![vartotojo įkelta nuotrauka](http://style_emoticons/default/smile.gif)
Man taip norisi kad greičiau visą gydymą baigtum. Juk tavęs vaikučiai septyni laukia
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Gavau pirmą perrišimą - malonumo nedaug, bet lyg ir viskas tvarkoje. Išėmė vieną dreną iš keturių. Mankštos galbūt nuo ryt, bet paaiškės tik rytoj, kol kas patarė neskubėti rankom maskatuoti. Šiek tiek pažastis patinusi, bet sako kad nieko baisaus, nes dėl to kad užveržta su bintu viskas.
Veikti nėra ką ir internetas nepasikrauna normaliai, negaliu blogo pasileisti, bet nėra viskas taip blogai kaip aš įsivaizdavau kad bus. Žiūriu pro langą, kaip gražiai sninga ant pušų viršūnių.Palangė žydi gėlėmis. Pažiūrėjau jau kokius aštuonis filmus. Šiandien atveš knygų. Mama žadėjo veido masažą su argano aliejumi, įsivaizduosiu kad esu spa Gavau skanių vyro rankomis darytų pusryčių. Aprašinėju savo svajonių dieną nuo pirmos iki paskutinės minutės - įvertinsiu ar yra daugiau malonių dalykų kuriuos ir ligoninėje gali patirti
Vakare jau ieškosiu kur čia galėtų būti geras internetas, nes reikia klientams laiškus atsakyti (niekas gi nežino kad aš sergu). Tai jau pažanga - maniau kad mažiausiai savaitę apie tai net galvoti negalėsiu.
Bet vis dėlto - greičiau namooooo
Mieloji, tali3 , gaila, kad nepavyko biopsija , neinese nors kiek aiškumo, bet po MRT bus aisku piktybinis darinys ar ne. Nes man buvo irgi atlikti visi sie tyrimai, po biopsijos plona adata buvo atsakymas cista. Mamograma, ultragarsas irgi neparode. Bet po MRT buvo aiskiai ivardinta- navikas. Tad manau pirmadienį jau viską žinosi. Tikiuosi, kad tau viskas baigsis laimingai. O tu klausei apie menstruacijų ciklą ar turi įtakos operacijos datai ? Nes tikrai žinau, kad neturi. Man buvo paskyre operacijos datą per menstruacijas, gydytojui pasakiau. Sakė, kad nėra jokios įtakos ir nepakeitė datos. Sėkmės tau mieloji, baisus šis laukimo laikas...
O koks tiksliai MRT atsakymas buvo?
O koks tiksliai MRT atsakymas buvo?
Tali3 , pas mane buvo taip parašyta: MRT ,,kairėje išorinių kvadrantų riboje 16 x13 mm navikas. Limfmazgiai nekaupia,,. Nuo Mrt iki operacijos praejo 2 savaites. Isoperavo 17 mm navika.
O tai kokie tavo atsakymai? Ar parasyta, kad navikas? Ar neivardinta, kas tai?