Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Arbatele sekmes tau  :console:  suprantu kaip tas laukimas ir nezinomybe erzina :4u:

Atsakyti
QUOTE(arbatele1 @ 2017 12 20, 23:58)
<p>Na ir aš manau, kad matyt nelabai čia ką ir išlošiu pasidarius Kaune tą MRT. Ryt dar pasiklausiu savo chirurgės ir tada jau skambinsiu į NVI pasiklausti kaip kas, ir užsiregistruosiu, na arba susižinosiu kaip pakliūti pas mamologę. Ačiū už informaciją </p>

Aš NVI pirmą susitariau su Ostapenko kad gydis mane, tada atvaziavau o jis nusiuntė dar į tą NVI poliklinika pasidaryti visų reikiamų tyrimų ( tarp jų ir MRT), poliklinikoje gydytoja priėmė ta pačią dieną, kaip suprantu dėl to kad Ostapenko atsiuntė mane.
Papildyta:
QUOTE(tali3 @ 2017 12 21, 11:07)
<p>Buvau NVI, savo gyd. nemačiau, nes išejo namo po budėjimo, bus tik kita savaite. Turiu jau atsakymus: 1A stadija. pT1cN0M0. G3 verysad.gif(( Estrogenu receptoriai (+++) 100%, progesterono (+++) 95% . Ki67 -15%. HER2 reakcija neigiama(1+).</p><p>Gal kas galetu daugiau pakomentuot?</p><p></p><p>29 d.paskirta komisija, del tolimesnio gydymo. Man dalyvaut nereikes, tik paskambint. O toliau gydymas</p>

Tikrai nėra labai blogi rezultatai. Chemoterapijos manau negausi. Herceptino taip pat negausi. Tik hormoninis gydymas būtinai ir operacija.

Papildyta:
QUOTE(arbatele1 @ 2017 12 21, 13:28)
<p>Na skambinausi jau į NVI, visgi rezonansą nusprendė, kad pasidaryčiau, nes poto vėl reikės laukti kelias savaites ir tempsis laikas. Pas Lukšytę sausį vietų nėra, bet pasiūlė užregistruoti pas kitą gydytoją, tai užrašė pas Daivą Sendiulienę. Ar esat kas buvę pas ją? </p><p>Tai sausio 2d keliauju darytis  MRT, o sausio 5d. jau į NVI...</p><p>O šiandien popiet keliauju sužinoti ką parodė mano biopsijos... verysad.gif</p>

Na kokie biopsijos rezultatai? Tikiuosi kuo geresni 4u.gif
Atsakyti

pas mane KI 67 20% ir G3 tai gausiu chemijos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondiske: 21 gruodžio 2017 - 18:40

pas mane KI 67 20% ir G3 tai gausiu chemijos.

O,  kokie tavo kiti parametrai?  Ar jautrus hormonams, kaip Her2 neigiamas ar teigiamas.  Ir kuri tavo stadija? 

Atsakyti

Her2-1+[reakcija neigiama] 2 stadija.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondiske: 21 gruodžio 2017 - 19:19

Aš NVI pirmą susitariau su Ostapenko kad gydis mane, tada atvaziavau o jis nusiuntė dar į tą NVI poliklinika pasidaryti visų reikiamų tyrimų ( tarp jų ir MRT), poliklinikoje gydytoja priėmė ta pačią dieną, kaip suprantu dėl to kad Ostapenko atsiuntė mane.
Papildyta:
Tikrai nėra labai blogi rezultatai. Chemoterapijos manau negausi. Herceptino taip pat negausi. Tik hormoninis gydymas būtinai ir operacija.

Papildyta:
Na kokie biopsijos rezultatai? Tikiuosi kuo geresni 4u.gif

Na as zinau tik tiek, kad G3 ir isplites i limfmazgi. Sausio 9d pilvo organu, krutines, dubens KT. Pries tai sausio 2d MRT. Tada mūsų vietiniai daktarai darys konsiliumą su Ostapenko ir keliausiu į NVI.

Na aišku chirurgė nuteikė, kad reikės šalinti visą krūtį, bet šito bijau mažiausiai... noriu betkokis būdais numarinti tą gyvatę :(

Atsakyti

Pasidariau bendra krauja, tai hemoglobinas 109. Kaip ji pakelt? Seklas valgau, granatu sultys geriu, dilgeliu arbata geriu. Ka dar?

