Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(tali3 @ 2017 12 24, 10:10)
<p>Kazi ar normalu, kad spenelis labai jautrus pasidare, erzina net kai drabziai prisiliecia kai judu?( operacija daryta pries 2,5 sav. pjauta nuo spenelio iki pazasties, ta zaraza buvo iskart uz spenelio).</p>

Man daryta rugsėjo mėn. , bet taip pat jautru. Kai pagalvoju , jei pradės per patikrinimus maigyti , čiupinėti , tai neįsivaizduoju kaip reikės iškentėti.
Atsakyti

Ačiū mergaites, nuraminot

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2017 12 24, 11:24)
<p>Ačiū mergaites, nuraminot</p>

Normalu, kad jautru. Juk daryta operacija, perpjauti nervai. Pas mane operacija daryta jau pries 4 metus, bet iki siol kai kurios vietos yra uztirpusios. O pazastys aplamai nejautrus ir kai tepu dezodoranta, as praktiskai to nejauciu (limfmazgiai salinti).
Su laiku viskas susitvarkys
Atsakyti
Labas, gal ne labai i tema, bet kai mano mamai pasalino gimda su priedais, salia to dar padare klaida,persiuvo slapimkanali, tai ji vargse per nervus ir skausma, pamirso ta klimaksa per nakti. Negavo jokiu hormonu. Taip kad...

JuVyTai rasiau, pamirsau,kaip naudotis SM smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo husmor: 24 gruodžio 2017 - 22:58

Labas merginos.Noriu paklausti kokius dezorantus  naudojat pažastims?

Atsakyti
Su atėjusiom šventėm, geros nuotaikos visoms 4u.gif

Dėkoju visoms sureagavusioms į mano žinutę. Sulaukiau laiškučių ir į až smile.gif
Žinot, pasakiau aš vyrui, kas man siūloma. Išklausė, pakalbėjom, kad reiktų dar su pasikonsultuoti, o paskui žiūriu, kad naršo po NVI puslapius.... surado laisvą laiką pas ginekologą NVI gruodžio 29. Tik nežinau, ar patvirtins mano registraciją, nes išsiuntėm šeštadienį. Ir kas man turėtų parašyti siuntimą ( ar tiks mano šeimos gydytojos, jei jinai surašys pagal mano pateiktus parsivežtus išrašus iš onkologinio unsure.gif )

Daugelį dezodorantų esu išbandžius - niekas netikdavo. Dabar jau į kitus nesižvalgau, naudoju Eucerin arba Sebamed rutulinius dezodorantus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuVyTa: 26 gruodžio 2017 - 21:04

Sveikos, su šventėm! Paklausiu ir čia -

ar kam nors po chemo skaudėjo sąnarius? gavau AC + paclitaxel + carboplatina. skauda rankų, pėdų, kelių sąnarius, ne neuropatija, bet toks maudžiantis skausmas ir sustingimas - pvz. atsistojus pirmas minutes einu kaip senutė, paskui prasilanksto. Nejaučiu skausmo visą laiką, gyventi galima, bet nemalonu. Gydytoja sako, kad čia nuo chemijos. Atsirado tik į chemo pabaigą, o cheiją baigiau prieš du mėnesius. Įdomu kas čia - artritas, uždegimas ar dar kas? Ką daryti? pasidalinkite patirtimi.

Ir dar klausimas - ar kas buvote reabilitacijoje Druskininkų "Eglėje"? Gavau dovanų kelias dienas sausio mėn., pasiprašyčiau į masažą, bet norėtųsi rekomendacijos, kuri masažuotoja gera. Galvoju imti tokias pat procedūras kaip NVI reabilitacijoje. Dėkui iš anksto

Atsakyti
QUOTE(JuVyTa @ 2017 12 26, 22:00)
Su atėjusiom šventėm, geros nuotaikos visoms  4u.gif

