QUOTE(Natūrali @ 2016 12 07, 13:50)
Sveikos,
na aš jau po grožio procedūros Latvijoje
Viskas praėjo sklandžiai - nejaučiu jokių šalutinių poveikių. Dvi dienas darė - vieną į vieną darinį, kitą į kitą. Aplink tave slankioja toks rodotas, prisitaiko ir caksi
Procedūra neskausminga, bet jutau lyg tokį pulsavimą ir maudimą tose židinių vietose. Rezultatas bus aiškus po 3 mėnesių atlikus MRT. Ir kas tris mėnesius reiktų stebėti tas mano smegenis. Dabar gavau mėnesiui vaistų, kuriuos reikia gerti, kad nuo galvos smegenų židinių nutekėtų skysčiai.
Labai gerai jaučiuosi. Tikiuosi efektas bus
Latviai padėjo pasitvarkyti dalinį finansavimą per Lietuvoje veikiantį fondą, labai daug padėjo draugai, darbovietė. Gydymas man asmeniškai nieko nekainavo...
Tikiuosi niekada niekam neprireiks mano patirties, bet jei ką, drąsiai kreipkitės
Džiaugiuosi, kad viskas ok. Juk Kelėdos artėja . Galvodavau apie Tave. Labai gera skaityti geras žinias.
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2016 12 06, 17:55)
Saunuole ViTiMe! Dziaugiuosi, kad issirinkai sanatorija ir kad jau vaziuoji. egle Birstone nesenai atidaryta, tai tikriausiai ten viskas moderniai irengta. Pasilepink:) Kai buvau Birstone, kneipo taka tik irenginejo, dabar jis jau veikia. Nueik apziuret ir papasakok:) Siaip pasivaiksciot yra kur, smegenus pravedinti yra kur. Miestelis nedickas bet grazus, daug skulpturu.
Sveikatos JUms abiems su dukryte. Tikiuosi viskas bus gerai!!!!
Lausksim reportazo su fotkem
Vai merginos kaip gera būti sanatorijoj.Džiaugiuosi pasirinkusi Birštono Egle. Gyvenu kaip 5 zv. Viesbutyje.Porai dienu nusipirkau vienutę, nepigu, ale bala nematė, sau gi gražiajai
. Pirmadieni jau važiuosiu su drauge ir būsim 2 savaites. Maitinimas kaip Turkijos viešbučiuose, švediškas stalas,viskas skanu, maistas sveikas.Yra grėsme sugadint figūrą
kambariai švarūs, tvarkingi, viskas šiuolaikiškai įrengta. Tik va su mūsų ligomis labai jau ribotos procedūros. Nieko negavau vandenyje, nes po švitinimo oda skaudžiai lupasi, šlapiuoja.Tai apsiriboju visokiom terapijom atpalaiduojančiom,rankytės masažu, bet geriau už Santariškių masažą nėra, va ten tai berniukas masažavo, ranka kaip stebūklas būt įvykęs, - atsistatė,o sanatorijoj ne tas, visgi geriau nei nieko. MAnkštinuosi dar ir šiaip akis ganau. O dar merginos- pajuokinsiu : sanatorinio romano neužmezgiau, nes dauguma objektų su ramentais, vežimėliuose, šlubi, kreivi, bet į šokius varinėja ir svetimas panas kadrina.Tai va.
Beje patarkite kuo tepti žaizdas. Labai jau neekaip atrodo.