjaus:((((</p>

Pala...nelabai supratau...ka reiskia vel pjaus? Taigi pries operacija dare MRT? MAte kur yra negerumas, ten ir pjove. Ar jie mano, kad vel kazkas kazkur bus islinde?
Atsakyti

Pala...nelabai supratau...ka reiskia vel pjaus? Taigi pries operacija dare MRT? MAte kur yra negerumas, ten ir pjove. Ar jie mano, kad vel kazkas kazkur bus islinde?

Kaip Sniežana pasake, kad praeita karta MRT padode kelis žydinius, tai nori isitikint, kad viska pašalino. Man tai kažkokia nesamone čia

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2017 12 29, 14:59)
<p>Kaip Sniežana pasake, kad praeita karta MRT padode kelis žydinius, tai nori isitikint, kad viska pašalino. Man tai kažkokia nesamone čia</p>

Na jei mate kelis, tai ir ispjove kelis. Del to net nereikia abejoti. Laba gerai, kad daro kontroline MRT ! Kuo daugiau tyrimu, tuo aiskiau. O chemija, spinduliai ir harmonai - tai standartinis gydymo rinkinys. Man sinduliu nebuvo, nes pasalino visa kruti.

Kazkuri klause apie limfmazgius (svarus ar nesvarus). Tai turiu du pavyzdzius. Pas mane buvo svarus (visi 19, kuriuos ispjove). Po 2.5 metu islindo metastazes. Pas mama buvo pazeisti du limfmazgiai. Jau 5 metai po operacijos, viskas gerai, net nuo iskaitos nueme. Reikes tik karta matuose lankytis. Taip, kad tie svarus-nesvarus, labai sayginis dalykas.

Brazil, labai dziaugiuosi, kad Tavo gydymas baigtas!!!! DAbar stiprek, atsiaugink kasas ir i trasa:) I darba manau neskubek labai gryzti. PAsirelaksuok, pasimasazink.
Del nesimo operuota ranka. PAs mane situacija tokia, kad mano nesamoji ranka yra butent ta, kuri operuota. O nesti kita nu nemoku nors tu ka...PAnesu siek tiek ir ziurek jau vel perimu i kita ranka. O megau nesotis nemaza rankine.Tai ta problema isprendziau paprastai - isigijau maza rankine, kuria nesioju ant ilgo dirziuko per peti (joje telpa tik telefonas, pinigine, kvepaliukai, lupdazis ir sukos). Ir rankos laisvos. O pirkinius parnesa vyras, i parduotuve vaikstom kartu.

Atsakyti
QUOTE(Blondiske @ 2017 12 28, 21:35)
<p>Supratau,kad 8 bus gausiu ir raudonosTruks apie 6 men.Nelabai dar gaudausi,atrodo kaip gydytoja aiškina viską supranti o išeini ir niekas nebeaišku :hmm:Tai tiksliai negaliu ir pasakyti.
</p>

8 tai 8. Gausi tiek kiek reikia. MAtyt bus 4 raudonos ir 4 kitokios.
As visom patariu ir pati tai darau - rasausi klausimus, salia palieku kokia eilute ar dvi, kad uzsirasyt atsakymo pagrinda. TAda tampa aiskiau. As gydausi jau 4 metus ir sis metodas (uzsirasymo) padeda labai. Dar galima telefone isijungti diktofona ir isirasyt pokalbi su gydytoja. TAda namie perklausyt. Ir dar labai padeda kazko (drauges, mamos, vyro) vedimasisi kartu i kabineta, gydytojai tai leidzia. Kad kitas zmogus, salciau reaguodamas isimins atsakymus. Mes pradzioje vaiksiojom su vyru, nes man buvo toks jausmas, kad tiesiog nualpsiu...garsai nutoldavo ir nieko neisgirsdavau, matyt nuo streso. DAbar jau pripratau:)
Atsakyti

Na jei mate kelis, tai ir ispjove kelis. Del to net nereikia abejoti. Laba gerai, kad daro kontroline MRT ! Kuo daugiau tyrimu, tuo aiskiau. O chemija, spinduliai ir harmonai - tai standartinis gydymo rinkinys. Man sinduliu nebuvo, nes pasalino visa kruti.

Vistiek nesuprantu, kokiu tikslu po operacijos vel daryti MRT? Nes nu logiškai mastant, gydymas koks jis bebutu išnaikina blogas lasteles jeigu ir ne viska ispjauna

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2017 12 29, 22:35)

</p></div></blockquote><p>Vistiek nesuprantu, kokiu tikslu po operacijos vel daryti MRT? Nes nu logiškai mastant, gydymas koks jis bebutu išnaikina blogas lasteles jeigu ir ne viska ispjauna</p>

Tali3, manau reikia dziaugtis, kad daro MRT. Juk tai gana tikslus tyrimas.Bus daugiau informacijos. Kaip supratau pries operacija dare krutu MRT, dabar matyt darys krutines, pilvo ir dubens organu MRT.
Atsakyti