Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Gyvensim @ 2017 12 23, 00:09)
Atsakiau az

Jau nepamenu kur skaiciau kodel ,atseit,negerai peranksti salinti gimda.mintis buvo tokia- tas musu nekviestas svecias daznokai megsta nukeliaut butent i gimda,o tuomet sekmingai metamas lauk kartu su gimda...jeigu jos nera,gali ieskot kitos vietos. Atseit gimda yra vienintelis organas,kuris salinamas nedarant didesnes bedos organizmui...kiek tiesa,sito nezinau...
Atsakyti
Ketvirtadieni startavau su 5-tu ciklu chemijos. Neutrofilai 4.30. Ziuresim kaip bus toliau. Deja NVI kazkaip keistai visi ima atostogas ir kaip gydytoja sake nebus kam priimti ir kam lasinti. Zodziu turiu vel 2 geras savaites pertrauka. Sausio 2 einu KT. O sausio 9 aptarsim su gydytoja kas ir kaip. Koks gydymo planas toliau, testi...nutraukti...nurasyti...gydyti...Net kraujo tyrimui lapelio nedave.... Zodziu dabar atsigaudineju, beje keistai sunkiai...Gal kad jau 5 ciklas...tai gaunasi, kad buvo 13 lasinimas...nemazai ane...Bet as gi supermoteris...nors labai noriu pazliubti ir uzmogti ziemos miegu...
Atsakyti

Labas merginos.Gal galit rekomenduoti knygą apie mitybą.Pasidovanočiau Kaledų proga :4u:

Atsakyti
Brazil,dideliausi sveikinimai,super dovana kaledu proga. JuVyTa -as taip pat geriau tamoksifena pries n-iolika metu,/tada buvau jaunesne uz pacia/gleivine buvo tik siek tiek pavesejusi,pastoviai konsultavausi NVI,ir visus tuos metus man sakydavo,kad esant nors paciam minimaliausiam itarimui - be kalbu salinti viska/,nes gimdos ir priedu vz sunkiau pasiduoda gydymui/,nezinau,dziaugtis cia ar ne -salinti man nereikejo nieko,bet vistiek teko gryzti cia ,ir pradeti is naujo gydyma,dziaaugiuosi,kad visi organai be pakitimu,tik kaule rasta mts buvo pries gydyma. Visom ramiu ,siltu ,jaukiu svenciu!
Atsakyti

Blondiske, aš labai daug skaičiau apie mitybą, man artimiausi principai tiko "Naujosios priešvėžinės mitybos", ten ir produktų sąrašai yra tinkamų/netinkamų, žr čia http://kaipdangus.bl...ine-mityba.html. Jei pavyks laikytis šitos pakankamai ilgą laiką, jau vėliau galima galvoti apie keto ar panašias dietas, man kol kas per sunku.

Aš baigsiu sausio pradžioje reabilitaciją ir pradėsiu naujus etapus - nuosekliai tikrinti ginekologiją, žarnyną ir t.t., tirti mikroelementus kiek ko trūksta ir gilintis į papildus. Dar nedarbingumo lygio nustatymas, ir sausio gale, o paskui balandį rutininiai MRT. Pooperacinis atsistatymas dar porą mėn truks, galvoju ar nereikės papildomų masažų paieškoti. Reikia ir stebintį gydytoją pasirinkti, turbūt liksiu pas Gudavičienę jei taip galima. Oi, dar bus reikalų. Bet kol kas -->

Visoms mums - daug sveikatos, stiprybės, vilties, tikėjimo, šiltų ir džiaugsmingų švenčių mylinčių širdžių apsuptyje!!!

Undzinka, mes gi žinom kad tu supermoteris, tu viską atlaikysi, iš visos širdies linkiu, kad Tavo Tenerifės svajonė išsipildytų! 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 23 gruodžio 2017 - 19:54
QUOTE(Undzinka @ 2017 12 23, 17:59)
Ketvirtadieni startavau su 5-tu ciklu chemijos. Neutrofilai 4.30. Ziuresim kaip bus toliau. Deja NVI kazkaip keistai visi ima atostogas ir kaip gydytoja sake nebus kam priimti ir kam lasinti. Zodziu turiu vel 2 geras savaites pertrauka. Sausio 2 einu KT. O sausio 9 aptarsim su gydytoja kas ir kaip. Koks gydymo planas toliau, testi...nutraukti...nurasyti...gydyti...Net kraujo tyrimui lapelio nedave.... Zodziu dabar atsigaudineju, beje keistai sunkiai...Gal kad jau 5 ciklas...tai gaunasi, kad buvo 13 lasinimas...nemazai ane...Bet as gi supermoteris...nors labai noriu pazliubti ir uzmogti ziemos miegu...

