Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Brazil @ 2017 12 18, 19:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="tali3" data-cid="71931879" data-time="1513617144"><div><p>Brazil ar nesulaukei dar iš patologijos atsakymu?</p><p></p><p>Mano randas labai graziai sugijo, tik kur baiginejasi ties pazastim kazkoks kaip guzelis yra, ar normalu? Beje manes nesiuvo, o suklijavo. </p><p>Kažkaip sunku laukti atsakymu, ir norisi žinot ir neramu</p></div></blockquote><p></p><p>Dar nėra atsakymo ir pas mane. Ką ir sakyt, aišku sunku, stengiuosi apie tai negalvoti. KItąkart einu pas gydytoją penktadienį, tikiuosi Kalėdos bus ramios smile.gif
</p><p>Guzas ir pas mane yra, tik turbūt didesnis, limfa pasikaupusi, vis tik limfmazgiai išimti. Mane ramina, kad išsivaikščios viskas.</p>

Oj mergaites, dings tie guzai, patikekit:) Brazil, pas TAve isimti tik keli limfmazgiai ir po operacijos praejo dar labai mazai laiko. Man issimta 19 limfmazgiu , kaip gydytojas sake - isemiau visus kiek maciau. O kas abydniausiai kad juose nieko nerado.
Atsakyti

Oj mergaites, dings tie guzai, patikekit:) Brazil, pas TAve isimti tik keli limfmazgiai ir po operacijos praejo dar labai mazai laiko. Man issimta 19 limfmazgiu , kaip gydytojas sake - isemiau visus kiek maciau. O kas abydniausiai kad juose nieko nerado.

O ar ne į limfmazgius jis pirmiausiai nukeliauja? Kaip suprantu pas Jus yra mts, tai kokiu budu jis išplyto?

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2017 12 18, 21:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Undzinka" data-cid="71932006" data-time="1513623196"><div><p>Oj mergaites, dings tie guzai, patikekit:) Brazil, pas TAve isimti tik keli limfmazgiai ir po operacijos praejo dar labai mazai laiko. Man issimta 19 limfmazgiu , kaip gydytojas sake - isemiau visus kiek maciau. O kas abydniausiai kad juose nieko nerado.</p></div></blockquote><p>O ar ne į limfmazgius jis pirmiausiai nukeliauja? Kaip suprantu pas Jus yra mts, tai kokiu budu jis išplyto?</p><p></p>

Kai operavo (pries 4 metus) limfmazgiai buvo svarus. Po 2.5 metu islindo metastazes. Gal jei nebutu saline limfmazgu, gal i juos butu nusede, o gal ne. Cia gi niekas nepasakys dabar. O isplinta lasteliu lygyje su krauju.
Atsakyti

Labas merginos.Mane operavo lapkričio 30d.NVI.Tai šiandien pasiskambinau atsakymas jau buvo.Penktadienį komisija del gydymo.

Atsakyti
QUOTE(luk@ @ 2017 12 07, 09:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*CoCoNuT*" data-cid="71917892" data-time="1512594903"><div><p>Labas visoms vartotojo įkelta nuotrauka
Šiandien grįžom iš Kauno. Buvo mamai paskirtas profilaktinis kaulų tyrimas. Gruodžio 20 užsiregistravom aptarti visus rezultatus su gydytoja. Kažkoks nerimas apėmė... Matyt jau viskas baugina...</p></div></blockquote><p>Su šia liga,  tai  taip ir gyveni nuo vieno tyrimo iki kito. Nerimas turbūt vistiek kirbės... Ar mamytė turejo kokių nusiskundimų?  Ar tiesiog išsipraset gudraudamos šio tyrimo? O ar jau buvo jums atlikta mamograma ar kitoks krūties tyrimas po viso gydymo? Labai rūpi visas tas tolimesnis sekimas po gydymo. </p><p>Geriausios mamytei sveikatos  4u.gif .</p><p></p>

Kai baigėm švitinimą (balandžio pabaiga), lankėmės pas chirurgę vasaros gale, ji apžiūrėjo, kad lyg ir viskas ok, dabar onkologė skyrė momogramą ir kaulus, profilaktiškai, rezultatus aptarsim šį trečiadienį.
Atsakyti

Labas merginos.Mane operavo lapkričio 30d.NVI.Tai šiandien pasiskambinau atsakymas jau buvo.Penktadienį komisija del gydymo.

Ar rezultatus pakomentavo telefonu, ar tik penktadienį sužinosi? Vakar mačiau savo gydytoją, sakė kad maniškių dar nebuvo.

