Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(arbatele1 @ 2017 12 17, 13:35)
<p>Ačiū už jūsų patarimus.</p><p>Kokios jūs visos stiprios...</p><p>Aš nerandu sau vietos, pykstu, liūdžiu, o šiandien atsirado nežmoniška baimė, net vidurius suka... Nežinau kaip išlaukti biopsijos atsakymų ir kaip jų sulaukus visai neišprotėti...</p>

Na tas stiprumas ateina su laiku. Dabar pas TAve pats baisiausias etapas-nezinia. O kai jau atsiranda aiskumas apie liga, apie gydymo planus, perspektyvas ir t.t. tada atsiranda siokia tokia ramybe, nes jau ZINAI kas Tau yra.
O as dar tokia, viska laikiau savyje...net mamai nesakiau, zinojo, sesuo ir vyras. Net sunus su marcia nezinojo. BUvau tik suzinojus diagnoze ir sedejom laidotyvese (teta mire), tai as taip graudziai verkiau...visi mane, kad tetos labai gailiu...o as zliumbiau ir mintyse vis kartojau mantra, kad as kaip veidrodis, kad nuo manes atsispindi ir atsoka visos ligos ir blogis...kartojau ir ziumbiau, zliumbiau ir kartojau...
Cia jau dabar as drasiai ir atvirai kalbu su visais apie tai. Vezys ne koks sifilis, kad reiketu jo gedintis. Tai tiesiog liga, kuri gyvena mumyse. Ir mes su ja kovojam.
TAip, kad jei turi su kuo ir gali - issikalbek, zinok, palei save zinau, palengveja. Nu nori, cia issirek, issakyk, kas ant dusios. Taip, gal net lengviau, nes nematai musu, nepazysti asmeniskai. MAn tas padeda.
Paziurek filma Raudonas lupdazis, gal pas Brazil yra nuoroda. O jei nera, paieskok pati. Rusiskai vadinasi S pomadoj na gubax. Va, radau. http://www.okino.ua/...a-gubah-234094/
Atsakyti

Taip, ta nezinia mane zudo...

Taip pat kas sekunde saves klausiu - kodel as? Kodel man? As ir seip gyvenime esu laaaabai silpna... as pergyvenu del kiekvieno menkniekio ir nesitiki, kad man gali smogti toks dalykas. Mano mazyliui tuoj bus dar tik puse metu... tai kaip gyvenimas man gali iskresti toki poksta?

Turiu ir i ka atsiremti, turiu mama, sekmingai issigydziusia skydliaukes vezi...

Bet atrodo man negelbsti niekas. Gumulas gerklej, asaras atrodo baigiu visas isverkti, noriu kristi kaip mazas vaikas ant grindu, noriu kartais isvis prasmegti, noriu nubusti is sito baisaus sapno pagaliau! Noriu nusiplesti nuo saves ta istinusia, adatu subadyta kruti, man jos daugiau nereikia...

Atsakyti

Taip pat kas sekunde saves klausiu - kodel as? Kodel man? As ir seip gyvenime esu laaaabai silpna... as pergyvenu del kiekvieno menkniekio ir nesitiki, kad man gali smogti toks dalykas. Mano mazyliui tuoj bus dar tik puse metu... tai kaip gyvenimas man gali iskresti toki poksta?

Turiu ir i ka atsiremti, turiu mama, sekmingai issigydziusia skydliaukes vezi...

Bet atrodo man negelbsti niekas. Gumulas gerklej, asaras atrodo baigiu visas isverkti, noriu kristi kaip mazas vaikas ant grindu, noriu kartais isvis prasmegti, noriu nubusti is sito baisaus sapno pagaliau! Noriu nusiplesti nuo saves ta istinusia, adatu subadyta kruti, man jos daugiau nereikia...

Atsakyti

Mieloji, jei tau labai labai sunku, kreipkis pas NVI psichologę (Sandra Birbilaitė, tel. 8 673 11110, el. paštas: b.sandrai@gmail.com), arba net psichiatrę - iš jos nauda tokia kad gali antidepresantų, raminančių, migdomųjų paskirti, aš buvau išsikvietus dėl migdomųjų, nes psichologai jų neišrašo. 

O beje tau negali būti tiesiog mastitas? Vienai iš 10 maitinančių motinų būna, ten gali būti ir sukietėjimai, pūlinukai, uždegimai, temperatūra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 17 gruodžio 2017 - 19:17

Kolkas naudoju tiesiog sedatif,kita savaite kreipsiuosi i seimos gydytoja, kad israsytu raminamuju.. Nuo pat pradziu mane apziurejes echoskopuotojas ir keli chirurgai mane, kad kruties abscesas tiesiog, tik puliu beveik nebuvo... Bande antibiotikais gydyti,niekas nesikeite, pabandzius punktuoti, nebuvo rasta visai puliu,o tas darinys nesikeite,tai chirurge nusiunte pas radiologa. Sis paziurejo ir pasake, kad cia be kalbu reikia daryti biopsijas, darinys kazkoks dvieju zonu, limfmazgis jam nepatinka, kazka apie kraujotaka kalbejo .Na radiologas kartu su chirurge diskutavo kol mane apziurinejo ir eme biopsijas. Ir tada chirurge mane pradejo guosti, kad nukreips pas gera onkologe ir tt... ir tada skubiai uzrase magnetiniam rezonansui.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbatele1: 17 gruodžio 2017 - 19:27
Labas rytas ponios:)
Kokia vakar atrakcija apturejau:) Pasakoju.
NUvarem su vyru i baseina. Na kaip visad persirengiu, dusas ir keliauju ling duru i baseina. KAzkoks keistas spindesys pro duris sklinda. Uz duru girdisi balsai, vyksta treniruote, zmones plaukia. Atidarau duris ir apsalu! Baseine tamsu!!! Tik povandeninis baeino apsvietinas veikia:) Grupe zmoniu treniruojase ant tokiu pripuciamu dideliu ciuziniu, mes su vyru juos vadinam matrasistais:) Pavieniai zmones plaukia tekeliuose. Zodziu veiksmas vyksta, bet beveik tamsoje, na tik kiek nuo vandens sklinda sviesa:) VAizdas- patikekit fantasmagoriskas:) NA ir ka einam plaukti:) Man visai patiko plaukti patamsyje, tokia netgi sakyciau egzotika mazumele. GAila, kad po kokiu 20 minuciu sviesa ijunge. Va kokia atrakcija vakar apturejau smile.gif
Atsakyti