Undzinka, sėkmės Jums! Aš visą laiką stebiuosi, kaip jus mokat rasti paguodos žodžius čia mums visoms. Aš dažniausiai nerandu tinkamu žodžių. Nežinau kokia jūsų profesija, bet turit Dievo dovana būti gera psichologe smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Blondiske @ 2017 12 23, 18:34)
<p>Labas merginos.Gal galit rekomenduoti knygą apie mitybą.Pasidovanočiau Kaledų proga 4u.gif
</p>

Johannes F. Coy "Naujoji priesvezine mityba"
Atsakyti
QUOTE(belulino @ 2017 12 23, 20:14)
Undzinka, sėkmės Jums! Aš visą laiką stebiuosi, kaip jus mokat rasti paguodos žodžius čia mums visoms. Aš dažniausiai nerandu tinkamu žodžių. Nežinau kokia jūsų profesija, bet turit Dievo dovana būti gera psichologe smile.gif.

Oj aciu labai uz grazius zodzius:) As prekybininkas iki kaulo smegenu:) Visa darbine veikla praejus 3 parduotuvese. Paskutinius 19 metu ir manyciau sveikata atidaviau Maximai:) O kai susirgau....
Bet izvelkime tame geru pusiu:) Dabar nedirbu, negadinu nervu, uzlekiu i sena darboviete ir visas tciocias panervinu savo nauja figura. Taigi galiu siek tik pasigirti. 9.5 menesiu su keto (kartais paleo) mityba ir vualia rezultatas!!!!! -41.5 kg!!! Na gera gerai, buvo rimta storule. O dabar jau arteju prie norimo skaiciaus ant svarstykliu:) Va kai bus -50kg eisiu pas gydytoja Unikauska i televizoriu ;) Nebedaug gi liko smile.gif Ane smile.gif Zai zai zai smile.gif
Tai va, kazkuri klause apie mityba. As visom keturiom uz keto ar paleo (paleo liberalesne)!!!!
Atsakyti

Undzinka, nu tu maladec mergina! Visoms mus čia įkvėpimas. Beje, "Naujoji priešvėžinė mityba" kiek teko aiškintis ir yra paleo, tai pirmas žingsnis į keto.

Atsakyti

Kazi ar normalu, kad spenelis labai jautrus pasidare, erzina net kai drabziai prisiliecia kai judu?( operacija daryta pries 2,5 sav. pjauta nuo spenelio iki pazasties, ta zaraza buvo iskart uz spenelio).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tali3: 24 gruodžio 2017 - 09:11
QUOTE(Undzinka @ 2017 12 23, 23:56)
Oj aciu labai uz grazius zodzius:) As prekybininkas iki kaulo smegenu:) Visa darbine veikla praejus 3 parduotuvese. Paskutinius 19 metu ir manyciau sveikata atidaviau Maximai:) O kai susirgau....
Bet izvelkime tame geru pusiu:) Dabar nedirbu, negadinu nervu, uzlekiu i sena darboviete ir visas tciocias panervinu savo nauja figura. Taigi galiu siek tik pasigirti. 9.5 menesiu su keto (kartais paleo) mityba ir vualia rezultatas!!!!! -41.5 kg!!! Na gera gerai, buvo rimta storule. O dabar jau arteju prie norimo skaiciaus ant svarstykliu:) Va kai bus -50kg eisiu pas gydytoja Unikauska i televizoriu ;) Nebedaug gi liko smile.gif Ane smile.gif Zai zai zai smile.gif
Tai va, kazkuri klause apie mityba. As visom keturiom uz keto ar paleo (paleo liberalesne)!!!!

WOW tikrai į laidą reikia keliauti pasirodyti bigsmile.gif
Atsakyti

1514099419[/url]"] Kazi ar normalu, kad spenelis labai jautrus pasidare, erzina net kai drabziai prisiliecia kai judu?( operacija daryta pries 2,5 sav. pjauta nuo spenelio iki pazasties, ta zaraza buvo iskart uz spenelio).
Manau, kad normalu. Mano pjauta prieš 3m. ir 2dienas :D (kaip greitai eina laikas) bet ir dabar ji jautresnė daug. O kaip daro mamogramą tos krūties, tai vos neverkiu :oh: [i]Visoms ramios kūčių vakarienės[/i] :4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 24 gruodžio 2017 - 10:50