Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(arbatele1 @ 2017 12 17, 13:35)
<p>Ačiū už jūsų patarimus.</p><p>Kokios jūs visos stiprios...</p><p>Aš nerandu sau vietos, pykstu, liūdžiu, o šiandien atsirado nežmoniška baimė, net vidurius suka... Nežinau kaip išlaukti biopsijos atsakymų ir kaip jų sulaukus visai neišprotėti...</p>

4u.gif daug kam sakiau,bet pasikartosiu...keisk poziuri...istraukei laiminga bilieta,-ji RADO!!!! O dabar prades glusint visokiais budais,kol uzvers kanopas:-):-):-) ir negales tas brudas kenkt toliau pasislepes:-):-) o gydyma istversi,juk jam bus blogiau,nei tau:-):-):-) jegu ir pergales:-):-):-)
Atsakyti

Ojėj, pasimečiau visai. Tai pas ką aš pirmiausia dabar į NVI turėčiau registruotis..? O jei su MRT nukeliaučiau pas Bružą privačiai? Jis nenukreiptų manęs kur reikia? 

Dėl kreatinino tai taip, žinau, kad reikia pasidaryti. Rytoj paklausiu savo chirurgės dėl plaučių rentgeno ir vidaus organų echo, galbūt ji duos siuntimą ir pasidarysiu irgi savo mieste. 

Atsakyti

Na vis dėl to manau, kad tikrai nesąmonė mam dar važiuoti į Kauną darytis MRT. Reikia važiuoti tiesiai į NVI ir ten padarys visus tyrimus,tarp jų ir MRT. Tik pas ką pirmiausia man kreiptis. Kaip sakė Brazil, pirmiausia pas mamologą?

Atsakyti

4u.gifdaug kam sakiau,bet pasikartosiu...keisk poziuri...istraukei laiminga bilieta,-ji RADO!!!! O dabar prades glusint visokiais budais,kol uzvers kanopas:-):-):-) ir negales tas brudas kenkt toliau pasislepes:-):-) o gydyma istversi,juk jam bus blogiau,nei tau:-):-):-) jegu ir pergales:-):-):-)

Ačiū už palaikymą... :) na šiandien galvoju irgi būtent taip, bet labai bijau tų silpnumo akimirkų, kai graužiuosi, ieškau ką kaltinti...

Atsakyti

Ojėj, pasimečiau visai. Tai pas ką aš pirmiausia dabar į NVI turėčiau registruotis..? O jei su MRT nukeliaučiau pas Bružą privačiai? Jis nenukreiptų manęs kur reikia? 

Dėl kreatinino tai taip, žinau, kad reikia pasidaryti. Rytoj paklausiu savo chirurgės dėl plaučių rentgeno ir vidaus organų echo, galbūt ji duos siuntimą ir pasidarysiu irgi savo mieste. 

Aš iškėliau abejonę (gal ir neteisingą), ar NVI priims krūtų MRT darytą ne jų aparatu, nes visų aparatų parodymai šiek tiek skiriasi, o jiems reikia kad būtų daryta ant to pačio stebėjimui. Šiaip jeigu tu planuoji NVI gydytis, geriausia būtų išsiaiškinti kaip jie patys siūlo daryti. Juk iki sausio 2 dar dvi savaitės. Yra turbūt koks nors pacientų konsultacijos telefonas, paskambink ir pasiklausk, sakyk noriu gydytis pas jus, kaip ir pas ką kreiptis, ar daryti savo MRT, ar kaip tik nedaryti. Tik aš neradau registratūros telefono, gal tu pati rasi http://www.nvi.lt/?p...id=4416&lang=lt

Aš pradėjau nuo mamologės Audronės Lukšytės. Siuntimą turėjau.

Atsakyti

Na ir aš manau, kad matyt nelabai čia ką ir išlošiu pasidarius Kaune tą MRT. Ryt dar pasiklausiu savo chirurgės ir tada jau skambinsiu į NVI pasiklausti kaip kas, ir užsiregistruosiu, na arba susižinosiu kaip pakliūti pas mamologę. Ačiū už informaciją 

Atsakyti
QUOTE(arbatele1 @ 2017 12 20, 22:58)
<p>Na ir aš manau, kad matyt nelabai čia ką ir išlošiu pasidarius Kaune tą MRT. Ryt dar pasiklausiu savo chirurgės ir tada jau skambinsiu į NVI pasiklausti kaip kas, ir užsiregistruosiu, na arba susižinosiu kaip pakliūti pas mamologę. Ačiū už informaciją </p>