Atsakyti

arbatele1, na ir gerai kad viskas išaiškėjo - jau žinai pas ką kada, tuoj bus ir gydymo planas. Kai prasidės gydymas, pasidarys daug lengviau psichologiškai, nes užsiimsi fiziniais simptomais. Išgydysi tą brudą.

tali3, valgyk daug jautienos. Man šeima po operacijos kas antrą dieną virė stiprų jautienos kaulų sultinį. Valgau virtą jautienos liežuvį. Mano mama įsitikinus, kad spanguolės gerina kraują, tai kasdien geriu arbatą po du kokius kartus - užpilu karštu vandeniu trintas spanguoles. Jei ne kraują, tai nors vitamino C duoda pakankamai.

O aš šiandien turėjau turbo dieną. Kaip senais laikais praleidau penkias val NVI. Yra patologijos rezultatai:

a) Limfmazgiai švarūs. VALIO!

b) Iš buvusio 6 cm auglio liko 1.4 cm darinys, bet jame rasta tik 0.16cm (1.6mm) karcinoma. Aplink ją - apkalkėję nebegyvi likučiai, tokia kaip ir kapsulė. Kitką chemija suėdė. Ne pilnas atsakas, bet kaip Gudavičienė pasakė 1.6mm tai "mizerni likučiai". Todėl - VALIO! 

c) Mano gydymas baigtas. Chemijai pagrindo nėra, o spindulių man negalima dėl mano genų patologijos. Lieka pabaigti reabilitaciją ir stebėjimas. Darys MRT kas tris mėn. Nežinau kaip čia reaguot, gerai ar ne kad gydymas baigėsi, kol kas dar pati nesuprantu, bet vyno jau išgėriau :)

Taigi, šventės, reabilitacija, o toliau reikės užsiimti savigyda. Išstudijuosiu šimto priešvėžinių papildų sąrašą, kurį esu pasidariusi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 22 gruodžio 2017 - 14:47

arbatele1, na ir gerai kad viskas išaiškėjo - jau žinai pas ką kada, tuoj bus ir gydymo planas. Kai prasidės gydymas, pasidarys daug lengviau psichologiškai, nes užsiimsi fiziniais simptomais. Išgydysi tą brudą.

tali3, valgyk daug jautienos. Man šeima po operacijos kas antrą dieną virė stiprų jautienos kaulų sultinį. Valgau virtą jautienos liežuvį. Mano mama įsitikinus, kad spanguolės gerina kraują, tai kasdien geriu arbatą po du kokius kartus - užpilu karštu vandeniu trintas spanguoles. Jei ne kraują, tai nors vitamino C duoda pakankamai.

O aš šiandien turėjau turbo dieną. Kaip senais laikais praleidau penkias val NVI. Yra patologijos rezultatai:

a) Limfmazgiai švarūs. VALIO!

b) Iš buvusio 6 cm auglio liko 1.4 cm darinys, bet jame rasta tik 0.16cm (1.6mm) karcinoma. Aplink ją - apkalkėję nebegyvi likučiai, tokia kaip ir kapsulė. Kitką chemija suėdė. Ne pilnas atsakas, bet kaip Gudavičienė pasakė 1.6mm tai "mizerni likučiai". Todėl - VALIO! 

c) Mano gydymas baigtas. Chemijai pagrindo nėra, o spindulių man negalima dėl mano genų patologijos. Lieka pabaigti reabilitaciją ir stebėjimas. Darys MRT kas tris mėn. Nežinau kaip čia reaguot, gerai ar ne kad gydymas baigėsi, kol kas dar pati nesuprantu, bet vyno jau išgėriau :)

Taigi, šventės, reabilitacija, o toliau reikės užsiimti savigyda. Išstudijuosiu šimto priešvėžinių papildų sąrašą, kurį esu pasidariusi.

Kaip smagu skaityti!  Kaip džiaugiuosi už tave :) Man viskas dar tik priešaky, kaaaaip noriu ir aš greičiau nueiti šitą kelią! Ir dar, „po blatu” KT gavau šiadien,keliausiu vakare ir nebereikės laukti sausio 9.

Atsakyti

O gal kas žinot kaip dėl KT rezultatų? Galiu tikėtis, kad man iškart kasnors juos pakomentuos?

