ne tik gali tiketis, bet taip ir bus
As kolkas taip ir nusiteikus bet dabar pradejau mastyti ar tikrai tai realu? Ar buvo kazkam is jusu pazeisti ir limfmazgiai?
Laba diena, su praejusiom sventem visas.
na as pasidariau kt, darinys 4-5 cm ir 12 ir 11 mm lfmazgiai su specifiskumo pozymiais ir keletas smulkiu limfmazgiu. Visos isoperuotos rasete, kad limfmazgiai buvo svarus... tai cia jau labai blogai pas mane kaip suprantu? Kadangi as nauja, paklausiu durnai ir paprastai, ar as labai naivi,kad tikiuosi,jog nupjovus kruti ir pasalinus limfmazgius, su chemija, spinduliais,na visu pilnu gydymu galiu pilnai isnaikinti ta gyvate? Ar jau jei jis isejo i limfmazgius, man jie isnesios po visa kuna? ( aisku,kai pateksiu pas gydytojus visko issiklausinesiu)
Man dare MRT, tai buvo parašyta, kad limfmazgis kaupia kontrasta, t.y. piktas. Bet kai išoperavo, atsakymas buvo kad limfmazgiai švarus. Bruzas sake, kad MRT linkusi hiperdiagnozuoti
As kolkas taip ir nusiteikus
bet dabar pradejau mastyti ar tikrai tai realu? Ar buvo kazkam is jusu pazeisti ir limfmazgiai?
Tą dieną kai išsirašinėjau buvo atėjus moteris 5 m po gydymo, sakė buvo pas ją III stadija su limfmazgiuose didžiausiomis metastazėmis - penki metai jau kaip jokių ligos požymių. Šiaip viskas realu, reikia tikėti.