Kai jau kazka zinosi, parasyk mums. Ir kai skambinsi i NVI, butinai pabrezk, kad reikaligas zalias koridorius - tai pirminis apilankymas, kada yra nustatoma diagnoze arba patvirtinama, nes siaip eiles ziaurios, pas ta pacia Luksyte (as ir pas ja buvau) eiles keliems menesiams i prieki. Jei negauni talono greitai, tai registruokis kada bus, nesvarbu kada. Imk bet kokia data. Viska issiklausinek skambindama (del MRT tyrimu ir t.t.) Budas patekti greitai pas Luksyte yra vienas:) Imi suntima, vaziuoji i NVI, eini prie jos kabineto ir lauki kol sesele iseis ir kabineto. Graziai ja kalbini, pasakai situacija (pabrezi, kad esi is Panevezio) ir paprastai gydytoja priima. Na pirmam kartui gali kokia Kaledine dovanele nuvezti:) Nebuti, bet ....
Sekmes mieloji ir rasyk!
Atsakyti

Buvau NVI, savo gyd. nemačiau, nes išejo namo po budėjimo, bus tik kita savaite. Turiu jau atsakymus: 1A stadija. pT1cN0M0. G3 :((( Estrogenu receptoriai (+++) 100%, progesterono (+++) 95% . Ki67 -15%. HER2 reakcija neigiama(1+).

Gal kas galetu daugiau pakomentuot?

29 d.paskirta komisija, del tolimesnio gydymo. Man dalyvaut nereikes, tik paskambint. O toliau gydymas

Atsakyti

Buvau NVI, savo gyd. nemačiau, nes išejo namo po budėjimo, bus tik kita savaite. Turiu jau atsakymus: 1A stadija. pT1cN0M0. G3 :((( Estrogenu receptoriai (+++) 100%, progesterono (+++) 95% . Ki67 -15%. HER2 reakcija neigiama(1+).

Gal kas galetu daugiau pakomentuot?

Labas, aišku,  kad turesi gerti tamoxifena.  O del chemoterapijos,  tai tavo nedidelis  Ki 67 procentas. Zinau moterų,  kurioms ir prie Ki67 20 procentų neskyrė chemoterapijos,  o tik spindulius.  Bet tavo G3., jų  buvo G2. Tai neaišku,  kaip bus, bet greiciausia kad skirs. Isnaikinsi chemija tą brudą. Ir būsi sveika sveika.  :4u: . O kiek pas tave mitoziu? 

Atsakyti

Labas, aišku,  kad turesi gerti tamoxifena.  O del chemoterapijos,  tai tavo nedidelis  Ki 67 procentas. Zinau moterų,  kurioms ir prie Ki67 20 procentų neskyrė chemoterapijos,  o tik spindulius.  Bet tavo G3., jų  buvo G2. Tai neaišku,  kaip bus, bet greiciausia kad skirs. Isnaikinsi chemija tą brudą. Ir būsi sveika sveika.  :4u: . O kiek pas tave mitoziu? 

Nežinau ar ten žiūriu: mitoziu navike iki 19/10 DPRL. O prie Ki67 dar parasyta - hot-spot 25%

Tai nezinau ka tai reiskia

Atsakyti

Nežinau ar ten žiūriu: mitoziu navike iki 19/10 DPRL. O prie Ki67 dar parasyta - hot-spot 25%

Tai nezinau ka tai reiskia

Oi,  ir aš  nežinau. Dar aišku,  kad tau nereikės biologines terapijos. Pabandysiu tau i a. z atsiusti nustatyta protokolą ankstyvo krūties vėžio gydymui.  Jeigu negausi,  tai parasyk i a.z savo elektronini pasta. 

Atsakyti

Na skambinausi jau į NVI, visgi rezonansą nusprendė, kad pasidaryčiau, nes poto vėl reikės laukti kelias savaites ir tempsis laikas. Pas Lukšytę sausį vietų nėra, bet pasiūlė užregistruoti pas kitą gydytoją, tai užrašė pas Daivą Sendiulienę. Ar esat kas buvę pas ją? 

Tai sausio 2d keliauju darytis  MRT, o sausio 5d. jau į NVI...

O šiandien popiet keliauju sužinoti ką parodė mano biopsijos... :(

Atsakyti