Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

ne tik gali tiketis, bet taip ir bus :4u:

As kolkas taip ir nusiteikus :) bet dabar pradejau mastyti ar tikrai tai realu? Ar buvo kazkam is jusu pazeisti ir limfmazgiai?

Atsakyti

Laba diena, su praejusiom sventem visas. :) na as pasidariau kt, darinys 4-5 cm ir 12 ir 11 mm lfmazgiai su specifiskumo pozymiais ir keletas smulkiu limfmazgiu. Visos isoperuotos rasete, kad limfmazgiai buvo svarus... tai cia jau labai blogai pas mane kaip suprantu? Kadangi as nauja, paklausiu durnai ir paprastai, ar as labai naivi,kad tikiuosi,jog nupjovus kruti ir pasalinus limfmazgius, su chemija, spinduliais,na visu pilnu gydymu galiu pilnai isnaikinti ta gyvate? Ar jau jei jis isejo i limfmazgius, man jie isnesios po visa kuna? ( aisku,kai pateksiu pas gydytojus visko issiklausinesiu)

Man dare MRT, tai buvo parašyta, kad limfmazgis kaupia kontrasta, t.y. piktas. Bet kai išoperavo, atsakymas buvo kad limfmazgiai švarus. Bruzas sake, kad MRT linkusi hiperdiagnozuoti

Atsakyti
QUOTE(arbatele1 @ 2017 12 27, 18:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ingriga" data-cid="71939002" data-time="1514387916"><div><p>ne tik gali tiketis, bet taip ir bus 4u.gif</p></div></blockquote><p>As kolkas taip ir nusiteikus smile.gif bet dabar pradejau mastyti ar tikrai tai realu? Ar buvo kazkam is jusu pazeisti ir limfmazgiai?</p>

Pas mane limfmzgiai dešinėje pašalinti visi 2010 m., kažkiek buvo pažeistų, kairėje pašalinti 2013 ne visi, irgi buvo pažeistų. Abu kartus gavau chemijas ir spindulinį gydymą. Yra kaip yra, tik gydymą visą praeiti reikia.
Papildyta:
QUOTE(Brazil @ 2017 12 27, 13:43)
<p>Sveikos, su šventėm! Paklausiu ir čia -</p>
<p>ar kam nors po chemo skaudėjo sąnarius? gavau AC + paclitaxel + carboplatina. skauda rankų, pėdų, kelių sąnarius, ne neuropatija, bet toks maudžiantis skausmas ir sustingimas - pvz. atsistojus pirmas minutes einu kaip senutė, paskui prasilanksto. Nejaučiu skausmo visą laiką, gyventi galima, bet nemalonu. Gydytoja sako, kad čia nuo chemijos. Atsirado tik į chemo pabaigą, o cheiją baigiau prieš du mėnesius. Įdomu kas čia - artritas, uždegimas ar dar kas? Ką daryti? pasidalinkite patirtimi.</p>
<p>Ir dar klausimas - ar kas buvote reabilitacijoje Druskininkų "Eglėje"? Gavau dovanų kelias dienas sausio mėn., pasiprašyčiau į masažą, bet norėtųsi rekomendacijos, kuri masažuotoja gera. Galvoju imti tokias pat procedūras kaip NVI reabilitacijoje. Dėkui iš anksto</p>

Ar tau nepaskirtas gydymas tamoksifenu, nes kitoms tai nuo jo sąnarius skauda?
Atsakyti

As kolkas taip ir nusiteikus :) bet dabar pradejau mastyti ar tikrai tai realu? Ar buvo kazkam is jusu pazeisti ir limfmazgiai?

Tą dieną kai išsirašinėjau buvo atėjus moteris 5 m po gydymo, sakė buvo pas ją III stadija su limfmazgiuose didžiausiomis metastazėmis - penki metai jau kaip jokių ligos požymių. Šiaip viskas realu, reikia tikėti.

Atsakyti

Ar tau nepaskirtas gydymas tamoksifenu, nes kitoms tai nuo jo sąnarius skauda?

Ne, mano hormonams nejautrus..