Cha cha, linksmai čia, gavosi nauja patirtis gyvenime :) O aš šiandien buvau papų parduotuvėje. Pagaliau galėsiu žmonėms pasirodyti. Tik man rodos per didelius užsimojau :) bet nieko, greitai priprasiu :)). Liemenėles dvi gavau, abi brangesnes išsirinkau ir šiek tiek primokėjau. Ai, pagalvojau, negi gailėsi sau brangiausiajai :)

Biškį užknisa, kad hematoma po randu ir virš jo neišsivaikšto - vis dar yra patinimai, vienoj vietoj oda net blizga kaip išsitempusi. Skysčio švirkštu ištraukė gal tik 1 ml, nelabai padėjo. Visi ramina, kad čia laikina. Masažus darau, enzimus pradėjau gerti, Traumeeliu ištepė (nors chirurgė ir neleido), neįsivaizduoju ką dar galėčiau padaryti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 18 gruodžio 2017 - 15:01
QUOTE(Brazil @ 2017 12 18, 14:57)
<p>Cha cha, linksmai čia, gavosi nauja patirtis gyvenime smile.gif O aš šiandien buvau papų parduotuvėje. Pagaliau galėsiu žmonėms pasirodyti. Tik man rodos per didelius užsimojau smile.gif bet nieko, greitai priprasiu smile.gif). Liemenėles dvi gavau, abi brangesnes išsirinkau ir šiek tiek primokėjau. Ai, pagalvojau, negi gailėsi sau brangiausiajai smile.gif</p>
<p>Biškį užknisa, kad hematoma po randu ir virš jo neišsivaikšto - vis dar yra patinimai, vienoj vietoj oda net blizga kaip išsitempusi. Skysčio švirkštu ištraukė gal tik 1 ml, nelabai padėjo. Visi ramina, kad čia laikina. Masažus darau, enzimus pradėjau gerti, Traumeeliu ištepė (nors chirurgė ir neleido), neįsivaizduoju ką dar galėčiau padaryti.</p>

Ot kaip gerai. A kazi kodel Tau dvi liemeneles priklauso? Man viena tik. Ar cia, pagal papu skaiciu kazi...Ar bandyt eit aiskintis...
Atsakyti
O del hematomu, tepk traumeliu, tepk liotonu. Man su traumeliu masaza rankai dare po operacijos. Gal ir Tu nusinesk. Pasitark su masaziste.
O vaikysteje as pamenu babyte darydavo vasara tokia uzpiltine. Na musu anuku suvezdavo jai i Rimuciu kaima net 8:) Tai vis laikas nuo laiko kazkam reikedavo kompresiuku uzdet nuo sumusimo ir melyniu. Tai va , babyte pjaudavo dideli agavos lapa, ji lupdavo ir ta viduriuka pjaustydavo kubeliais ir uzpildavo degtine. PAlakydavo kazkiek ir va su ta trauktine darydavo mums kompresiuksu nuo sumusimu, melyniu. Pamenu, kad tikrai padedavo.

Aj ir dar klausimelis:) DAbar turbut dziaugiesi, kad dovanas sventems susipirkai iki operacijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 18 gruodžio 2017 - 16:02

Aj ir dar klausimelis:) DAbar turbut dziaugiesi, kad dovanas sventems susipirkai iki operacijos?

Tai jau tikrai :) Aišku, džiaugiuosi. O liemenėlės dvi tai už dvigubą operaciją ;)

Atsakyti

Brazil ar nesulaukei dar iš patologijos atsakymu?

Mano randas labai graziai sugijo, tik kur baiginejasi ties pazastim kazkoks kaip guzelis yra, ar normalu? Beje manes nesiuvo, o suklijavo. 

Kažkaip sunku laukti atsakymu, ir norisi žinot ir neramu

Atsakyti

Brazil ar nesulaukei dar iš patologijos atsakymu?

Mano randas labai graziai sugijo, tik kur baiginejasi ties pazastim kazkoks kaip guzelis yra, ar normalu? Beje manes nesiuvo, o suklijavo. 

Kažkaip sunku laukti atsakymu, ir norisi žinot ir neramu

Dar nėra atsakymo ir pas mane. Ką ir sakyt, aišku sunku, stengiuosi apie tai negalvoti. KItąkart einu pas gydytoją penktadienį, tikiuosi Kalėdos bus ramios :)

Guzas ir pas mane yra, tik turbūt didesnis, limfa pasikaupusi, vis tik limfmazgiai išimti. Mane ramina, kad išsivaikščios viskas.

Atsakyti