Sveikos, merginos!
Pirmiausia, visoms daug sveikatos ir puikios nuotaikos per šventes
. Žinokite, kad jūsų palaikymo komanda tikrai neužsibaigia tik rašančiosiomis, bet ji yra ir tarp jūsų istorijas skaitančių. Aš šią temą pati atradau metų pradžioje, kai darė dvi biopsijas. Tai iki šiol vis paskaitau (retsykiais kokią žinutę Brazil į temą, o gal ir ne į temą parašau), kaip jums sekasi bei, žinoma, linkiu paties geriausio!
Šiaip pati turiu visokių sveikatos problemėlių. Kadangi jos man su vaistais, naudotinais prie tokių diagnozių, nelabai padėjo, man viena gydytoja patarė apsilankyti pas asmenį, taikantį endobiogeniką gydyme. Tik šiukštu nepagalvokit, kad čia kokie eskrasensų kerai! Pati, prieš skambindama gydytojai, pasidomėjau šia medicinos kryptimi internete. Tai sritis, kuri vertina iš esmės žmogaus kūną kaip visumą bei nustato, kokios sistemos kūne neveikia tinkamai. Nesant balanso, galimi ir įvairūs sutrikimai. Šios srities esmė žoliniais preparatais padėti žmogui pasiekti pusiausvyrą organizme, dėl ko stiprėja ir imunitetas, atsistato sutrikusios funkcijos ir t.t. Pagrindas yra endokrininės/ hormoninės sistemos vertinimas. Pirmiausia reikia pasidaryti nustatytus tyrimus, o vėliau jau seka susitikimas su gydytoju, asmens apžiūra ir rezultatų vertinimas. Čia ir įdomiausia dalis, nes visi tyrimai suvedami į gydytojų naudojamą specialią programą, kuri pateikia informaciją apie ypač daug organizmo rodiklių. Taigi susitikimo metu gydytojas pristato šiuos rezultatus bei jų vertinimą, paskiria gydymą.
Įdomiausia, kad aš, kažkodėl susitikimo gale galvodama apie Brazil, paklausiau, kaip šis mokslas atkeliavo į Lietuvą ir ar įmanoma juo padėti v sergantiems asmenims? Pasirodo, pagrindiniai klientai tokie ir yra, kurie ieško, kaip ir patiems prisidėti prie ligos nugalėjimo. Tai va, tai ir norėjau jums parašyti.... Dar pridedu, kad ši mokslo šaka dėstoma (o gal remiama) KMU. Ją gali naudoti tik gydytojai, ji atsirado Prancūzijoje. Tiesiog, jeigu įdomu, pasidomėkite ja internete. O gal sudomins... Jeigu čia nusirašau, labai nepykit, viską atsiimu
. Bet kuriuo atveju linkiu jums ko geriausio!