Atsakyti

tali3, o tau reabilitacijos nepaskyrė, nereikia?

Undzinka, aš vis tik manau tai labiau nuo chemijos veiksmingumo priklauso (kiek pagauna tas pabėgusias ląsteles), nei nuo operacijos .. nors kas ten žino

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 12 19, 15:28)
<p>tali3, o tau reabilitacijos nepaskyrė, nereikia?</p><p></p><p>Undzinka, aš vis tik manau tai labiau nuo chemijos veiksmingumo priklauso (kiek pagauna tas pabėgusias ląsteles), nei nuo operacijos .. nors kas ten žino</p>

Manau viskas susideda i kruva. Ir operacija ir chemija. Man buvo paskirata 4 raudonos chemijos. Sake uztenka , nes gi nustate 2a stadija, tiesa buvo G3, bet limfazgiai buvo svarus, mts nebuvo. Nusprende, kad visko uztenka, spinduliu nedare, nes kaip nebuvo ka svytint. Aj, viskas bus normaliai:) Sulauksiu sausio 2 dienos, tada savaite pasikankinsiu ir zinosiu kas ir kaip:)
O kaip Tu prie nauju papu jau apsipratai? Liemenele uzsisegi pati, ar ir Jus, kaip ir mes buvom patape jaunavedziais smile.gif Vyras liemenele atsegdavo ir uzsegdavo ;) Sakau gal vel apsimest, kad nebesugebu... ax.gif
Atsakyti

tali3, o tau reabilitacijos nepaskyrė, nereikia?

Undzinka, aš vis tik manau tai labiau nuo chemijos veiksmingumo priklauso (kiek pagauna tas pabėgusias ląsteles), nei nuo operacijos .. nors kas ten žino

Ne, nepaskyre. Aš net nekarto mankštoj nebuvau. Tai kad man gal ir nereikia, nes as pilnai judinu ranka, ir beveik jau niekur neskauda. Pas gyd. nebuvau, važiuosiu ketvirtadieni pažiūresiu ka sakys.

Atsakyti

Manau viskas susideda i kruva. Ir operacija ir chemija. Man buvo paskirata 4 raudonos chemijos. Sake uztenka , nes gi nustate 2a stadija, tiesa buvo G3, bet limfazgiai buvo svarus, mts nebuvo. Nusprende, kad visko uztenka, spinduliu nedare, nes kaip nebuvo ka svytint. Aj, viskas bus normaliai:) Sulauksiu sausio 2 dienos, tada savaite pasikankinsiu ir zinosiu kas ir kaip:)
O kaip Tu prie nauju papu jau apsipratai? Liemenele uzsisegi pati, ar ir Jus, kaip ir mes buvom patape jaunavedziais smile.gifVyras liemenele atsegdavo ir uzsegdavo ;) Sakau gal vel apsimest, kad nebesugebu... ax.gif

Dar nepripratau :) Kol kas nebuvo progos labai nešiot, namie ir NVI nesidedu, prasmės nėr, o kitur kad nelabai dar einu. Pasivaikštau su paltu geriausiu atveju. Liemenėlę pati užsidedu. Šiaip tfu tfu tfu mankštos atstato rankas, visai normaliai jau iškeliu, nors dar tempimas ir skausmas yra.

Atsakyti

Ar rezultatus pakomentavo telefonu, ar tik penktadienį sužinosi? Vakar mačiau savo gydytoją, sakė kad maniškių dar nebuvo.

Brazil,vaziuosiu pas gydytoja ketvirtadienį,tai paklausiu  kaip atsakymą sužinoti.Kiek girdejau,kad po komisijos reikia paskambinti admin.Snezanai ir ji viską pasakys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondiske: 19 gruodžio 2017 - 19:22

Sveikos mergaites, echoskopuotojai mano guzai nepasirode itartini, todel is BI RADS4 nukritau i BI RADS2. Gudaviciene vis tiek skyre mamograma, kuri nieko blogo neparode, todel biopsijos net nebedare, atrodo, kad del sukvailiojusiu hormonu atsirado tie guzai, po 3 men vel reikia pasirodyti, ziures ar mazeja. Papildomai rekomendavo pasidaryti magnetinio rezonanso tyrima, taciau mokamai, nustebau, kad nepriklauso jis nemokamai. Iseidama is NVI asarojau is dziaugsmo ir uzsukau i ta koplytele pirmame aukste padekoti Viespaciui ir paprasyti visoms sveikateles... 

Atsakyti