Atsakyti
QUOTE(arbatele1 @ 2017 12 21, 13:28)
<p>Na skambinausi jau į NVI, visgi rezonansą nusprendė, kad pasidaryčiau, nes poto vėl reikės laukti kelias savaites ir tempsis laikas. Pas Lukšytę sausį vietų nėra, bet pasiūlė užregistruoti pas kitą gydytoją, tai užrašė pas Daivą Sendiulienę. Ar esat kas buvę pas ją? </p><p>Tai sausio 2d keliauju darytis  MRT, o sausio 5d. jau į NVI...</p><p>O šiandien popiet keliauju sužinoti ką parodė mano biopsijos... verysad.gif</p>

Aš einu pas Sendiulienę. Visai nieko, maloni, įdėmiai apžiūri, tyrimų paskiria jei kas neaišku. Ji dar ir spindulinei dirba. O šiaip, as is pradžių ėjau tiesiai pas Bružą į skyrių. Mano daktare is poliklinikos taip patarė, ir dar su juo susitarė. Kadangi aš is poliklinikos jau turėjau mamogramą, plaučių rentgeną ir pilvo organu echoskopiją, tai Bružas paskyrė tik biopsija. Bet NVI poliklinikoj vis tik reikėjo užsiregistruoti registratūroje pas mamologą, kad užvestu kortelę ir "baltą lapą". Ir kai jau buvo biopsijos atsakymas, pas tą patį mamologą reikėjo užsiregistruoti operacijai.

Papildyta:
QUOTE(Brazil @ 2017 12 22, 15:43)
<p><strong>arbatele1</strong>, na ir gerai kad viskas išaiškėjo - jau žinai pas ką kada, tuoj bus ir gydymo planas. Kai prasidės gydymas, pasidarys daug lengviau psichologiškai, nes užsiimsi fiziniais simptomais. Išgydysi tą brudą.</p>
<p><strong>tali3</strong>, valgyk daug jautienos. Man šeima po operacijos kas antrą dieną virė stiprų jautienos kaulų sultinį. Valgau virtą jautienos liežuvį. Mano mama įsitikinus, kad spanguolės gerina kraują, tai kasdien geriu arbatą po du kokius kartus - užpilu karštu vandeniu trintas spanguoles. Jei ne kraują, tai nors vitamino C duoda pakankamai.</p>
<p>O aš šiandien turėjau turbo dieną. Kaip senais laikais praleidau penkias val NVI. Yra patologijos rezultatai:</p>
<p>a) Limfmazgiai švarūs. VALIO!</p>
<p>b) Iš buvusio 6 cm auglio liko 1.4 cm darinys, bet jame rasta tik 0.16cm (1.6mm) karcinoma. Aplink ją - apkalkėję nebegyvi likučiai, tokia kaip ir kapsulė. Kitką chemija suėdė. Ne pilnas atsakas, bet kaip Gudavičienė pasakė 1.6mm tai "mizerni likučiai". Todėl - VALIO! </p>
<p>c) Mano gydymas baigtas. Chemijai pagrindo nėra, o spindulių man negalima dėl mano genų patologijos. Lieka pabaigti reabilitaciją ir stebėjimas. Darys MRT kas tris mėn. Nežinau kaip čia reaguot, gerai ar ne kad gydymas baigėsi, kol kas dar pati nesuprantu, bet vyno jau išgėriau smile.gif</p>
<p>Taigi, šventės, reabilitacija, o toliau reikės užsiimti savigyda. Išstudijuosiu šimto priešvėžinių papildų sąrašą, kurį esu pasidariusi.</p>

Sveikinu, Brazil smile.gif!
Atsakyti
QUOTE(arbatele1 @ 2017 12 22, 16:10)
<p>O gal kas žinot kaip dėl KT rezultatų? Galiu tikėtis, kad man iškart kasnors juos pakomentuos?</p>

Turi viską ką nuskenavo atidžiai peržiūrėti taigi iškart nekomemtuos.

TALI pagrinde manau mėsa hemoglobiną gerina.valguk su daržovėmis nes vit C padeda įsisavinti geležį. Dar juoda duona ir grikiai bet jų mums nelabai galima dėl angliavandenių. O šiaip dar ir papildų juk gali nusipirkti smile.gif

BRAZIL sveikinu įveikus gydymą smile.gif super gerai chemo suveikė smile.gif kai pagalvoju net neįtikėtina kaip iš 6 cm darinio vos nepilni 2 mm beliko.
Atsakyti