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 12 27, 13:43)
<p>Sveikos, su šventėm! Paklausiu ir čia -</p>
<p>ar kam nors po chemo skaudėjo sąnarius? gavau AC + paclitaxel + carboplatina. skauda rankų, pėdų, kelių sąnarius, ne neuropatija, bet toks maudžiantis skausmas ir sustingimas - pvz. atsistojus pirmas minutes einu kaip senutė, paskui prasilanksto. Nejaučiu skausmo visą laiką, gyventi galima, bet nemalonu. Gydytoja sako, kad čia nuo chemijos. Atsirado tik į chemo pabaigą, o cheiją baigiau prieš du mėnesius. Įdomu kas čia - artritas, uždegimas ar dar kas? Ką daryti? pasidalinkite patirtimi.</p>
<p>Ir dar klausimas - ar kas buvote reabilitacijoje Druskininkų "Eglėje"? Gavau dovanų kelias dienas sausio mėn., pasiprašyčiau į masažą, bet norėtųsi rekomendacijos, kuri masažuotoja gera. Galvoju imti tokias pat procedūras kaip NVI reabilitacijoje. Dėkui iš anksto</p>

Nelabai atsimenu bet nuo chemijos lyg nebuvo... Bet dabar tai yra lygiai taip kaip tu aprašei. Bet čia dėl to kad mėnesinės sustabdė. Gyd iškart sakė kad taip ir bus, kad sąnariai kaip pas senute bus. Visokių papildų yra menopauzės simptomams lengvinti bet man gyd sakė kad nepadeda jie, sakė geriausia ką galima daryt tai judėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 12 27, 20:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Edmė" data-cid="71939035" data-time="1514391244"><div><p>Ar tau nepaskirtas gydymas tamoksifenu, nes kitoms tai nuo jo sąnarius skauda?</p></div></blockquote><p></p><p>Ne, mano hormonams nejautrus..</p>

Tą paclitaxeliį aš gavus tris ar keturis paskutinius kartus 2013 m., tai pirmas 3 paras būdavo žiaurus sąnarių, daugiausiai kojų ir klubų sąnarių gėlimas, labiausiai naktimis, kad man vaistai nuo skausmo nepadėdavo. Toks šalutinis jo poveikis buvo. Dabar sąnarius jaučiu kai orai keičiasi arba sušąlu. Pėdų, gal šiek tiek ir kelių sustingimas jaučiasi rytais atsikėlus, bet neskauda, pakol prasivaikščioju. Tas sustingimas, tai man jaučiu čia nuo gydymo ir dar su metais didėja. Vat nuo tamoksifeno, tai skaudėdavo sąnarius, bet tas buvo prieš gydymą paclitaxeliu, o vėliau tamoksifeną pakeitė kitu vaistu.
Atsakyti
QUOTE(arbatele1 @ 2017 12 27, 16:39)
<p>Laba diena, su praejusiom sventem visas.smile.gif na as pasidariau kt, darinys 4-5 cm ir 12 ir 11 mm lfmazgiai su specifiskumo pozymiais ir keletas smulkiu limfmazgiu. Visos isoperuotos rasete, kad limfmazgiai buvo svarus... tai cia jau labai blogai pas mane kaip suprantu? Kadangi as nauja, paklausiu durnai ir paprastai, ar as labai naivi,kad tikiuosi,jog nupjovus kruti ir pasalinus limfmazgius, su chemija, spinduliais,na visu pilnu gydymu galiu pilnai isnaikinti ta gyvate? Ar jau jei jis isejo i limfmazgius, man jie isnesios po visa kuna? ( aisku,kai pateksiu pas gydytojus visko issiklausinesiu)</p>

Kaži ar pas visas čia švarus buvo... Pas mane buvo 3 pažeisti.
Didelis didelis pliusas jei limfmazgiai nepažeisti, bet ir su pažeistas manau galima issikapanoti. To ir linkiu smile.gif
Atsakyti

Labas visoms  :4u: 

mmm nėra, cista auga, išrašė siuntimą  :oh: Rytoj ryte bandysiu gaudyt Intaitę vėl  :( 

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 12 28, 18:27)
<p>Labas visoms  4u.gif </p><p>mmm nėra, cista auga, išrašė siuntimą  doh.gif Rytoj ryte bandysiu gaudyt Intaitę vėl  verysad.gif </p>

Te 4u.gif bet cista kaip suprantu ne piktybinė?
Atsakyti

Tikimės kad nepiktybinis, gal dėl tamoxsifeno? Problema, kad negali skirti hormonų  :oh: 

Tikiuosi rytoj priims, nieko blogo neras ir gal ką sugalvos  :hmm: 

Atsakyti

Labas merginos.Kokios jūs nuomones apie galvos odos šaldymo šalmą.Sausio 9d.pradedu chemoterapiją.

Atsakyti