Dėkoju visoms sureagavusioms į mano žinutę. Sulaukiau laiškučių ir į až smile.gif
Žinot, pasakiau aš vyrui, kas man siūloma. Išklausė, pakalbėjom, kad reiktų dar su pasikonsultuoti, o paskui žiūriu, kad naršo po NVI puslapius.... surado laisvą laiką pas ginekologą NVI gruodžio 29. Tik nežinau, ar patvirtins mano registraciją, nes išsiuntėm šeštadienį. Ir kas man turėtų parašyti siuntimą ( ar tiks mano šeimos gydytojos, jei jinai surašys pagal mano pateiktus parsivežtus išrašus iš onkologinio  unsure.gif )

Daugelį dezodorantų esu išbandžius - niekas netikdavo. Dabar jau į kitus nesižvalgau, naudoju Eucerin arba Sebamed rutulinius dezodorantus smile.gif

Man siuntimą šeimos gydytoja buvo parašius. Paprasta tokį, kiek atsimenu net įstaigos (NVI) nenurodė tik kad reikalinga onkologo konsultacija.

Dezodorantu stengiuosi nebenaudoti. Turiu tą kristalą kur atseit mums galima bet kad nelabai jis padeda.
Atsakyti

Labas merginos.Noriu paklausti kokius dezorantus  naudojat pažastims?

Turejau kristala, nuo pavasario naudoju toki http://www.molecule....s-naturalus-dezbet as beveik neprakaituoju :ax:

Atsakyti

Laba diena, su praejusiom sventem visas.:) na as pasidariau kt, darinys 4-5 cm ir 12 ir 11 mm lfmazgiai su specifiskumo pozymiais ir keletas smulkiu limfmazgiu. Visos isoperuotos rasete, kad limfmazgiai buvo svarus... tai cia jau labai blogai pas mane kaip suprantu? Kadangi as nauja, paklausiu durnai ir paprastai, ar as labai naivi,kad tikiuosi,jog nupjovus kruti ir pasalinus limfmazgius, su chemija, spinduliais,na visu pilnu gydymu galiu pilnai isnaikinti ta gyvate? Ar jau jei jis isejo i limfmazgius, man jie isnesios po visa kuna? ( aisku,kai pateksiu pas gydytojus visko issiklausinesiu)

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 12 27, 13:43)
<p>Sveikos, su šventėm! Paklausiu ir čia -</p>
<p>ar kam nors po chemo skaudėjo sąnarius? gavau AC + paclitaxel + carboplatina. skauda rankų, pėdų, kelių sąnarius, ne neuropatija, bet toks maudžiantis skausmas ir sustingimas - pvz. atsistojus pirmas minutes einu kaip senutė, paskui prasilanksto. Nejaučiu skausmo visą laiką, gyventi galima, bet nemalonu. Gydytoja sako, kad čia nuo chemijos. Atsirado tik į chemo pabaigą, o cheiją baigiau prieš du mėnesius. Įdomu kas čia - artritas, uždegimas ar dar kas? Ką daryti? pasidalinkite patirtimi.</p>
<p>Ir dar klausimas - ar kas buvote reabilitacijoje Druskininkų "Eglėje"? Gavau dovanų kelias dienas sausio mėn., pasiprašyčiau į masažą, bet norėtųsi rekomendacijos, kuri masažuotoja gera. Galvoju imti tokias pat procedūras kaip NVI reabilitacijoje. Dėkui iš anksto</p>

Sveika, Brazil, man taip yra su sanariais... Taip, visi daktarai sako,kad nuo chemijos. Ka daryti, nezinau. Intuityviai jauciu, kad padeda judeimas. Ir kai esu darbe, kai reik sokt ir lekt, tai pamirstu ir apie visas neuropatijas, sanarius ir pan.
Del Druskininku, konkreciai nieko negaliu patart. Bet viena gydytoja is NVI reabilitacijos kazkada man sake, kad Egle labai patirusi su musu profiliu. Tai nezinau, ar padejau su savo informacija...
Atsakyti

...ar as labai naivi,kad tikiuosi,jog nupjovus kruti ir pasalinus limfmazgius, su chemija, spinduliais,na visu pilnu gydymu galiu pilnai isnaikinti ta gyvate?

ne tik gali tiketis, bet taip ir bus :4u:

Atsakyti